Home » , , » Παραδίδουν το λαό δεμένο χειροπόδαρα στους τραπεζίτες

Παραδίδουν το λαό δεμένο χειροπόδαρα στους τραπεζίτες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 | 1:03 π.μ.

Του Παύλου Δερμενάκη *

Το σάπιο πολιτικό καθεστώς που αποκαλείται κατ’ ευφημισμό «κυβέρνηση» έδειξε, μέσω των πρόσφατων αποφάσεων για τη διαχείριση των δανείων σε καθυστέρηση («κόκκινα» δάνεια), για μια ακόμα φορά το απάνθρωπο πρόσωπό του, απέναντι στο δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.

Με την απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδας, που αναμένεται να δημοσίευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, για τον Κώδικα Δεοντολογίας Τραπεζών για τη διαχείρισητων «κόκκινων δανείων» και την ετοιμαζόμενη τροποποίηση του Νόμου Κατσέλη, παραδίδει, ως άλλος κουκουλοφόρος-δοσίλογος, στα χέρια των τραπεζιτών, τα λαϊκά στρώματα που βρίσκονται σε αδυναμία να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, όχι γιατί υπερδανείστηκαν αλλά γιατί το σάπιο πολιτικό σύστημα τους οδήγησε με την πολιτική της λιτότητας σε αυτή την κατάσταση αδυναμίας.

Ο πολίτης «δεμένος χειροπόδαρα» από το θεσμικό πλαίσιο, όπως έχει διαμορφωθεί σταδιακά μέχρι τώρα, παραδίδεται αυτός και το σύνολο της περιουσίας του στην πράξη αποκλειστικά στους τραπεζίτες και το δημόσιο για χρέη προς αυτό. Μετά την άρση απαγόρευσης πλειστηριασμών, τον ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger