Home » , » Με εντολή Μιχαλολιάκου και συμμετοχή Παναγιώταρου τάγμα εφόδου χρυσαυγιτών επιχείρησε να δολοφονήσει τον Δ. Κουσουρή (2 Βίντεο)

Με εντολή Μιχαλολιάκου και συμμετοχή Παναγιώταρου τάγμα εφόδου χρυσαυγιτών επιχείρησε να δολοφονήσει τον Δ. Κουσουρή (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 | 9:34 μ.μ.

Καινούργια στοιχεία για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής φέρνει στην δημοσιότητα η εφημερίδα «Εθνος». Πρόκειται για ηχογραφημένες συνομιλίες που είχε ο περίφημος «Περίανδρος», κατά κόσμον Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, -πρώην στέλεχος της Χ.Α., ο οποίος σήμερα διαθέτει δική του οργάνωση με το όνομα «Μαίανδροι»-, με άγνωστο άντρα.

Η συνομιλία καταγράφτηκε τον Ιούνη του 1998 περίοδο κατά την οποία ο «Περίανδρος» ήταν επικεφαλής χρυσαυγίτικου  τάγματος εφόδου το οποίο, απέναντι από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, τραυμάτισε και παραλίγο να σκοτώσει τον τότε φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή και δύο συντρόφους του, τον Ιωάννη Καραμπατσόλη και τον Ηλία Φωτιάδη.
Όπως αποκαλύπτουν οι ηχογραφημένες συνομιλίες το χτύπημα στους αντιφασίστες έγινε κατόπιν εντολής του Μιχαλολιάκου και ότι στο τάγμα εφόδου συμμετείχε και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος.

Να σημειώσουμε ότι όταν οι αντιφασίστες φοιτητές δέχτηκαν την επίθεση  οι Καραμπατσόλης και Φωτιάδης καταφέρνουν να ξεφύγουν, αλλά ο  Κουσουρής βρίσκεται εγκλωβισμένος  από τους χρυσαυγίτες οι οποίοι τον χτυπούν ανελέητα με ρόπαλα στο κεφάλι. Τον εγκαταλείπουν μόνο όταν τον βλέπουν να πέφτει κάτω και να παραμένει ακίνητος! 

Ο Ανδρουτσόπουλος δεν συνελήφθη, έφυγε από τη χώρα και παρέμεινε στη Λατινική Αμερική έως τον Σεπτέμβριο του 2005, οπότε επέστρεψε και παραδόθηκε στη Δικαιοσύνη, από την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη δώδεκα ετών. Οταν βγήκε απ’ την φυλακή αποκήρυξε την δράση της Χ.Α «λούζοντας» με καθόλου τιμητικά κοσμητικά επίθετα τον φυρερίσκο Ν. Μιχαλολιάκου.

_______

 Σήμερα συμπληρώνετε ένας χρόνος από την δολοφονία των δυο χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο. Οι γονείς του ενός απ’ αυτούς του Μανώλη Καπελώνη δια μέσου του δικηγόρους τους Γιάννη Βλάχου κατηγορούν την ηγεσία του ναζιστικού μορφώματος ότι καπηλεύεται τον θάνατο του παιδιού τους, Η υπόθεση έχει φτάσει στα δικαστήρια.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
1 Νοεμβρίου 2014 στις 10:03 μ.μ.

Μια παρατήρηση:

Οι 2 εκτελεσθέντες Χρυσαυγίτες είχαν ΕΠΙΛΕΞΕΙ να γίνουν μέλη αυτής της νεοναζιστικής οργάνωσης.
Η οικογένεια του ενός Χρυσαυγίτη που διαμαρτύρεται, κακώς διαμαρτύρεται. Αυτή είναι η τιμωρία των δύο εκτελεσθέντων μετά θάνατον για αυτά που ΕΠΕΛΕΞΑΝ να κάνουν εν ζωή: τα κατακάθια της ελληνικής κοινωνίας (και ενδεχομένως οι ηθικοί αυτουργοί της εκτέλεσης) να σκυλεύουν τη μνήμη τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger