Home » , » Παλαιστινιακή Αντίσταση 4/7 Συγκλονιστικό βίντεο

Παλαιστινιακή Αντίσταση 4/7 Συγκλονιστικό βίντεο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 | 5:38 μ.μ.

Το παρακάτω βίντεο που παραθέτουμε το απαλλοτριώσαμε από την σελίδα του Nasim Alatras στο facebook.

Εχει αναρτηθεί πριν λίγη ώρα και το κείμενο που το συνοδεύει γράφει: «Δείτε την επίθεση που δέχτηκε η στρατιωτική ισραηλινή περίπολος, που εισέβαλε τις πρώτες πρωινές ώρες στη πόλη Ναμπλούς, για να επιβάλει τάξη πριν ξυπνήσουν οι κάτοικοι της πόλης ...λογάριασαν χωρίς τους κατοίκους».

Και την ηρωική αντίσταση της η νεολαία της Παλαιστίνης την έχει πληρώσει με ποτάμια αίματος. Υπολογίζεται ότι 1500 παιδιά της Παλαιστίνης έχουν σκοτώσει οι Εβραίοι απ' το 2000 μέχρι σήμερα!


Για την κατάσταση που επικρατεί στα κατεχόμενα εδάφη της Παλαιστίνης είναι πολύ χαρακτηριστική και το παρακάτω κείμενο πάλι από την σελίδα του Nasim Alatras



Οι φωτογραφίες ανήκουν στο τάγμα πεζικού του ισραηλινού στρατού κατοχής Netzah Yehuda που έχει υπό τον έλεγχο του την ευρύτερη περιοχή της Τζενίν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Τι είναι αυτό το τάγμα;; Είναι ένα από τα πολλά τάγματα στο σιωνιστικό στρατό και διοικείται από την Ταξιαρχία Kfir.
Οι στρατιώτες προέρχονται από το πιο φονταμενταλιστικό κομμάτι στο Ισραήλ. Είναι οι στρατιώτες εκείνοι που από εφηβική ηλικία μεγαλώνουν με το μύθο ότι ο "Θεός" είναι μεσίτης που πούλησε το οικόπεδο που ονομάζεται Παλαιστίνη στον "εκλεκτό του λαό" δηλαδή στον "εβραϊκό λαό". 

Μεγαλώνουν με την εντολή του Θεού ότι πρέπει να εξοντωθούν όλοι οι αλλόθρησκοι που ζουν στην "Γη της Επαγγελίας".

Αυτοί οι στρατιώτες όταν λάβουν εντολή να σκοτώνουν από τους θρησκευτικούς και πολιτικούς αρχηγούς δεν θα διστάσουν να σκοτώνουν παιδιά, γυναίκες και γέρους γιατί είναι εντολή του "Θεού"....

Αυτοί ανήκουν σύμφωνα με το γεωπολιτικό δόγμα του δυτικού κόσμου στον πολιτισμένο κόσμο ..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger