Home » , » Ρόμπα τα παπαγαλάκια του Αλαφούζου (Βίντεο) - Το έγκλημα σε βάρος της ΔΕΗ

Ρόμπα τα παπαγαλάκια του Αλαφούζου (Βίντεο) - Το έγκλημα σε βάρος της ΔΕΗ

Από giorgis , Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 | 9:50 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Εκρηκτικό το κλίμα που επικράτησε στην τηλεόραση του Σκάι κατά την συζήτηση για το ξεπούλημα της «μικρής ΔΕΗ».
Στριμωγμένη και βρισκόμενη σε αδιέξοδο η βουλευτίνα της Ν.Δ. Μισέλ Ασημακοπούλου από τις σαφέστατες ερωτήσεις συνδικαλιστή της ΔΕΗ, βρήκε στο πρόσωπο του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή τον απόλυτο συμπαραστάτη, κάνοντας το στέλεχος του Σύριζα Μπαλάφα, να χαρακτηρίσει τον μαρκουτσοφόρο του Αλαφούζου «κυβερνητικό εκπρόσωπο» και «απολογητή της κυβερνητικής πολιτικής» με συνέπεια να δημιουργηθεί πανδαιμόνιο στο στούντιο.

Ιδια ατμόσφαιρα υπήρξε στο στούντιο και με την αντιπαράθεση συνδικαλιστή της ΔΕΗ με τον Αρη Πορτοσάλτε. Διακοπτόμενος συνεχώς ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΔΕΗ, αγανάκτησε, και απέδωσε στον δημοσιοκάφρο του ΣκάΙ ότι έχει αναλάβει εργολαβία να παραπληροφορεί τον κόσμο με τον Α. Πορτοσάλτε να νιώθει «προσβεβλημένος» και να απειλεί με μηνύσεις και δικαστήρια.


Πάμε επί ουσίας τώρα.

Εχουμε μια κυβέρνηση πλήρως απονομιμοποιημένη να εκτελεί ένα εγκληματικό συμβόλαιο που έχει υπογράψει. (Λεπτομέρειες θα φανούν αργότερα) Το ξεπούλημα δηλαδή μέρους της ΔΕΗ με το νομοσχέδιο που φέρνει στην βουλή για την δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ».

 Γνωρίζοντας ότι είναι λίγος ο πολιτικός της χρόνος σπεύδει να ψηφίσει πράγματα που δεσμεύουν την κυβέρνηση για πολλά χρόνια, (Είναι συζητήσιμο πόσο βαρύτητα έχουν οι δεσμεύσεις του Σύριζα ότι σε περίπτωση που βρεθεί στην εξουσία θα αναθεωρήσει όλες τις σημερινές κυβερνητικές αποφάσεις).
Σήμερα, λοιπόν, έχουμε και μια ακόμα εξήγηση γιατί η κυβέρνηση έκλεισε πραξικοπηματικά την βουλή Ένα τόσο σοβαρό νομοσχέδιο δεν περνάει από την ολομέλεια της,  αλλά υπήρξε η μεθόδευση να κλείσει και να περάσει από στημένες συνθέσεις τμημάτων της βουλής

Ένα πολύ κατατοπιστικό κείμενο του Νίκου Μπογιόπουλου μας απαλλάσσει απ’ το  να  επεκταθούμε εμείς για τις σκοπιμότητες αυτής της κυβερνητικής απόφασης.
Μπορούμε να προσθέσουμε μόνο ότι στα πλαίσια  της πολιτικής του «κοινωνικού αυτοματισμού» και σε μια προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας, η εκπρόσωπος κυβερνητικής προπαγάνδας Σοφία Βούλτεψη καθώς και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ στρέφουν τα βέλη τους σε όσους αντιστρατεύονται στο ξεπούλημα της όποιας κρατικής περιουσίας έχει απομείνει, κάνοντας λόγο ότι κάθε κινητοποίηση για να αποτραπεί αυτό το έγκλημα αποτελεί «σαμποτάζ κατά του κράτους», ενώ ο γραμματέας της Ν.Δ Ανδρέας Παπαμιμίκος τάχτηκε ανοιχτά υπέρ της επιστράτευσης των απεργών.

Αυτό που πρέπει να αναμένουμε είναι ότι κι αυτή η μάχη θα εξελιχθεί στους δρόμους. Η έκβαση της θα εξαρτηθεί από την συμμετοχή στην απεργία και από την συμπαράσταση που θα υπάρξει. Πρέπει να αναμένουμε ότι η διοίκηση της ΔΕΗ θα προσφύγει στα δικαστήρια και η απεργία θα κηρυχτεί παράνομη και καταχρηστική ενώ αν οι απεργοί επιμένουν θα προχωρήσει σε επιστράτευση.

Μένει να δούμε αν θα δημιουργηθεί ένα τέτοιο λαϊκό μέτωπο που θα σταθεί ανάχωμα στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς. 



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

2 Ιουλίου 2014 στις 10:56 π.μ.

ΤΟ ΚΚΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ

Ας μη κοροϊδευόμαστε κύριοι. Η απαλλαγή της χώρας μας από αυτή τη δωσίλογη σαπίλα, δε θα βγει σαν φρεσκομπανιαρισμένη νύφη από το παραβάν καμιάς εκλογικής φιέστας, προκειμένου να κάνει πασαρέλα στο πάλκο της εθνικής μας αξιοπρέπειας...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/07/48.html

Και η ακύρωση του κατοχικού εφιάλτη, δεν πρόκειται να δρομολογηθεί με την αντικατάσταση του προσκυνημένου πολιτικού προσωπικού που «κυβερνά», από τους «αριστερούς» τζιτζιφιόγκους που έσπευσαν να προσκυνήσουν προκαταβολικά – υλοποιώντας έτσι το ανήθικο προαπαιτούμενο που τους επέβαλαν οι συμμορίες – πριν ακόμη τους ανατεθούν και επίσημα κυβερνητικά οφίτσια.

Τα πέτρινα χρόνια που μεσολάβησαν από το Καστελλόριζο της ντροπής μέχρι και σήμερα, αυτή η γωνιά της Γης και ο προδομένος λαός της τα είδαν όλα.

Είδαμε πως μπορεί η αφέλεια μιας ολόκληρης κοινωνίας, να καταστεί δολοφονική θηλιά στο λαιμό της, από ένα ξεφτιλισμένο «ηγέτη» που την εξαπάτησε.

Είδαμε πως μπορεί να γίνει θρύψαλα από τη μια μέρα στην άλλη, η ελπίδα μιας κοινωνίας να χειραφετηθεί και να προχωρήσει σε μαχητική αντεπίθεση, αν δεν έχει ξεκάθαρη στόχευση, σαφέστατη προοπτική και επιχειρησιακό σχέδιο για τη δράση της επιτελικά οργανωμένο. Το κίνημα των «αγανακτισμένων» ανέτειλε σαν διάττοντας αστέρας, και...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/07/48.html

Ανώνυμος
2 Ιουλίου 2014 στις 4:30 μ.μ.

Παρασκηνιακές δημοσκορπήσεις
Κι ενώ έλεγα, δόξα σοι ο λαός, το βούλωσαν επιτέλους οι δημοσκόποι, να σου πάλι τα γαλανά φερέφωνα. Δεν τους έφτασε η νίλα που έπαθαν στις τελευταίες εκλογές, δεν τους φτάνει που είναι καλοκαίρι κι ως γνωστό δεν μπορούν να διεξαχθούν αξιόπιστες έρευνες αυτό το διάστημα, επιμένουν! Ένα ακόμη παραμύθι ετοιμάζει γνωστή σαμαροφυλλάδα. Ρωτάν από το site τους, που επισκέπτονται ως επί το πλείστον νεοδημοκρατικά αμνοερίφια, "Πιστεύετε ότι οι συνδικαλιστές έχουν δικαίωμα να κατεβάσουν τους διακόπτες, σε ένα δημόσιο αγαθό;!" Όπως τ' ακούτε!!!
Πέρα από ότι οι "εγκυρότητα των δημοσκοπήσεων " τους είναι παροιμιώδης γιατί δεν ρωτάνε: "Έχει δικαίωμα η ΝΔ να ξεπουλήσει ένα δημόσιο αγαθό;" Οι συνδικαλιστές έχουν δικαίωμα κι υποχρέωση να φυλάξουν το δημόσιο αγαθό, αγαθό που σίγουρα θα στερηθούμε όλοι, αν οι δοσίλογοι της μειοψηφίας που μας κυβερνούν, το χαρίσουν. Γιατί δε θα πρόκειται καν περί πώλησης μιας κερδοφόρας επιχείρησης αλλά περί κλοπής. Κι αυτό επειδή αυτά που ξεπουλάνε ΔΕΝ είναι δικά τους.
Να γελάσουμε τώρα λίγο. Να θυμηθούμε κάτι άλλα παρασκηνιακά κουραφέξαλα μιας εταιρίας που εμφανίστηκε ξαφνικά και πριν τις ευρωεκλογές έδινε τα εξής αποτελέσματα:
"... ενόψει των ευρωεκλογών κυλιόμενη πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας e-Voice για λογαριασμό της ιστοσελίδας paraskhnio.gr, που διεξήχθη στις 14 και 15 Μαΐου, σε δείγμα 1.000 ατόμων δίνει στη ΝΔ προβάδισμα 0,9% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ..."
Δημοσκόοοοποι μου! Καλέ τι μαντεψιές ήταν αυτές; Ούτε ο Κάλχας τέτοιο σουξέ. Μόνο το πρώτο κόμμα έκαναν λάθος και τη διαφορά. Έλεγαν 0,9 τη ΝΔ πήρε 3,9 πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ... Λίγο πιο αξιόπιστος και γίνεσαι ... ακάλυπτη επιταγή.
Σύντροφοι, όσο ασχολούμαστε με τον προηγούμενο αιώνα, μας γυρίζουν στο Μεσαίωνα. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger