Home » , » Τρία κακουργήματα σε βάρος Καρατζαφέρη. Κρατάει στο χέρι του κρυφούς άσσους που μπορεί να βάλλουν φωτιά στο αστικό πολιτικό σκηνικό ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ; (Βίντεο)

Τρία κακουργήματα σε βάρος Καρατζαφέρη. Κρατάει στο χέρι του κρυφούς άσσους που μπορεί να βάλλουν φωτιά στο αστικό πολιτικό σκηνικό ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 | 9:30 μ.μ.

Απ’ ότι φαίνεται το  αστικό σύστημα έχει αποφασίσει να «τελειώσει» πολιτικά τον Γ. Καρατζαφέρη. Δεν μπορεί να ξέρουμε ποια θα είναι η εξέλιξη αυτής της ιστορίας και αν κρατάει στα χέρια του κρυφά χαρτιά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για να εκβιάσει πολιτικούς του αντιπάλους και τελικά να βγει «παντακαθαρίδης».

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι ακόμα και πολιτικούς που ανέδειξε ο Καρατζαφέρης, όπως ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης τώρα με δημόσιες δηλώσεις τους «αδειάζουν» το πολιτικό τους μέντορα ενώ από την άλλη αναδεικνύεται πάλι ένα μεγάλο θέμα με το λεγόμενο «πόθεν έσχες» των βουλευτών.

Όπως γράφαμε και σε περασμένη ανάρτησή μας πληρώσαμε 800.000 (!!!) ευρώ σε μια εταιρεία ορκωτών λογιστών η οποία έκανε έλεγχο στον πόθεν έσχες των βουλευτών που έχουν εκλεγεί από το 1974 και φυσικά όλοι οι βουλευτές βγήκαν «πεντακάθαροι», μαζί μ αυτούς και ο Καρατζαφέρης..
 (Αναμενόμενο. Δηλαδή τώρα, περίμεναν π.χ τον Τσοχατζόπουλο να δηλώνει στο πόθεν έσχες του τις μίζες που έπαιρνε;) Όμως μετά απ’ αυτή την εξέλιξη κάποιοι δεν θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις που χάρισαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ –προφανώς σε «ημετέρους» γα να κάνουν μια .. τρύπα στο νερό;

Όπως και να έχει αυτή η ιστορία με τις μίζες που φέρεται να έχει πάρει ο Καρατζαφέρης σαν μεσάζοντας στην προμήθεια πολεμικών εξοπλισμών είναι σίγουρο ότι έχει πολύ βάθος.
Και σίγουρα έχει απόλυτο δίκιο ο εκπρόσωπος τύπου του Σύριζα, Πάνος Σκουρλέτης όταν δηλώνει ότι «αν ως πρόεδρος ενός μικρού κόμματος αποδειχθεί ότι πήρε τέτοια ποσά, δεν μπορεί να μην υπάρχουν και μεγαλύτεροι παίχτες». Ποιοι είναι αυτοί; Ολοι φυσικά τους υποψιαζόμαστε. Θα αποκαλυφθούν κάποια στιγμή; Είμαστε πολύ επιφυλακτικοί ως προς αυτό.

Από την άλλη ο Καρατζαφέρης που αυτή την στιγμή κατηγορείται για τρία κακουργήματα θα δεχθεί να παει σαν πρόβατο σε σφαγή; Δεν κρατάει στο χέρι του κρυφούς άσσους που μπορεί να βάλλουν φωτιά στο αστικό πολιτικό σκηνικό τους οποίους θα χρησιμοποιήσει για να εκβιάσει και να πέσει στα μαλακά στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει; Ερωτήματα που προς το παρόν δεν έχουν απάντηση.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Νοεμβρίου 2014 στις 10:22 μ.μ.

Παρακρατική δολοφονία τριών υπαλλήλων στην Marfin: Επικοινωνιακή γραμμή του παρακράτους στον Καρατζαφέρη: "Φταίει το ΚΚΕ, ήθελε να κάψει τη Βουλή"

Ο κ. Καρατζαφέρης επιτέθηκε στο ΚΚΕ, το οποίο (προ)κάλεσε «να ξεκαθαρίσει αν ξεκίνησε πάλι αντάρτικο». «Το ΠΑΜΕ πριν από λίγο φώναζε “κάψτε τη Βουλή”» είπε, πυροδοτώντας οξύτατες αντιδράσεις από την πτέρυγα του ΚΚΕ. «Μην προκαλείς, φασίστα!» του φώναξε ο βουλευτής του κόμματος κ. Γ. Μαρίνος, ενώ «φασίστα» τον αποκάλεσε και η κυρία Λιάνα Κανέλλη. Ο κ. Καρατζαφέρης επέμεινε επικαλούμενος το επιχείρημα πως «το ΚΚΕ διά του εκπροσώπου του είπε στο Μega ότι “εμείς δεν πιστεύουμε στο Σύνταγμα, δεν το ψηφίζουμε και δεν το αναγνωρίζουμε”». Η κυρία Παπαρήγα αντέδρασε καταγγέλλοντας τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ως «επαγγελματία προβοκάτορα» και ότι «είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία» .
Το Βήμα, 6 Μάη 2010


Παρακρατική δολοφονία του μέλους του ΠΑΜΕ, οικοδόμου Δημήτρη Κοτζαρίδη: Επικοινωνιακή γραμμή του παρακράτους στον Καρατζαφέρη: "Φταίει το ΚΚΕ, ήθελε να προστατέψει τη Βουλή"


Αναλυτικά το άρθρο του Γ. Καρατζαφέρη έχει ως εξής:
Σε κρίσιμες ώρες για τη χώρα μας δεν μπορεί κανείς να παίζει ή να αποφεύγει τις ευθύνες που έχει, για να καλύψει μια λάθος επιλογή του όπως αυτή να ''προστατεύσει'' τη Βουλή, μην αφήνοντας να περάσει κανείς ή να πλησιάσει κοντά (κάτι που το έκανε και τον Μάη του 2010) λειτουργώντας ως ιδιοκτήτης της συγκέντρωσης. Κάτι που δεν ήταν ευθύνη των μελών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, αλλά της Αστυνομίας.

Το ΚΚΕ, για μια ακόμη φορά, προσπαθεί να καλύψει τα λάθη του ρίχνοντας τις ευθύνες σε άλλους. Πρόκειται για μια πάγια τακτική του. Προσπαθεί με τα υπολείμματα, από τη συμφωνία Στάλιν - Χίτλερ, γκεμπελικής προπαγάνδας να ρίξει την ευθύνη όχι τόσο στην Αστυνομία αλλά στους διαδηλωτές.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger