Home » , » Bαρβαρότητα Αμερικανών μπάτσων. Δολοφόνησαν εν ψυχρώ 12χρονο (Βίντεο)

Bαρβαρότητα Αμερικανών μπάτσων. Δολοφόνησαν εν ψυχρώ 12χρονο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 | 9:53 μ.μ.

Διεθνής σάλος έχει προκληθεί με την βαρβαρότητα των Αμερικανών μπάτσων που αυτή την φορά δολοφόνησαν  εν ψυχρώ στο Κλίβελαντ του Οχάιο το 12χρονο παιδί Ταμίρ Ράις, που έπαιζε με ένα ψεύτικο όπλο.   Οι μπάτσοι από απόσταση τριών μέτρων πυροβόλησαν εν ψυχρώ το παιδάκι με δυο σφαίρες για να το οδηγήσουν στον θάνατο.

Τα ερωτήματα της εν ψυχρώ αυτής δολοφονίας είναι πάρα πολλά. Γιατί οι μπάτσοι δεν μπορούσαν να διακρίνουν ότι το παιδάκι είχε ψεύτικο όπλο κάτι που τους είχε επαναλάβει δυο φορές ο άντρας που είχε κάνει την καταγγελία; Γιατί δεν χρησιμοποίησαν όπλα με ηλεκτρική εκκένωση για να ακινητοποιήσουν τον 12χρονο; Τέλος γιατί δεν τον πυροβόλησαν στα πόδια;

Επίσης χτες δεκάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για πέμπτη συνεχή νύκτα στην πόλη Σεν Λούις ζητώντας την απαγγελία κατηγοριών κατά του λευκού αστυνομικού Ντάρεν Ουίλσον που σκότωσε στις 9 Αυγούστου τον 18χρονο άοπλο μαύρο Μάικλ Μπράουν στο Φέργκιουσον, εν αναμονή της απόφασης του σώματος των ενόρκων, η οποία θα ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, για τη δίωξή του ή μη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
24 Νοεμβρίου 2014 στις 10:06 μ.μ.

Στις "δημοκρατικές" ΗΠΑ, οι πολίτες όταν είναι στο αμάξι και τους λένε οι μπάτσοι να σταματήσουν, εύχονται να υπάρχουν μάρτυρες περαστικοί ή τουλάχιστο κάμερες, γιατί φοβούνται μην καταλήξουν... μακαρίτες!
Δεν είναι πρώτη φορά κι ούτε τελευταία. Η αστυνομοκρατία έχει συμμάχους το κεφάλαιο και το σύστημα, που καλλιεργεί το φόβο. Από τους μπάτσους ποιός θα μας φυλάξει; mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger