Home » , » "Εσωτερικές οδηγίες" στα μέλη του ναζιστικού μορφώματος ενός "μισότρελου γκουρού". (3 Βϊντεο)

"Εσωτερικές οδηγίες" στα μέλη του ναζιστικού μορφώματος ενός "μισότρελου γκουρού". (3 Βϊντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 | 7:49 μ.μ.

Πραγματικά θα ήταν για γέλια τα εσωτερικά έγγραφα με οδηγίες προς τα μέλη της χρυσής αυγής –που φέρνει στην δημοσιότητα η ιστοσελίδα του «Βήματος» και παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε- αν αυτό το φασιστικό μόρφωμα δεν προωθούσε το ναζιστικό δηλητήριο και δεν εξωθούσε τα μέλη του σε εγκληματικές ενέργειες.

Και μπορεί όντως να έχουν προβληματική ψυχοσύνθεση τα μέλη του ναζιστικού μορφώματος αλλά ταυτόχρονα είναι και επικίνδυνα.

Αντί για σχολιασμό του βίντεο να παραθέσουμε ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής» που έγραψε ένας απογοητευμένος πρώην χρυσαυγίτης ο Χαρης Κουσουμβρής:

«Ε, λοιπόν έχω το θάρρος να το πω, ότι είχα πέσει στην παγίδα, ενός πλάσματος που αν η κοινωνία είχε στοιχειώδη ευθιξία θα τον είχε κλείσει κλείσει σε κλουβί και θα τον περιέφερε στις γειτονιές να διασκεδάζουν οι θλιμμένοι δανειολήπτες. Ναι, εγώ ο μεροκαματιάρης, κατευθυνόμουν από ένα μισότρελο "γκουρού" εναντίον άλλων μεροκαματιάρηδων γιατί έτσι το ήθελε η ¨"ιδεολογία" ή μάλλον τα ανομολόγητα βιοποριστικά συμφέροντα του "γκουρού", ο οποίος βέβαια ποτέ δεν έμαθε τι θα πει "μεροκάματο"».



Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger