Home » , » Ο "Νενέκος" Αθ. Πλεύρης στα βήματα του πατέρα του (2 Βίντεο)

Ο "Νενέκος" Αθ. Πλεύρης στα βήματα του πατέρα του (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 | 3:09 π.μ.

Εχουμε χρόνια να χαρούμε (από τότε που το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δ. Κουτσούπα τον έκανε με τα κρεμμυδάκια) ένα τέτοιο στραπάτσο, σε ένα από τα φασιστοειδή που περιμάζεψε ο Σαμαράς από το χρεοκοπημένο μόρφωμα του Καρατζαφέρη, τον Α. Πλεύρη.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσου.  

Πριν αναφερθούμε στο γεγονός να θυμίσουμε ότι ο Α. Πλεύρης ήταν αυτός που σε  συγκέντρωση του εθνικιστικού περιοδικού Patria ούτε λίγο, ούτε πολύ, καλούσε σε δολοφονίες μεταναστών και προσφύγων στα σύνορα, προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος τους στη χώρα, μας. Είναι το ίδιο πρόσωπο που πρόδωσε τον πολιτικό μέντορα του, αρχηγό του ΛΑΟΣ, με ανταμοιβή άλλος ομοϊδεάτης του που είχε κάνει το ίδιο, ο Αδωνης Γεωργιάδης, υπουργός όντας να τον διορίσει στην ηγεσία του Εθνικού οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Βρισκόμενος, λοιπόν, σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού «Ε», ο Αθ. Πλεύρης κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι στην χθεσινή παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στο Χαλάνδρι ακούστηκε απ’ την φιλαρμονική του δήμου ο ύμνος του ΕΑΜ
.
Δεν ξέρουμε αν τον είχε πειράξει τόσο πολύ ώστε να έχει πάρει υπογλώσσια. Πάντως οι μπαρούφες του διαδεχόταν η μια την άλλη με αποτέλεσμα στην τηλεφωνική παρέμβαση ο δήμαρχος Χαλανδρίου να τον απαξιώσει εντελώς χαρακτηρίζοντας τον «Νενέκο» προσθέτοντας ότι  δεν «θέλω να μιλήσω μαζί σου ..ξυδάκι».


Υ.Γ 1. Οσκαρ βλακείας σε δημοσιογράφο της εκπομπής που χαρακτήρισε το αντιστασιακό τραγούδι «Γοργοπόταμο», ύπνο του Ζέρβα, του ΕΔΕΣ δηλαδή.

Υ.Γ 2 Ο όρος «Νενέκος», είναι συνώνυμος της εθνικής προδοσίας και μάλιστα του χειρίστου είδους, καθώς ο προδότης δεν περιορίζεται απλά στην επαίσχυντη πράξη της προδοσίας, αλλά παίρνει εμφανώς το μέρος του εχθρού, τασσόμενος εμπράκτως εναντίων των συμπατριωτών του.
Η απαξιωτική και μειωτική αυτή έκφραση, οφείλεται στον Νενέκο, έναν οπλαρχηγό της Επανάστασης του 1821 που συνεργάστηκε με τον αλβανικής καταγωγής, Αιγύπτιο στρατηγό Ιμπραήμ, ο οποίος του προσέφερε ορισμένα προνόμια. Εκτελέστηκε με εντολή του Κολοκοτρώνη.
Έκτοτε, το όνομα του Νενέκου ταυτίστηκε με τον προσκυνημένο, το δουλοπρεπή άνθρωπο, το μίασμα, τον προδότη, τον άνθρωπο που δεν έχει σε τίποτα να ξεπουλήσει τις ιδέες του, την αξιοπρέπεια του, την εθνική, την αγωνιστική του ταυτότητα, πουλώντας τους παλιούς συναγωνιστές του και συμπράττοντας με παλιούς αντιπάλους του προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συγκυριακά του συμφέροντα.  (από εγκυκλοπαίδεια).

Υ.Γ, Και με την ευκαιρία. Τι έγινε μ’ αυτή την ιστορία που είχε ρθει στην επιφάνεια πριν λίγους μήνες σύμφωνα με την οποία ο πατέρας του Αθ. Πλεύρη (μιλάμε για τον ιδρυτή της ναζιστικής ομάδας "Κόμμα 4ης Αυγούστου", σύμβουλος του Αρχηγείου Στρατού επί χούντας και διευθυντής του γραφείου του - αλήστου μνήμης - αρχιχουντικού Ι. Λαδά, σημερινού κολλητού του Καρατζαφέη), Κωνσταντίνος Πλεύρης μόνο το τελευταίο διάστημα έχει διακινήσει «μεγάλο αριθμό χρυσών λιρών, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ», ενώ μόνο σε μια θυρίδα του οι άνδρες του ΣΔΟΕ βρήκαν και δέσμευσαν 4.000 χρυσές λίρες!!! ;;;;

Γιατί την έφαγε αυτή την περίπτωση εντελώς το σκοτάδι;; (Διαβάστε αυτή μας την ανάρτηση).

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger