MEGAλη πλάκα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014 | 3:42 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Αχ Αντωνάκη μου. Τσάμπα έγλυφες το Mega Πρετεντέρη. Στη δημοσκόπησή του έδωσε την πρωτιά στο ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν ίσως επειδή εσύ ο τόοοοσο "αξιόπιστος" είπες πως δε θα κάνει κυβέρνηση ο Αλέξης. Τι το θελες το χωρατό; Ξινό σου βγήκε.

Αλλά έτσι είναι αχάριστοι αυτοί οι δημοσιογράφοι. Αλλού τρων, αλλού πίνουν, κι αλλού πάν και το δίνουν. Αντώνη, φταις κι εσύ. Είσαι για τα κανάλια ότι είναι ο Μπένυ και το ΠΑΣΟΚ για σένα. Σιγκουράκι, στάνταρ, αυτό που λέμε δεδομένος. Τι θα κάνεις; Ποιός άλλος σου έμεινε; Μόνο οι κηφήνες οι βουλευτές, κι οι παπαγάλοι των ΜΜΕ. Άντε και κάνα βολεμένο διορισμένο συγγενικό σου γίδι σε κάποιο μουσείο. Όλοι κι όλοι ούτε 10%. Πάλι καλά που σου δίνει 20%. Χάρη σου κάνει, να του λες κι ευχαριστώ.

Μόνο 6,5 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ. Βάλε το ένα μπροστά από το έξι κι έχεις την πραγματική διαφορά. Θα ξέχασαν φαίνεται να το πληκτρολογήσουν. 26,7% δεν είναι άσχημα για δημοσκόπηση από το Mega.
Αλέξη, μέχρι και οι σαμαρικοί σε βγάζουν πρώτο, έστω κι αν μαγειρεύουν χάλια τις δημοσκοπήσεις. Οπότε ετοιμάσου, αλλά εκλογές γρήγορα μην περιμένεις. Ο Αντώνης έχει φαντασιώσεις με την καρέκλα κι ο Μπένυ "τα κάνει πάνω του" μήπως πάει φυλακή για κάτι θαμμένα σκάνδαλα. Περίμενε πρόεδρο με 170 (πέντε πάνω - πέντε κάτω θα τα βρούνε). Δε γίνεται; Χμ, Ούτε και το Μνημόνιο κι όλα όσα έγιναν μετά, πίστευε κανείς ότι θα γίνουν ποτέ...

Αλλά ας δούμε και τ' άλλα κόμματα. Πριν, να μην ξεχάσω, να σε ρωτήσω Αλέξη: Δεν είναι καύλα να σε γλείφουν όλοι αυτοί που ήταν πριν εναντίον σου; Ως κι ο Αντ1 μπορεί να πει καλή κουβέντα, αν δουν ότι δεν περνούν τα σχέδια για το Μάρτη, τον Γδάρτη, τον Παλουκοκαύτη. Εμ Βλέπεις πρωτιά σημαίνει αέρας εξουσίας, μπορεί κι αυτοδυναμία, αν συνεχίσει έτσι η ΝΔ. Που έτσι θα πάει, καθόσον τσιφούτηδες: Ένα διακοσάρι λεν να δώσουν κι αυτό σε 6000 κι αν... Περιμένουν τώρα να αλλάξει το κλίμα. Πως! Θα αλλάξει, από μπόρα θα γίνει τυφώνας η οργή.

Ξέχασα τα άλλα κόμματα, συγνώμη. Ποιον δίνει τρίτο; Την αγάπη του, το ρυάκι με 6%. Κόψε κάτι, είπαμε, κι εμείς ερωτευτήκαμε, αλλά εσύ το παράκανες. Στα μισά, καλά είναι. Μπει δεν μπει (που δεν θα μπει) να είσαι μέσα.
Πως έκανες με τους ΑΝΕΛ; Ακριβώς 3. Τρία ναι, βάλε όμως ένα "με το συμπάθιο" δίπλα. Τι υπονοούμενα είναι αυτά; Θα σε μαλώσω όμως Πρετεντέρη μου. Ξεχνάς την παλιά σου αγάπη το Μπενίτο. Είναι ώρα να του λες ότι θα πάρει 4, κάτω κι από τη βάση; Τον πληγώνεις. Κι αυτός τα τρία (με το συμπάθιο) θα πάρει το ξέρω, αλλά εσύ δεν έπρεπε να του το πεις, με το παρελθόν που έχετε. Θυμάσαι βρε, που τον έβγαζες καλύτερο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και μια φορά στο τσακίρ κέφι τον είπατε και καταλληλότερο πρωθυπουργό; Περασμένα ναι, ξεχασμένα από εμάς τουλάχιστο, ΟΧΙ, παπαγαλάκι μου.

Για τα Χρυσά Αυγά δίνεις τα ίδια με το ΚΚΕ 5,7%. Δηλαδή σαν να λέμε τσουβάλιασμα με πλάγιο τρόπο. Άξονας και Σύμμαχοι ένα και το αυτό!!! Ιωάννη, λες τρίχες. Το ΚΚΕ θα είναι τρίτο και κοντά στο 10. Κι αυτό γιατί όλο και πιο πολλοί καταλαβαίνουν. Ότι οι "κόκκινοι" δεν παίρνουν σπίτια, ούτε γυναίκες. Αυτά τα κάνουν άλλοι "γαλάζιοι, πράσινοι κλπ". Δεν διάβασες καλά τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών.

Από τα άλλα κόμματα αξίζει να δούμε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ναι θα υπάρξει πίεση, μαρκάρισμα από το δικομματισμό (στην ουσία από τον ΣΥΡΙΖΑ) αλλά τ' αριστερά κόμματα θα αντέξουν. Μπορεί να κάνουν κι ευχάριστες εκπλήξεις. Κι αυτό γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πια κόμμα εξουσίας. Έχει αλλάξει... κάπως. Εδώ που τα λέμε, αγνώριστος έγινε. Κάτι έπαθε και το τιμόνι του και δεν στρίβει πια αριστερά. Οπότε οι αριστεροί που περιμένουν μάλλον θα πάρουν άλλο όχημα. Αλλά κι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λαμβάνειν. Του στέλνει η ΝΔ αγανακτισμένους με την σέσουλα. Τώρα μάλιστα που θα βγουν να τάξουν τα ψίχουλα, θα νευριάσουν και τα τελευταία ζωντανά που απόμειναν στο γαλάζιο μαντρί. Γιατί το πολύ κουτόχορτο πειράζει στο στομάχι. Ούτε ο νέος εκλογικός νόμος τους σώζει. Τον φτιάχνει τώρα ένας ειδικός, Φρανκενστάιν νομίζω τον λένε.

Πως;! Δεν είπα κάτι για τη ΔΗΜΑΡ; Λοιπόν, εγώ δεν βρίζω πεθαμένους, έστω κι αν ήταν καθήκια. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger