Home » , » Υπάρχει και μια αριστερή ηθική ....

Υπάρχει και μια αριστερή ηθική ....

Από giorgis , Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 | 9:06 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Μπορεί ο Σύριζα να θεωρείται ακόμα και από αστικές φυλλάδες κυβέρνηση εν αναμονή, όμως η αλαζονεία κάποιων στελεχών του Σύριζα δεν προμηνύει τίποτα θετικό. Πριν μερικές μέρες πρωτοκλασάτο στέλεχος και βουλευτής του κόμματος της Κουμουνδούρου πήρε τηλέφωνο κυβερνητικό αξιωματούχο και με την επίκληση «θα το εκτιμήσω και θα σε έχω υπ’ όψιν μου» του ζήτησε μια «χάρη», κάτι που πραγματοποιήθηκε αμέσως. (Για να μην υπάρξουν παρανοήσεις να πούμε ότι αυτό που του ζήτησε ήταν λογικό. Λύθηκε αμέσως ένα πρόβλημα που λίμναζε χρόνια στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και αφορούσε πολίτη. Η ένσταση εστιάζεται στο «θα σε έχω υπ’ όψιν).

Σήμερα πάλι, σε Κυριακάτικη εφημερίδα –στο «Παρόν- διαβάζουμε (κάτι που ήδη το γνωρίζαμε) ότι ο Γιάννης Δραγασάκη, που σύμφωνα με το δημοσίευμα προαλείφεται για υπουργός Οικονομικών σε κυβέρνηση ,με κορμό τον Σύριζα, «μαζεύει βιογραφικά για την στελέχωση του δημόσιου τομέα». Ατόμων δηλαδή που θα καταλάβουν κυβερνητικά πόστα σε τράπεζες, ΔΕΚΟ, γενικοί γραμματείς υπουργείων κλπ.

Αυτό φυσικά δεν θα ήταν επιλήψιμο αν απευθυνόταν σε άτομα που έχουν κάποια πολιτική συνάφεια με τον πολιτικό του χώρο. Είναι όμως έτσι; Αν με αντάλλαγμα την υπόσχεση μιας κυβερνητικής καρέκλας –σε ενδεχόμενη κυβέρνηση Σύριζα- νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίσουν στην βουλή τον προτεινόμενο πρόεδρο της Δημοκρατίας (αυτό είναι λίγο σχετικό αφού η ψηφοφορία είναι μυστική) κάτι τέτοιο συνάδει με την ηθική της αριστεράς;
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, άσχετα απ’ αυτά που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:21 μ.μ.

Γαμώτο!
Έχω χάσει και το τηλέφωνο του Λαφαζάνη...

οπορτουνιστικό απόβρασμα
29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:08 π.μ.

Έλα trash , γύρνα στην τρύπα σου αγόρι μου και διάβασε τον Μάρτενς.

O ΠΑΝ θα σε εξετάσει αύριο και αν πας αδιάβαστος θα σε βγάλει οπορτουνιστή

Ανώνυμος
29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:05 π.μ.

Τα έχω ακούσει κι εγώ αυτά που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία. Τα θεωρείς πιο αξιόπιστα από αυτά που κυκλοφορούν στα πολιτικά γραφεία; Αν ναι γράψτα, αλλά μη κάνεις αφιέρωμα κάθε τρεις και λίγο για τους αλήτες δημοσιογράφους.

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:00 μ.μ.

Αμην κ ποτε ρε παιδια. Να δουμε επιτελους κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ κ γρηγορα. Μετα κοιταξτε να κρυφτειτε εσεις ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, γιατι το κυνηγι θα ειναι ασταματητο.

Ανώνυμος
30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 4:20 μ.μ.

κκεδες στο λακο σας. ποσα πηρατε για τις κυβερνησεις 89-90; ποσα δολαρια επεσαν.........;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger