Home » , » Μαξίμου Gate. Παγιδευμένο με λογισμικό-κοριό το γραφείο Σαμαρά

Μαξίμου Gate. Παγιδευμένο με λογισμικό-κοριό το γραφείο Σαμαρά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 | 8:57 μ.μ.

Είναι εντυπωσιακό το πώς κάποια στην κυριολεξία συνταρακτικά θέματα που φέρνει στην δημοσιότητα το περιοδικό Hot Doc τα τρώει στην κυριολεξία το σκοτάδι. Εξηγήσιμο είναι φυσικά, απλώς το επισημαίνουμε με αφορμή το κεντρικό άρθρο με το οποίο κυκλοφορεί σήμερα το περιοδικό του Κώστα Βαζεβάνη και έχει τίτλο «Παγιδευμένο με λογισμικό-κοριό το γραφείο του Σαμαρά από ξένες μυστικές υπηρεσίες».

Αυτή η ιστορία δεν είναι εντελώς άγνωστη. Την είχε αποκαλύψει το ίδιο περιοδικό στις 25/4/2014 απλώς τώρα προκύπτουν καινούργια στοιχεία.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. «Σκάνδαλο κατασκοπείας, που βάζει στο κέντρο του δυο πρωθυπουργούς: τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιώργο Παπανδρέου;», τιτλοφορούσε το κεντρικό του θέμα περασμένο θέμα του Hot Doc.

Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα το περιβάλλον του σημερινού πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και του Γιώργου Παπανδρέου, εμφανίζεται σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχουν καταγραφεί από την ΕΥΠ να σχετίζεται με την προώθηση ξένων συμφερόντων, συγκεκριμένα αμερικανοϊσραηλινών.

Οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις που έχει κάνει η ΕΥΠ εμπλέκουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
6 Ιουνίου 2014 στις 2:14 π.μ.

κλασσική περίπτωση όπου τα τσιράκια(ελληνική κυβ) καλύπτουν τ αφεντικά(αμερικανοισραηλινό κεφάλαιο).Ας έκανες μια έρευνα Αντωνάκη μπορεί οι πληροφορίες να πηγαίνανε σε ανταγωνιστή αφεντικό αλλά θα μου πεις αμερικανοισραηλινός να είναι και ότι να ναι.Σωστά,θα τα βρούν αυτοί μεταξύ τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger