Home » , » Στέλλα Αντωνίου: Η αλληλεγγύη μιας «τρομοκράτισσας»

Στέλλα Αντωνίου: Η αλληλεγγύη μιας «τρομοκράτισσας»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014 | 10:35 μ.μ.

Στη σκιά της επικαιρότητας ξανάρχισε στις 28/8 η τρίτη κατά σειρά δίκη με τους 19 κατηγορουμένους για ένταξη στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, από τους οποίους οι 9 έχουν δηλώσει μέλη της οργάνωσης, ενώ οι υπόλοιποι δηλώνουν αναρχικοί αγωνιστές. Η δίκη ξεκίνησε σας 8/10/2012 και βαίνει προς το τέλος της, μετά τις απολογίες-πολιτικές δηλώσεις κατηγορουμένων στις 28/8/2014.

Ξεχωρίζουμε εδώ την τοποθέτηση της Στέλλας Αντωνίου, κατηγορουμένης με μόνο ενοχοποιητικό στοιχείο ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας που της προμηθέυσε ο παιδικός της φίλος, αναρχικός Α. Μητρούσιας (για να του νοικιάσει ένα σπίτι, μια και η αστυνομία είχε δημοσιεύσει τη φωτογραφία του). Μετά τους κατηγόρησαν για ένταξη στη ΣΠΦ, πράγμα που αρνούνται, όπως και ο σύντροφός της Κ. Σακκάς.

Η Στ. Αντωνίου, που αποφυλακίστηκε μετά το ι8μηνο και δεν προφυλακίστηκε ξανά, όπως οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι -λόγω και του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει-, έκανε μια προσωπική δήλωση, αρνούμενη να αποδεχτεί τον όρο αθώα ή ένοχη και χαρακτηρίζοντας πολιτική τη δίκη, αλλά και τα κριτήρια ενοχής.

Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι δεν ανήκει  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:34 π.μ.

Oμαδα γυναικων που χαρακτηριζε ιεροδουλες ολες τις γυναικες τοτε
και ειναι φεμινιστικη με ακραιες αποψεις για το θεμα αυτο που παρεσυρε πολλες γυναικες ,λιγο αργοτερα σε μπροσουρα ανεφερε οτι αν μια γυναικα εχει καρκινο του στηθους δεν πρεπει να επεμβει στο σωμα της !!
Η ιδια ομαδα εχει αναφερει οτι το χερι του γυναικολογου δεν πρεπει να αγγιζει το γυναικειο σωμα.
Η ομαδα αυτη αρχιζει απο Μ και τελειωνει σε δα.
Φυσικα το κεελπνο ειχε δικιο σε πολλα και αυτο λογικα εδωσε τις εντολες να γινει οτι εγινε. Προεδρος του ειναι και ηταν γυναικα με υποδιευθυντριες 2 γυναικες.
Ο Λοβερδος στο θεμα των φοιτητων με τις διαγραφες κανει λαθος αλλα τοτε μαλλον δεν ητανε αυτος που εδωσε την εντολη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger