Home » , , » Σε αριστερό ακροατήριο απευθύνεται ο Α. Τσίπρας ή σε θρησκόληπτα χαϊβάνια; (Βίντεο)

Σε αριστερό ακροατήριο απευθύνεται ο Α. Τσίπρας ή σε θρησκόληπτα χαϊβάνια; (Βίντεο)

Από giorgis , Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 | 2:55 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Μας κούφανε στην κυριολεξία με τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Σύριζα μετά την συνάντηση που είχε με τον Πάπα του Βατικανού. (Δείτε το βίντεο). Καλά σε αριστερό ακροατήριο απευθύνεται ο Α. Τσίπρας ή σε θρησκόληπτα χαϊβάνια; 

Τον ακούσαμε, λοιπόν, να μας λέει, ανάμεσα στα άλλα: «Συμφωνήσαμε –σ.σ με τον Πάπα- ότι ο διάλογος ανάμεσα στην αριστερά και στην χριστιανική θρησκεία πρέπει να συνεχιστεί Εκκινούμε από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες εν τούτοις τεμνόμαστε πάνω σε κοινές αξίες. Την αλληλεγγύη, την αγάπη για τον συνάνθρωπο, την κοινωνική δικαιοσύνη, την αγονία μας για παγκόσμια ειρήνη».

Τώρα τι να σχολιάσεις από τα λεγόμενα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Μάλλον θα έχανες τον χρόνο σου. Μόνο ένας πολιτικός απατεώνας που παριστάνει τον αριστερό θα μπορούσε να έλεγε τέτοιες παπαριές.
Δεν υπάρχει περίπτωση ο Τσίπρας να μην γνωρίζει πόσο σκοταδιστική και αντιδραστική είναι η διδασκαλία των θεωρητικών του Χριστιανισμού και πως την εκμεταλλεύτηκε σαν όπλο στα χέρια της η άρχουσα τάξη κάθε εποχής. Το ξέρει και μάλιστα πολύ καλά. Γι’ αυτό και στα νιάτα του ο ίδιος δήλωνε άθεος έχοντας ασπαστεί τα γραφόμενα του Λένιν:
«O μαρξισμός όλες τις σύγχρονες θρησκείες και εκκλησίες, όλες τις κάθε λογής θρησκευτικές οργανώσεις, τις βλέπει πάντα σαν όργανα της αστικής αντίδρασης, που χρησιμεύουν για την υπεράσπιση της εκμετάλλευσης και την αποχαύνωση της εργατικής τάξης».

Τι άλλαξε σήμερα και μας ψάλει τέτοια ανόητα τροπάρια; Τα ευκόλως εννοούμενα ….

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:30 μ.μ.

Ο τσίπρας το μόνο που δεν μας ζήτησε είναι να νηστέψουμε, να εξομολογηθούμε και να μετανοήσουμε που τόσα χρόνια κάνουμε αγώνα ενάντια στον αντιδραστικό ρόλο της θρησκείας. Πολύ θα ήθελα να τοποθετηθούν κάποιοι συριζαίοι που προέρχονται από αυτοαποκαλούμενες κομμουνιστικές οργανώσεις. Η Λιάνα τώρα δικαιώνεται!!!!

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6:41 μ.μ.

Μα φυσικά Βαθύ Κόκκινο! Ο Τσίπρας θα έπρεπε να απευθύνεται αποκλειστικά σε αριστερό ακροατήριο!
Από εκεί περιμένει άλλωστε το 30 και το 40% γιατί ως γνωστόν στην Ελλάδα η αριστερά γαμεί και δέρνει.

Πόσο στην κοσμάρα σας είστε ήθελα να 'ξερα;

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:57 μ.μ.

Προς τον αποπανω:
Στην κοσμαρα σου εισαι εσι που εχεις μπερδεψει την πολιτικη
με την απατεωνια.
Αν ολοι ητανε φασιστες τοτε θα φωναζε χαιλ για να τον ψηφισουν;
Δεν ειναι και μακρια φυσικα.
Αυτο που ειχε πει περι αφοσιωσης στην πατριδα παλιοτερα ειναι ο ορισμος του εθνικισμου.
Επισης ξαναπροκαλει ενω ειχε κραχτει.
Και τωρα τι κερδηθηκε που καποιοι Ιταλοι αριστεροι θα τεινουν προς την εκκλησια;
Κανει και εξαγωγη ηλιθιοτητας .
Ενας φιλος του σαιτ.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:24 μ.μ.

6.41 αντε τεκνα μου ο θεος μαζι σας ο οπορτουνισμος στις δοξες τους ζητω η καρεκλα

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:51 μ.μ.

Αυτό που μας λένε οι μικροαστοί που στηρίζουν την λεγόμενη αριστερά, είναι πως αν ένα κόμμα είναι δεξιό και αυτοαποκαλείται αριστερό, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα και όλα θα πάνε καλά. Το παράδειγμα της ΔΗΜΑΡ του ΠΑΣΟΚ καθώς και άπειρα αντίστοιχα παραδείγματα αυτοαποκαλούμενων αριστερών κομμάτων του εξωτερικού, θα πρέπει να το φανταστούμε σαν έναν ελέφαντα με βαμμένα κόκκινα νύχια που κρύβεται πίσω από μία παπαρούνα και να το αγνοήσουμε!

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:29 μ.μ.

Ολοι εσείς οι κομμουνιστές έχετε κάποια λύση ,κάποιο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση πριν πεθάνουμε από την πείνα?Το ΚΚΕ που τους έχει τους δικούς του βολεμένους και διαδηλώνει μόνο του έχει κάποιο πρόγραμμα?Ή μήπως θα περιμένουμε την Επανάσταση για να σωθούμε?Κουραστήκαμε πια και δεν το καταλαβαίνετε αλλά θα το εισπράξετε στις εκλογές

Ανώνυμος
19 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:18 π.μ.

11.29 αν ητανε οπως τα λες δεν θα ποναγες τωρα και να γραφεις για το ΚΚΕ αρα βαδιζουμε σωστα. Λυση υπαρχει. να παρουμε τα μεσα παραγωγης. οσο εχουμε καπιταλισμο ετσι θα πεθανουμε απο την πεινα . διαλεξε τη θελεις

Ανώνυμος
20 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:41 μ.μ.

Το παλαιοτερο και ισχυροτερο κομα στην Ευρωπη ειναι Ο ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger