Home » , » "Μεγαλουργεί" η "αδέσμευτη" "δικαιοσύνη" τους

"Μεγαλουργεί" η "αδέσμευτη" "δικαιοσύνη" τους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 | 1:58 π.μ.

«Κτήνη με στολή, ντροπή για την χώρα» τιτλοφορούσαμε την ανάρτησή μας η οποία περιείχε μαρτυρίες μεταναστών οι οποίοι γνώρισαν την «περιποίηση» των λιμενομπάτσων.

Χτες λοιπόν, εκτός από  την αθωωτική απόφαση υπέρ του φραουλέμπορα Βαγγελάτου και ενός από τους καραμπινοφόρους επιστάτες του, η αστική δικαιοσύνη τους πήρε άλλη μια απόφαση δείχνοντας τον ταξικό  και βαθύτατα ρατσιστικό χαρακτήρα της.
Με εντολή του Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά μπήκε στο αρχείο ο φάκελος του τραγικού ναυαγίου στο Φαρμακονήσι στο οποίο έχασαν τη ζωή τους οκτώ παιδιά και τρεις γυναίκες από το Αφγανιστάν, και όλοι οι άντρες του Λιμενικού Σώματος βγαίνουν λάδι, για την κτηνώδικη συμπεριφορά τους.  

(Αδιάφορα πέρασαν για τους «υπηρέτες της δικαιοσύνης» οι πολλές συγκλονιστικές καταγγελίες για την απάνθρωποι συμπεριφορά των λιμανομπάτσων –δείτε αυτή μας την ανάρτηση- ανάμεσα σ’ αυτές και μετανάστη, που έχασε στο ναυάγιο την γυναίκα του και τα τρία παιδιά του, ο οποίες είχε καταγγείλει ότι ένας άλλος μετανάστης «προσπάθησε με ένα ξύλο να σώσει μια γυναίκα που πνιγόταν και τότε ένας άνδρας του Λιμενικού τον χτύπησε στο κεφάλι με κλωτσιά»).

 Για άλλη μια φορά η «ανεξάρτητη», «δικαιοσύνη», έδειξε το ταξικό της πρόσωπο. 

Ανέφερε περασμένη ανάρτησή μας …. Αυτό που έγινε στο Φαρμακονήσι δεν μπορεί να κρυφτεί από πολιτικάντικες δηλώσεις. Είναι μια δολοφονία. Το λιμενικό ακόμη και αν υποστηρίζει πως ρυμούλκησε το σκάφος προς τα ελληνικά χωρικά ύδατα,έκανε κάτι που απαγορεύεται από το νόμο. Γιατί δεν επιβίβασε τα παιδιά στο ασφαλές και αβύθιστο σκάφος του λιμενικού; Αν η κυβέρνηση θέλει να αποδείξει πως όσα ισχυρίζεται είναι αλήθεια, ας δείξει το βίντεο που έχουν τραβήξει οι λιμενικοί. Γιατί ναι, τραβάνε βίντεο με κάθε μια από αυτές τις επιχειρήσεις, για να δείξουν πόσο αποτελεσματικοί είναι.

Μετά από μερικά χρόνια, κάποιοι λιμενικοί και αστυνομικοί, θα μιλήσουν γι’ αυτό το έγκλημα της χριστιανικής ομάδας του Σαμαρά που σκοτώνει ανθρώπους, βρέφη για να δείξει πόσο πατριωτισμό κρύβει. Θρασύδειλοι όσο και στα άλλα θέματα που διαχειρίζονται, αντί να πάνε στην Ευρώπη και να απαιτήσουν να αλλάξουν οι ευρωπαϊκές συνθήκες που αναγκάζουν την Ελλάδα να σηκώνει όλο το βάρος των μεταναστών, σκοτώνουν ανθρώπους. Το ίδιο άλλωστε κάνουν και στην οικονομία.

Δεν το κάνουν μόνο για να δείξουν καλή συμπεριφορά στα αφεντικά, αλλά γιατί διακατέχονται από ρατσισμό…..

Αντί να κάνουμε οποιοδήποτε σχολιασμό αυτής της δικαστικής απόφασης, σας παραπέμπουμε σε δυο περασμένες σχετικές αναρτήσεις μας.

Και γιατί δεν σας έπνιξαν όλους;

Σαμαράς, Δένδιας και γόνος Βαρβιτσιώτη οι ηθικοί αυτουργοί για το Φαρμακονήσι
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger