Home » , » "Ανοίγματα" καπιταλιστών στον ΣΥΡΙΖΑ - Προβληματισμός στην Αριστερή Πλατφόρμα.

"Ανοίγματα" καπιταλιστών στον ΣΥΡΙΖΑ - Προβληματισμός στην Αριστερή Πλατφόρμα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 | 6:13 μ.μ.


Η γελοιογραφία που παραθέτουμε είναι απ’ το σημερινό «Ποντίκι». Στο ίδιο έντυπο διαβάζουμε για μια «τάση» που υπάρχει στον «κόσμο του επιχειρείν» -όπως ονομάζει η εφημερίδα τους καπιταλιστές- να κάνει «ανοίγματα» στο κόμμα της Κουμουνδούρου γιατί «αντιλαμβάνονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο "κακός λύκος" της οικονομίας, όπως συστηματικά προβάλλουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ».
«Ενας κεντρικός λόγος της αλλαγής του κλίματος μεταξύ των επιχειρηματιών είναι και οι τελευταίες τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την φορολόγηση των επιχειρήσεων» συμπληρώνει η εφημερίδα.

Ασχετα πάντως απ’ τις προθέσεις των καπιταλιστών που εκτιμούν ότι σύντομα ο Σύριζα θα βρίσκεται στην εξουσία και αντιδρούν ανάλογα, ενδιαφέρον έχουν οι πληροφορίες που θέλουν την Αριστερή Πλατφόρμα, να αποδίδει στην ηγετική ομάδα του κόμματος «δεξιά στροφή».
Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, τα στελέχη του Σύριζα που συντάσονται με τις απόψεις του Π. Λαφαζάνη δεν εκφράζουν ανοιχτά τις διαφωνίες τους  για να μην κατηγορηθούν για υπονόμευση της νικηφόρας, όπως εκτιμούν πορείας του κόμματος. Πιθανόν όμως στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Σύριζα στις 11-12 Οκτώβρη να διατυπώσουν τις ενστάσεις τους.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
3 Οκτωβρίου 2014 στις 10:36 π.μ.

Τόσες δεξιές στροφές που κατηγορείτε ότι έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχετε μπερδέψει!

Τελικά πάει αριστερά ή δεξιά; Γιατί τρεις δεξιές στροφές ως γνωστόν σε κατευθύνουν αριστερά...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger