Home » , » Παμπελοποννησιακό συλλαλητήριο στην μνήμη του Παύλου Φύσσα

Παμπελοποννησιακό συλλαλητήριο στην μνήμη του Παύλου Φύσσα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 | 9:44 μ.μ.

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ  ΖΕΙ

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ –ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Στο αρχείο μπαίνει η δεύτερη μήνυση των 120 μεταναστών-εργατών γης της Μανωλάδας από την εισαγγελέα Αμαλιάδας, μετά την απόφαση της ντροπής για αθώωση της δολοφονικής συμμορίας του Βαγγελάτου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας. Στο αρχείο της ελληνικής δικαιοσύνης, που μοιάζει με καταβόθρα στοιβάζονται τα Φαρμακονήσια, οι τυφλές επιθέσεις σε μετανάστες-θύματα εργοδοτικής τρομοκρατίας, η δίκη των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής που δεν έχει οριστεί ακόμα και πρόσφατα οι 120 ψυχές του εργασιακού Γκουαντανάμο της Μανωλάδας.

Έτσι πανηγυρίζει δωρεάν ο Κούγιας και οι συν αυτώ στέλνοντας μήνυμα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ότι «οι εργαζόμενοι ντόπιοι και μετανάστες είναι αναλώσιμοι και τα αφεντικά τύπου Βαγγελάτου εθνικοί ευεργέτες», δικαιώνοντας τις σκληρές πολιτικές λιτότητας και εκφασισμού των ΣαμαροΒενιζέλων.

 Στις 18 Σεπτέμβρη θα συμπληρωθεί ένας χρόνος από την εν ψυχρώ δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να σταματήσει την Χρυσή Αυγή . Την έχει ανάγκη να σπέρνει το μίσος μεταξύ των φτωχών και να τρομοκρατεί το κίνημα και τους αγωνιστές. Δεν ξεχνάμε άλλωστε τις συναντήσεις Μπαλτάκου – Κασιδιάρη και τα φλερτ ΝΔ – Χρυσής Αυγής. Στη συνείδηση του λαού οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Π.Φύσσα και της άνδρωσης του ναζιστικού μορφώματος πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι είναι από τους κύκλους του  Μεγάρου  Μαξίμου μέχρι και τη χυδαία μιντιοκρατία. Οι ηθικοί αυτουργοί αξίζουν την ίδια καταδίκη από το λαό μαζί με το συμμοριακό ναζιστικό μόρφωμα.

Ο μόνος που μπορεί να βάλει φρένο στους φασίστες είναι το μαζικό  αντιφασιστικό κίνημα.

 Οι ίδιοι εφοπλιστές, τραπεζίτες, βιομήχανοι που κερδίζουν από τα μνημόνια, και χρηματοδοτούν την Χρυσή Αυγή για να ανοίγει Γραφεία-ορμητήρια στις γειτονιές μας θέλουν τους μετανάστες παράνομους, κλεισμένους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και κυνηγημένους από αστυνομία και νεοναζί για να μπορούν να τους εκμεταλλεύονται και να διασπούν το εργατικό κίνημα.

Θα μας βρουν απέναντί τους!

Στις 18/9 διαδηλώνουμε ενάντια σε φασίστες, μπράβους και αφεντικά. Θα συνεχίσουμε μέχρι να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι τραμπούκοι της Βαγγελάτος ΑΕ και οι νεοναζί δολοφόνοι της Χ.Α που σκότωσαν το  Παύλο Φύσσα και το Σαχζάτ Λουκμάν.

Όλοι και όλες εμείς οι εργαζόμενοι και η νεολαία που εξοργιστήκαμε από τις απολύσεις των καθαριστριών, το κλείσιμο της ΕΡΤ, τις απολύσεις των διαθέσιμων, την αξιολόγηση στο δημόσιο,  τις περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις θα δώσουμε δυναμικό παρών στα καλέσματα για ένα αντιφασιστικό-αντιρατσιστικό Σεπτέμβρη διαδηλώνοντας μαζί με τους εργάτες γης της Μανωλάδας και τους χιλιάδες αντιφασίστες που θα βγουν στους δρόμους σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη στις 18/9.

Καλούμε τα συνδικάτα και τους φοιτητικούς συλλόγους, τους μαθητές στα σχολεία, να κάνουν δικιά τους υπόθεση τις αντιφασιστικές-αντιρατσιστικές κινητοποιήσεις του Σεπτέμβρη .

ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ,

ΠΕΜΠΤΗ 18/9 ΠΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 7 μ.μ.


ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΦΟΡΕΙΣ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΚΕΕΡΦΑ ΠΑΤΡΑΣ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger