Home » , , » Αντικομμουνιστικές … επιπλοκές λόγω του άρθρου 2

Αντικομμουνιστικές … επιπλοκές λόγω του άρθρου 2

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 | 1:34 μ.μ.

Μια ανεπάντεχη, παράπλευρη συνέπεια του λογοκριτικού άρθρου 2 του «λεγόμενου αντιρατσιστικού» (όπως το αποκάλεσε ακόμη κι ο επίσημος εισηγητής του) θα είναι η ποινικοποίηση της αριστερής -ή και απλά «συμφιλιωτικής»- αφήγησης για τον ελληνικό εμφύλιο πόλεμο του 1946-.
         
Μπορεί να το έχει ξεχάσει ακόμη κι ο εισηγητής του ΚΚΕ, που στην προχθεσινή αγόρευσή του επικέντρωσε τον κίνδυνο μιας μελλοντικής αντικομμουνιστικής εκτροπής στην πολιτική της Ε.Ε., όμως η πρώτη «γενοκτονία» που αναγνωρίστηκε ως τέτοια από το ελληνικό Κοινοβούλιο δεν ήταν άλλη από την εν λόγω «κομμουνιστική ανταρσία»!

Με εισήγηση του Ναπολέοντα Ζέρβα, η Βουλή των Ελλήνων «διαπίστωσε» στις 5/11/1948 με επίσημο ψήφισμά της «ότι εφαρμόζεται συστηματικώς υπό των συμμοριτών πρόγραμμα γενοκτονίας διά του παιδομαζώματος και της ομηρίας» εις βάρος «των Ελλήνων» και απηύθυνε έκκληση στον ΟΗΕ να επέμβει.

Με τη «νομοτεχνική» τροποποίηση του κ. Αθανασίου, οι στρατευμένοι προσκυνητές του Γράμμου-Βίτσι θα δικαιούνται προφανώς στο εξής να καθίζουν στο σκαμνί κάθε «κακόβουλο αρνητή» (και) αυτής της κοινοβουλευτικά επικυρωμένης «αλήθειας»…

Πηγή:  Τ.Κωστ. - "Εφημερίδα των Συντακτών"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger