Home » , » Το Mega ανταμείβεται για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο αστικό σύστημα

Το Mega ανταμείβεται για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο αστικό σύστημα

Από giorgis , Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 | 8:53 μ.μ.

Του Γ. Γ

Δεν γνωρίζουμε πόση βασιμότητα έχει δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο το οποίο το τηλεοπτικό κανάλι Mega βρισκόμενο σε οικονομικό αδιέξοδο προγραμματίζει και άλλες απολύσεις, όπως και περεταίρω μείωση του μισθού του προσωπικού του, καθώς και ότι αν και υπερχρεωμένο πιέζει για να λάβει νέο τραπεζικό δάνειο.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το Mega  αποτέλεσε και αποτελεί την «ναυαρχίδα» του στόλου των ΜΜΕ που θέλει να ταξιδέψει τον ελληνικό λαό στα νερά της τυφλής  παράδοσης και καθυπόταξης της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας στις εντολές της ντόπιας αστικής τάξης, της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ 

Το πολιτικό σύστημα στάθηκε και στέκεται δίπλα του, καθώς το ανταμείβει για τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Το παρακάτω σχολιάκι που υπογράφει η Ματίνα Παπαχριστούδη στο περιοδικό .Hot Doc που κυκλοφορεί είναι πολύ  χαρακτηριστικό για τον ρόλο αυτού του τηλεοπτικού διαύλου:

Ο ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ


Μια ατάκα συγκρατήσαμε από τη γενική συνέλευση των μετόχων του Τήλετυπου που κατέχει το Mega. Ότι «δυστυχώς» για την τηλεοπτική αγορά, «έκλεισε μόνο ένα κάναλι»! (το Alter).
Η δήλωση ανώτατου στελέχους του Mega, το οποίο υπό κανονικές συνθήκες αγοράς θα έπρεπε ήδη να βάλει λουκέτο, δείχνει το πώς ακριβώς παίζεται το παιχνίδι στην τηλεόραση.

Με ζημιές άνω των 23 εκατ. ευρώ και οικονομικά χρέη άνω των 123 εκατ. ευρώ, το Mega μπορεί να επιβάλλει τους όρους λειτουργίας της αγοράς. Τη στιγμή που για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα ή τον κίνδυνο πλειστηριασμού των περιουσιακών του στοιχείων χρειάζεται άμεσα 30 εκατ. ευρώ, η διοίκηση του καναλιού, με την ισχύ των μετόχων του εκδοτικών συγκροτημάτων ΔΟΛ και Μπόμπολα, ζητά άμεσα να κλείσει κι άλλο τηλεοπτικό κανάλι.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

8 Ιουνίου 2014 στις 12:07 μ.μ.

Κύριοι,
Με λύπη μου είδα σήμερα να επαναλαμβάνετε για μια ακόμη φορά τη χρήση ενός σκίτσου μου στο οποίο έχουν γίνει αυθαίρετες παρεμβάσεις - αλλοιώσεις με την προσθήκη φωτογραφιών γνωστών δημοσιογράφων.
Δεν έχω απαγορεύσει σε κανέναν να κάνει χρήση των γελοιογραφιών μου στο διαδίκτυο. Τις δημοσιοποιώ άλλωστε στις ηλεκτρονικές μου σελίδες για να έχει πρόσβαση ο καθένας σ΄αυτές, με την προϋπόθεση ότι κατά την χρήση τους δεν θα αλλοιώνονται, δεν θα χρησιμοποιούνται για σκοπό πέραν αυτού για τον οποίο τις έκανα, δεν θα χρησιμοποιούνται για εμπορικούς και άλλους σκοπούς και θα παραπέμπουν στην σελίδα μου ή στο προσωπικό μου blog ώστε να γίνεται γνωστή και η πηγή προέλευσης της πρώτης δημοσίευσης (εντύπου ή διαδικτυακού τόπου) του κάθε σκίτσου.
Επειδή εκτιμώ πως η όλη προσπάθεια που κάνετε δεν συνάδει με την προσβολή δημιουργών μέσω αυθαίρετων παρεμβάσεων στη δουλειά τους, σας παρακαλώ να αφαιρέσετε από τον διαδικτυακό σας τόπο το αλλοιωμένο σκίτσο μου.
ΥΓ. Το αρχικό, μη αλλοιωμένο σκίτσο θα το βρείτε εδώ http://tsiolakis.blogspot.gr/2010/09/blog-post.html
Και για την ιστορία να πούμε πως είχε δημοσιευθεί στις 2-9-2010στην εφημερίδα το ΠΟΝΤΙΚΙ.
Σας ευχαριστώ
Καλή σας ημέρα.

8 Ιουνίου 2014 στις 6:29 μ.μ.

Επανορθώσαμε. Είναι απόλυτα σωστό ότι πρέπει να αναφέρουμε τους δημιουργούς των σκίτσων που παραθέτουμε, αλλά επειδή τα περισσότερα τα βρίσκουμε στο διαδίκτυο και αν αυτά δεν φέρουν υπογραφή, πόσο μάλλον αν είναι αλλιωμένα, όμως στην προκειμένη περίπτωση υπαρχει ο κίνδυνος αστοχιών.

Καλή μέρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger