Home » , » Aν βάψουν τα χέρια τους με το αίμα ενός 20χρονου παιδιού αυτά που θα επακολουθήσουν θα κάνουν τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008 να μοιάζουν σαν πάρτι νηπιαγωγείου

Aν βάψουν τα χέρια τους με το αίμα ενός 20χρονου παιδιού αυτά που θα επακολουθήσουν θα κάνουν τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008 να μοιάζουν σαν πάρτι νηπιαγωγείου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 | 4:08 π.μ.

Ο γιος μου δεν πρόκειται να κάνει πίσω με τίποτα. Είναι προσηλωμένος σ’ αυτό τον αγώνα. Αν δεν δικαιωθεί έχει σκοπό να φτάσει μέχρι «τελικής πτώσης» δήλωνε ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού όταν ο γιος του ήταν στις πρώτες μέρες από τότε που ξεκίνησε απεργία πείνας.

 Πατέρας είναι, αυτός τον έχει μεγαλώσει, γνωρίζει απόλυτα τον χαρακτήρα του παιδιού του γ’ αυτό επιβεβαιώνεται στις εκτιμήσεις του. 

Σήμερα μετά 21 μέρες σκληρής απεργίας πείνας η ζωή του αναρχικού Νίκου Ρωμανού κρέμεται από μια κλωστή. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί το μοιραίο.

 "Η εισαγγελία των φυλακών έδωσε εντολή για αναγκαστική σίτιση με ορό παρά τη θέληση του πράγμα που ο ίδιος το αρνήθηκε. Πρόκειται για ξεκάθαρο βασανιστήριο. Είναι κάτι το πρωτοφανές στην Ελλάδα από την μεταπολίτευση και μετά"., καταγγέλλει ο συνήγορος του Ν. Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Τα θρασίμια της εξουσίας μπορεί να είναι ανάλγητα αδίσταχτα. Δεν έχουν όμως καν την αίσθηση αυτοπροστασίας; Δεν αντιλαμβάνονται ότι αν βάψουν τα χέρια τους με το αίμα ενός 20χρονου παιδιού αυτά που θα επακολουθήσουν θα κάνουν τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008 να μοιάζουν σαν πάρτι νηπιαγωγείου;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2014 στις 10:50 π.μ.

Μην βάζεις τέτοιους τίτλους Βαθύ Κόκκινο γιατί πιθανά να ΘΕΛΟΥΝ να γίνει αυτό που λες. Αν ο πιτσιρικάς πεθάνει να είστε σίγουροι ότι είναι πολιτική απόφαση για προβοκάτσια. Ο Σαμαράς είναι τελείως αδίστακτος και τυχοδιώκτης, το ίδιο κι ο Βενιζέλος. Προσέξτε το αυτό γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσετε να εξηγήσετε πολλά από αυτά που κάνουν.

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2014 στις 1:34 μ.μ.

"Δεν αντιλαμβάνονται ότι αν βάψουν τα χέρια τους με το αίμα ενός 20χρονου παιδιού αυτά που θα επακολουθήσουν θα κάνουν τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008 να μοιάζουν σαν πάρτι νηπιαγωγείου;"

Μήπως η στόχευση είναι ακριβώς αυτή; Ώστε να μπει η χώρα στο "γύψο" με τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση (;).

Λέω μήπως;

29 Νοεμβρίου 2014 στις 1:46 μ.μ.

Παιδιά συγνώμη αλλά τέτοιες βαρύγδουπες ανακυκλώσιμες διαπιστώσεις δεν μας τιμούν.Το να ανάγουμε την λύση των ανυπέρβλητων προβλημάτων μας στον αγώνα ζωής ενός 20χρονου παληκαριού είναι κατάντια.Πάλι μετά θα δράσουμε;Aυτή τη φορά το πάρτι θα μας πάρει αμπάριζα όλους.Σ αυτό τουλάχιστον νομίζω συμφωνούμε όλοι .ΟΧΙ άλλα αγωνιστικά προμνημόσυνα έλεος.

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2014 στις 6:14 μ.μ.

Να βγουμε στους δρομους τωρα. Τι καθομαστε και περιμενουμε; ο ρωμανος πρεπει να ζησει.

Υποστηρικτης ανταρσυα

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2014 στις 7:23 μ.μ.

Να αγιασει το στομα σου,6.14 και 1.46!!!! Οχι κατοπιν.....μπορουμε ,μια φορα εστω,να προηγηθουμε;;;;;;;;;;;;;;; Μια φορα εστω,να μην φωναζουμε στους δρομους κατοπιν εορτης;;;;;;;;;;;; Μια φορα εστω,να αναιβουμε "λιγο ψηλοτερα",και περαν απο ιδεολογικες ταυτοτητες,να κανουμε οτι μας φωναζει ο ανθρωπισμος μας;;;; Μια φορα ,απλα να οργανωθουμε,και να αντιδρασουμε χωρις σκοπιμοτητες;;;;;;;;;; Ειναι 21 χρονων,ηρωας,και ειναι ενα τσουβαλι αποβλητα απεναντι του!!!!!!! Απο σκετη ανθρωπια και μονο,σαν μανες,που εχουμε παιδια,και τρεμουμε για την ζωη τους!!!!! Δεν θελω κανενα ιστρουκτορα και κανενα κερατα να μου δωσει οδηγιες,τι να κανω!! Τι αλλο να κανω;;;;; Να τους βγαλω τα ματια αν μπορω,ετσι και τολμησουν.......οι "οποιδηποτε"...απο οπου και αν προερχονται!!! Φτανει πια!!! Ρε να ζησουν τα παιδια μας λεμε!! Εμεις,δεν εχουμε τα φοντα να κινητοποιησουμε τον κοσμο,πες τε μου ομως,αυτοι που τα εχουν.....τι κανουν;;;;;; Μετα απο 5-6 μηνες,βγηκε ο νομικος κοσμος ,της χωρας να διαμαρτυρηθει για τις φυλακες Γ τυπου!!!! Τι να τα κανω ,τα διπλωματα και τα παπλωματα που λεει και ο καραγκιοζης μας!!! Σημερα λεμε!!! ΧΘΕΣ!!!

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:10 π.μ.

Οσο θα εχουμε Καπιταλισμο ετσι θα γινεται για παντα. Οποιος το καταλαβει το καταλαβε

Ανώνυμος
4 Δεκεμβρίου 2014 στις 6:13 μ.μ.

12.10 Οσο έχουμε τον ΠΑΝ και το κκε να λέει αηδίες αυτά θα τραβάμε.
Οποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Ανώνυμος
5 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:48 μ.μ.

6.13 χτες στην χαλιβουργια του βολου δολοφονηθηκε απο τον καπιταλιστη ενας 49 χρονος εργατης πατερας δυο παιδιων και καμμια τηλεοραση δεν το επαιξε. Αυτο λυνεται με αθρωπινο καπιταλισμο η με αλλαγη ταξης στην εξουσια.

Ανώνυμος
6 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:21 π.μ.

Οσο θα εχουμε Καπιταλισμο ετσι θα γινεται για παντα. Οποιος το καταλαβει το καταλαβε !!!
κατσε στα αυγα σου ηλιθιε. ο ντοστογιεφσκι για σενα κκεδακι εγραψε τον ηλιθιο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger