Home » » Άμεση αποφυλάκισή του Αντώνη Σταμπούλου!

Άμεση αποφυλάκισή του Αντώνη Σταμπούλου!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 | 8:04 μ.μ.

Ο Αντώνης Σταμπούλος άρχισε ήδη απεργία πείνας και δίψας ενάντια στη μεταφορά του σε φυλακή μακριά από την Αθήνα, μεταφορά που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την υπεράσπισή του και την ζωή του, όπως και των συγγενών και φίλων του. Το κράτος, οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές, προσπαθούν κυριολεκτικά να τον τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί και να τον εξοντώσουν, χωρίς να έχουν κανένα αποδεικτικό στοιχείο εναντίον του. Έκαναν ήδη δίκη προθέσεων και τον φυλάκισαν με μόνο στοιχείο την ιδεολογία του και την υποτιθέμενη πρόθεσή του να κάνει τρομοκρατικές ενέργειες!

Το αστικό κράτος και η καπιταλιστική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ περνάνε σαν οδοστρωτήρας πάνω από τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του κινήματος. Για να διατηρήσουν την οικονομική και πολιτική εξουσία της άρχουσας αστικής τάξης. Ισοπεδώνουν  κατακτήσεις εργασιακές, κοινωνικές, πολιτικές, πράγμα που με τη σειρά του καθοδηγεί τη δράση των κατασταλτικών μηχανισμών και τις αποφάσεις των δικαστηρίων και των δικαστών.

Το αστικό κράτος και η συγκυβέρνηση δεν σέβονται ούτε το δικό τους σύνταγμα, το οποίο παραβιάζουν συστηματικά, το κάνουν λάστιχο και το φέρνουν στα μέτρα τους. Η αναγκαιότητα της πάλης του κινήματος για την άμεση ανατροπή τους πηγάζει από την παραμικρή πτυχή της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου. Στην εποχή της καπιταλιστικής κρίσης, η πολιτική των μνημονίων αποδεικνύει την αδυναμία του συστήματος να διασφαλίσει στην εργατική τάξη και στο λαό τα στοιχειώδη μέσα για την επιβίωσή του, και η ανατροπή του με επανάσταση αναδεικνύεται στη μοναδική λύση για την επιβίωση της εργατικής τάξης και του εργαζόμενου λαού.

Στεκόμαστε δίπλα στον Αντώνη Σταμπούλο και σε κάθε αγωνιστή που αντιπαλεύει με αρχές το σαπισμένο και εκφυλισμένο καπιταλιστικό σύστημα, και τους στηρίζουμε απέναντι στην εκδικητική δίωξή τους από το κράτος χωρίς να ταυτιζόμαστε μαζί τους στο σύνολο των απόψεων και των πρακτικών τους.

Καλούμε την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο λαό, το μαζικό εργατικό και λαϊκό κίνημα,  να στηρίξουν τον Αντώνη Σταμπούλο και να διεκδικήσουν την άμεση αποφυλάκισή του και την τιμωρία όλων όσων εμπλέκονται στην αυθαίρετη δίωξή του και στην κατασκευή ενοχοποιητικών στοιχείων εναντίον του.

Αθήνα, 7/10/2014 το Γραφείο της ΠΕ της κομμουνιστικής οργάνωσης ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger