Home » , » "Εμφύλιος" στην ναζιστική συμμορία" (Βίντεο) - Νέα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος της Χ.Α.

"Εμφύλιος" στην ναζιστική συμμορία" (Βίντεο) - Νέα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος της Χ.Α.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 | 9:10 μ.μ.

Κι ενώ μόλις πριν τέσσερις μέρες το πρώην στέλεχος  και υποψήφιος βουλευτής της Ηλίας Σταύρου χαρακτήριζε το μόρφωμα στο οποίο βρισκόταν για δέκα ολόκληρα χρόνια συμμορία δολοφόνων η οποία παριστάνει το πολιτικό κόμμα, σήμερα το βίντεο που εξασφάλισε το «Εθνος της Κυριακής» μας δείχνει ότι ο «εμφύλιος» στην Χρυσή Αυγή συνεχίζεται και τα αλληλοκαρφώματα πάνε σύννεφο.

Ο Δ. Κολτσίδας, ιδρυτικό μέλος στην Λάρισα της Χ.Α τα «ψάλει» δημοσίως στον πρώην ομοϊδεάτη του ευρωβουλευτή της Χ. Αυγής Γ. Επιτήδειο. Το πρώην στέλεχος του ναζιστικού μορφώματος κάνει λόγο για διορισμούς ημετέρων από την ηγεσία της Χ.Α, μισθώσεις πολυτελών κατοικιών, άτοκα δάνεια βουλευτών κλπ. (Δείτε το βίντεο). Ξεσκεπάζει την υποκρισία των αντισυστηματικών κορόνων που αρέσκεται να παρουσιάζει το κόμμα Μιχαλολιάκου.


Σήμερα επίσης η εφημερίδα Realnews παρουσιάζει αδιάψευστα ντοκουμέντα τα οποία αποδεικνύουν ότι ο αδίστακτος δολοφόνος του Παύλου Φύσσα όχι μόνο ήταν μέλος της Χ.Α -κάτι που η ηγεσία της δεν το παραδεχόταν- αλλά υπήρξε και σημαίνων στέλεχος της.


"Ταμίας" της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια ο Ρουπακιάς

Νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς ήταν αναπληρωτής οικονομικός υπεύθυνος στην οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια έρχονται στο φως της δημοσιότητας έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Το έγγραφο που δημοσιοποιεί σήμερα η Reainews αποτελεί τον επίσημο κατάλογο των «πυρηναρχών», αλλά και των υπευθύνων των οικονομικών σε όλες τις τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα. 

Στη λίστα των ηγετικών στελεχών κάθε τοπικής του νεοναζιστικού κόμματοςτο όνομα του Ρουπακιά αναγράφεται δίπλα σε αυτό του Γιώργου Πατέλη, του γνωστού επικεφαλήςτων ταγμάτων εφόδου της Νίκαιας.

Ο κατάλογοςτωντοπικών οργανώσεων όπου αναφέρεται το όνομα του Ρουπακιά έρχεται να καταδείξει την υποκρισία των στελεχών της Χρυσής Αυγής, που ακόμα και σήμερα αρνούνται την οποιαδήποτε σχέση του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα με την οργάνωσή τους. Εκτός από αυτό όμως, το έγγραφο θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό, αφού -σύμφωνα με νομικούς κύκλους- ενισχύει την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης που υπάρχει για τα μέλη της Χρυσής Αυγής, καθώς δείχνει ότι το άτομο που διέπραξετην εν ψυχρώ δολοφονία ήταν σημαίνον στέλεχος σε τοπική της οργάνωσης.

Οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τουςτη σχετική λίστα από τον Οκτώβριο του 2013, έπειτα από
έρευνα που είχε διεξάγει το ΣΔΟΕ στο σπίτι της λογίστριας της Χρυσής Αυγής στο πλαίσιο γενικότερης έρευναςγια τα οικονομικά της φιλοχιτλερικής οργάνωσης.

Ψεύδη... κατά ριπάς

Ο πανικός που είχε προκαλέσει στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής η δολοφονία του Παύλου Φύσσα πέρυσι τον Σεπτέμβριο στο Κερατσίνι είχε οδηγήσει στην υιοθέτηση μιας στρατηγικής διαχωρισμού της οργάνωσης από τον Γ. Ρουπακιά. Παρότι, όπως αποδεικνύεται από τον κατάλογο που είχε συντάξει η ίδια η Χρυσή Αυγή, ο Ρουπακιάς υπήρξε «υποπυρηνάρχης» της Τ.Ο. Νίκαιας, τα αρχηγικά στελέχη του κόμματος δήλωναν ότι ο δολοφόνος του Φύσσα δεν ήταν καν μέλος της οργάνωσης.

Ετσι, από την επομένη τηςδολοφονικής ενέργειαςτου Ρουπακιά, τα ψεύδη έπεφταν κατά ριπάς. «Ηταν απλά ένας περαστικός από τα 70 γραφεία της Χρυσής Αυγής εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη, ούτε πολιτική», δήλωνε ο αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος. «Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένο μέλος του κόμματος εξ όσων γνωρίζω έχει σύμμετάσχει σε κάποιες δραστηριότητες όπως και χιλιάδες άλλοι πολίτες», πρόσθετε ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος συνελήφθη να ψεύδεται εκ νέου όταν οι φωτογραφίες του Ρουπακιά με στελέχη της Χρυσής Αυγής κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. «Επιμένω ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής. Το πρόσωπό του πρώτη φορά το είδα σε κάποιο κανάλι, σε μια φωτογραφία που ήταν αγκαλιά με τον κύριο Μπαρμπαρούση», υποστήριζε ο Ηλ. Κασιδιάρης.

Την ίδια τακτική τής υποκρισίας όμως είχε υιοθετήσει και η Τ.Ο. Νίκαιας της οποίας ο Ρουπακιάς ήταν «υπαρχηγός». «Εναγωνίως προσπαθούν να συνδέσουν τον δολοφόνο του Κερατσινίου με την τοπική οργάνωσή μας μέσω φωτογραφιών που εμφανίζουν τον δράστη δίπλα σε βουλευτές μας ή σε κάποιες δράσεις μας. Το ότι ο καθένας φοράει μια μπλούζα της Χρυσής Αυγής επισκέπτεται τα γραφεία μας και κυκλοφορεί ανάμεσά μας αυτό δεν τον κάνει σε καμία περίπτωση στέλεχος ή μέλοςτης Χρυσής Αυγής», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η τοπική οργάνωση Νίκαιας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger