Home » , » Ριζοσπάστης: Τι Φορτσάκης τι αγωνιζόμενοι φοιτητές …

Ριζοσπάστης: Τι Φορτσάκης τι αγωνιζόμενοι φοιτητές …

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 | 4:37 π.μ.

Πηγή: «Πριν»

Με τίτλο «Στημένο σκηνικό μακριά από τις ανάγκες των φοιτητών» κάλυψε ο Ριζοσπάστης την κινητοποίηση των φοιτητών στην Πρυτανία του Πανεπιστήμιου Αθήνας ενάντια στην πολιτική Φορτσάκη.

Για το επίσημο όργανο του ΚΚΕ, δεν υπάρχουν ο αυταρχισμός του νέου μνημονιακού πρύτανη, η τρομοκρατία των ΜΑΤ και των σεκιουριτάδων, οι διαγραφές φοιτητών, και η μετατροπή των σχολών σε «αποστειρωμένες» ζώνες υπακοής στην καθεστωτική πολιτική.

Από κοντά και το ΜΑΣ της ΚΝΕ, που έκανε λόγο «αποπροσανατολισμού» και «συκοφαντίες κατά των  αγώνων».

Πιστή στη γραμμή «ό,τι δεν γίνεται από εμάς το καταγγέλλουμε», η ηγεσία του ΚΚΕ τηρεί … ίσες αποστάσεις από το μαχόμενο φοιτητικό κίνημα και από την αντιδραστική πρυτανική αρχή του ΕΚΠΑ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 23 σχόλια

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 10:43 π.μ.

Το ΚΚΕ πουλάει αγώνες και αγωνιστές.
Είναι πολύ απλό, γι αυτό ίσως δυσκολεύεστε να το δεχθείτε.

Τουλάχιστο ελπίζω να τσιμπάτε κάτι σοβαρό ΚΚΕδες.
Μη ξεπουλιόσαστε και για φραγκοδίφραγκα...

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 12:18 μ.μ.

Και εχει απολυτο δικιο ο ριζοσπαστης.
Με σκηνικα για το θεαθηναι δεν βοηθας το φοιτητικο κινημα.

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 12:59 μ.μ.

Προβάλλει πλέον ξεκάθαρος ο ρόλος που το ΚΚΕ έχει αναλάβει.
Η υποστήριξη της Αστικής κυβέρνησης και η συκοφάντηση κάθε λαϊκής πρωτοβουλίας.

Η θέση του ΚΚΕ για το ζήτημα Φορτσάκη, κουμπώνει τέλεια με την υποστήριξη της αστικής κυβέρνησης στο χθεσινό ψόφιο συλλαλητήριο του Κώμματος.
Για πρώτη φορά με εντολές του Αστικού Κράτους, δεν έκλεισε σταθμός μετρό, δεν υπήρξε αστυνομία να κυνηγάει το πλήθος, δεν έδρασαν παρακρατικοί ασφαλίτες.

Το θετικό από όλα αυτά είναι ότι ο αντιλαϊκός ρόλος τους ξεσκεπάζεται.

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 1:26 μ.μ.

Αυταρχισμος και βεβαια υπαρχει απο την αστικη ταξη που εχει την εξουσια. Αυτα βεβαια ειναι ψιλα γραμματα απο τον συριζα και τους κολαουζους του

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 3:00 μ.μ.

πεστε τα ρε ανταρσυοι. αυτα τα κνιτακια σε λιγο θα δινουν πεσκεσι για καρφωμα στον πρυτανη τους φοιτητες

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 8:00 μ.μ.

Το άρθρο του Μ.Α.Σ. δεν είναι απλά ένας γενικόλογους διαχωρισμός (που δικαίωμά τους να θεωρούν εκφυλισμό την παράσταση διαμαρτυρίας, είναι σεβαστό!) . Κατονομάζει συγκεκριμένους πολιτικούς ΄χωρους κάτι που θα αξιωποιηθεί και σε μελλοντικές ποινικές και ακαδημα'ι'κες διώξεις!
Είναι άλλο να βγάζεις την ωρά σου απο τα δύσκολα και άλλο να κατονομάζεις.
"Να, αυτοί και αυτοί το έκαναν, όχι εγώ!"

Και για να μην κανουμε αδικη κριτική. Ειναι ποιοτικα διαφορετικο να καταγγέλεις και να διαχωρίζεσαι ή να διασπας και διαφωρετικό να "δίνεις" και να υποδεικνύεις στο κρατος που να ψαξει και να αποτελεί το οποιο κείμενο σου πατημα σε μελλοντικες διωξεις. Ας κανουν οτι θελουν στο κινημα, ας διαχωριζονται! Ειναι δικαιωμα τους και ο κοσμος του κινηματος θα κρίνει. Ειναι άλλο ομως να "δινουν" πολιτικους χωρος στις εισαγγελικες και πρυτανικες αρχες! Αυτό το πράγμα πρεπει να το κοιταξουν εκεί στα κεντρικά επιτελεια γιατι χανουν το δίκιο τους!!!!!

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 8:27 μ.μ.

Χα χα χα κάποιος εδώ μέσα σκάει για το ψωμάκι που χάνουν οι παρακρατικοί ασφαλίτες επειδή δεν μπορούν να τα κάνουν μπάχαλο στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ.... Τον συμπονούμε απόλυτα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτόν και τα φιλαράκια του τους παρακρατικούς.
Και διαμαρτύρεται γιατί οι αστυνομικοί δεν κυνήγησαν το πλήθος. ΄Αξιος ο μισθός σου μεγάλε. Μόνο που κάνεις ότι ξεχνάς κάτι. Το ΠΑΜΕ περιφρουρεί τις διαδηλώσεις του κι οι παρακρατικοί ασφαλίτες πήραν την απάντησή τους πριν από τρία χρόνια απ' το ΠΑΜΕ. Και δε φαίνονται διατεθειμένοι να την ξαναπάρουν.
Τώρα για το ψόφιο που λες δε σου είπα να μην κοιτάς τις διαδηλώσεις που κάνει ο Σύριζα για Κομπανί και δε συμμαζεύεται όταν περιγράφεις διαδηλώσεις άλλων; Μπερδεύεσαι και λες αμετροέπειες. Γιατί απ' ό,τι ξέρω πάλι τρεις χωρίς τον κούκο ήσασταν το απόγευμα ακριβώς του ίδιου Σαββάτου στην ίδια ακριβώς περιοχή δηλαδή το Σύνταγμα, που το ΠΑΜΕ έκανε το μεσημέρι την μεγαλειώδη συγκέντρωσή του. Τόσο που αναβάλατε την πορεία σας. Αλήθεια κι εκεί ήταν αντοιχτός ο σταθμός κι εκεί δεν κυνήγησε η αστυνομία την παρέα σας, κι εκεί δεν έδρασαν οι παρακρατικοί. Εχεις να πεις κάτι γι αυτό;

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 10:05 μ.μ.

τώρα πάς και γράφεις και εσύ για το κκε που κάνει πλάτες στο Φορτσάκη.
Ας οργανώνονται οι φοιτητές στη ΜΑΣ να τους πάρει ο Σαμαράς υπο την προστασία του.
Μην τα θέλεις όλα δικά σου.

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 10:08 μ.μ.

Αληθεύει ότι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ ψήφιζαν την παρέλαση του κκε-παμε όταν μπήκε η πρόταση στα σωματεία, την απεριφρούρητη από μπάτσους, και μετά αναρωτιούνται ποιος ρίχνει νερό στο μύλο της υπονομευτικής και σεχταριστικής πολιτικής του κκε ενάντια στο λαικό κίνημα;
Με ποιο πλαίσιο; Το συζήτησαν ή τους το έφερε το κκε έτοιμο
Αληθεύει ότι πολλοί ΑΝΤΑΡΣΥοι παραβρέθηκαν στο Σύνταγμα για να καμαρώσουν το ΜΑΣ που τους σκυρόβριζε;
Μήπως κυκλοφορεί ολίγον μαζοχισμός και παίρνετε λιγάκι;. Διαφορετικά δεν εξηγούνται αυτά.
Εκτός αν άλλοι τραβάνε κατά ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι κατά κκε. Το κκε είναι ένα κανονικό τροτσκιστικό και μεγάλο κόμμα του 4%.Περιμένει άλλωστε ένα μεγάλο κομμάτι τουΝΑΡ

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 10:39 μ.μ.

@8.27
Χε χε χε μάλλον εσύ σκας γιατί δεν μπορείς να παραδεχθείς πως τέτοια αβάντα από το Αστικό Κράτος δεν έχει ματα-ξανα-γίνει σε και καλά "αγωνιστική" συγκέντρωση.

Σιγά την παραμύθα με την περιφρούρηση ρε μάγκες, που άμα σας την είχαν πέσει οι ΔΕΛΤΑ της Αστυνομίας με τα παπάκια θα γινόσασταν μπουχός , όπως όλος ο κόσμος που έτρωγε ξύλο σε παλιότερες πορείες από τους μπάτσους όταν εσείς είχατε αποχωρήσει για σουβλάκια...


Αλήθεια, τη διευκόλυνση με το άνοιγμα του Μετρό πως την εξηγείς βρε γίγαντα?????

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 10:43 μ.μ.

8:27
Τώρα εσύ για να μην τρελαθούμε μας λες ότι είναι συγκρίσιμα πράγματα μια συγκέντρωση για τους Κούρδους του Κομπανί, με μια συγκέντρωση ενάντια στην κυβερνητική πολιτική που ετοιμάζεται από μήνες πριν....

Τι χόρτο σας ποτίζουν στον Περισσό? (εκτός από κουτόχορτο)

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 10:53 μ.μ.

Εχθες κατεβηκα απο περιεργεργεια να δω την πορεια για το Κομπανι που συμμετειχε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα λογια ειναι περιττα. Ελειπε μονο ο κουκος.

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2014 στις 10:53 μ.μ.

Συντροφοι των ΕΑΑΚ ποτε θα παμε παλι για κανα ντου στον Φορτσακη?
Τα καναλια ποιος θα τα παρει τηλεφωνο? Α ρε μαιντανοι...Δε φτανει που γραφετε τις αποφασεις των φοιτητων στα @@ σας παιρνετε και τα καναλια να βγειτε στο γυαλι...

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 1:24 π.μ.

Καλέ μου φίλε ,
το παραμυθι περι καλης περιφρούρησης πρεπει να το σταματησετε! Ειναι γελοιο, σαν διαφημιστές ασφάλειας και ομαλότητας ! Σα να διαβάζεις διαφήμιση του Norton Antivirus.
Η αποτελεσματικότητα σας φανηκε σε μια απο τις ελαχιστες φορες που το κρατος αποφασισε να σας χτυπησει. Στα γραφεια του υπουργειο εργασειας και την προβοκατσια που εστεισαν τα καναλια εναντιον σας.

Μια φορα γινατε επικινδυνοι και μια φορα σας κατασυκοφαντησαν.
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=207005&catID=14
100% αποτυχια λοιπον.

Τωρα αν το συστημα τριζει απο σαββατιατικες βολτες στο συνταγμα χωρις κανενα επιδικο τι να σου πω. μιλάμε τριζει το συστημα συθεμελα ...

ΥΓ: για να μην ειμαι άδικος έχετε 50% επιτυχία. Την Βουλη μια χαρά τη φυλάτε!

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 6:37 π.μ.

@ 10:43 μ.μ
Με τι θες να στη συγκρίνω;; Μήπως με τους 1000 ταλαίπωρους που σέρνετε από ψήφο εμπιστοσύνης σε ψήφο εμπιστοσύνης; Για να πέσει η κυβέρνηση και να γίνετε εσείς κυβέρνηση; Ορίστε, στην συγκρίνω με αυτήν. Ακομη κι εκεί που ήταν εναντίον της κυβέρνησης πάλι τρεις χωρίς τον κούκο ήσασταν. Μ' ανοιχτό το μετρό παρακαλούμε και χωρίς ματ να σας την πέσουν.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 10:40 π.μ.

"..για να μην ειμαι άδικος έχετε 50% επιτυχία. Την Βουλη μια χαρά τη φυλάτε!..."

Επαναστατη του διαδικτυου ,η βουλη σημερα ειναι αφυλαχτη.Αντε μην καθεσαι στο πληκτρολογιο τρεχα να την καταλαβεις.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 10:44 π.μ.

"...Η αποτελεσματικότητα σας φανηκε..."

Μηπως να κανεις την αυτοκριτικη σου για την δικια σου αποτελεσματικοτητα ?

Για ενημερωσε το κοινο.

Τι αποτελεσμα ειχε το ντου για το θεαθηναι στο Πανεπιστημιο ?
Ποσο κοσμο μαζευεται στις συγκεντρωσεις σας ?
Και εν τελει τι εχετε καταφερει εσεις που μιλατε για τους αλλους ?

Ειμαστε ολο αυτια......................

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 2:25 μ.μ.

Το θέμα παιδιά είναι πότε θα ξυπνήσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ και θα πουν ευθέως οτι αυτό το πράμα είναι πουλημένο και να απελευθερώσουν επιτέλους τον κόσμο που το πιστεύει. Διότι όταν βγαίνουν Τσίπρας Λαφαζάνης και όλοι και λένε το ΚΚΕ κάνει λάθος(!!!) τι ψάχνουμε μετά! Πόσο λάθος πια! Άμα κάνεις τόσο πολλά και τόσο χοντρά λάθη για τόσο πολύ καιρό, ή ηλίθιος είσαι ή πουλημένος, σε κάθε περίπτωση άκρως επικίνδυνος για το λαό!

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 4:15 μ.μ.

@10:40 π.μ.
Ποιος να τρέξει καλέ; Στη βουλή; Αυτός ούτε για την ψήφο εμπιστοσύνης δεν πήγε έξω απ' τη βουλή. Για να πέσει η κυβέρνηση και να ανεβεί ο σύριζα. Ούτε τότε δεν πήγε. ΄Ακου να τρέξει.

Λοιπόν παιδιά το θέμα είναι ένα . Καθιστε εδώ μέσα εσείς να κλαίτε και να οδύρεστε για το κακό ΚΚΕ και το ακόμη χειρότερο ΠΑΜΕ κι εμείς με την προκήρυξη στο χέρι θα πάμε παντού για την απεργία στις 27 Νοέμβρη. Εσείς ξέρουμε δε θα κάνετε απεργία. Εσείς κάνετε απεργίες μόνο στον ύπνο σας. Σωστοιοιοι!!! Τα 'χετε και καλά με τα αφεντικά σας.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 6:48 μ.μ.

Συγνωμη τωρα ,αλλα οσοι σχολιαζουν υπερ ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφερονται για την ενοτητα της αριστερας ?
Το λιγοτερο που μπορει να χαρακτηρισει καποιος τα σχολια τους ειναι κακεντρεχή.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2014 στις 6:50 μ.μ.

Μια φορά είπε το "Κ"ΚΕ να κάνει μια ουσιαστική κινητοποίήση και αυτή στο υπουργείο εργασίας και την προβοκάτσια δεν την γλίτωσε!

100% ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
Τα άλλα, είναι αλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Επρεπε να σας είχε καταγγείλει ολη η υπολοιπη αρισερα για δυσφήμηση του κινηματος και εκφυλισμου των πορειων/καταλήψεων αλλα σας λυπήθηκε γιατί είστε απειροι. Θα μάθετε!

Οταν αποφασίσετε να αλλάξετε οχθη και να περάσετε απο τα καθεστωτικά κανάλια (τα οποια τα εχετε πάρει σβάρνα ασκώντας 100% κριτική στην υπολοιπη αριστερα και 0% στο αστικο πολιτικο προσωπικο, Το Ποταμι το κάνει πιο διακριτικα απο εσάς!) και τις ευθυγραμισμενες με τον Φορτσακη/Πρετεντέρη/Βοριδη/Σαμαρα ανακοινωσεις, και αποφασισετε να περάσετε στο πλευρό το Λαου, τότε θα καταλαβετε οτι είναι δυσκολα τα πραγματα. Πηρατε μια γεύση απο το υπουργείο εργασιας και μυαλο δεν βαλατε.

Βγάλτε και καμια ανακοινωση που να "ρίχνει πέτρες" στη ΒΙΟΜΕ (που προφανως ειχε τεραστια λαθη το εγχειρημα και ειναι αυτοκαταστροφικο, ποιος δεν το ξερει?) .... Μπορείτε, μιας και εχετε παρει φορα, να δημοσιευσετε και τις φάτσες των ανθρώπων τις ΒΙΟΜΕ με τιλτο "να οι ρεφορμιστες" για να ευθυγραμμιστείτε με την "καταδωτική" ανακοινωση του ΜΑΣ.

Ανυπομονώ να διαβάσω νεα συνέντευξη Κουτσούμπα σε κανα Βημα, στο ΣΚΑΙ... Και μετα σουμπιτοι για ΜΗΤΣΙSHOW μαζι με τους Μποφδάνους!

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2014 στις 12:37 μ.μ.

http://seisaxthia-epam.blogspot.gr/2014/11/blog-post_75.htmlhttp://seisaxthia-epam.blogspot.gr/2014/11/blog-post_75.html
Σε αντίθεση με το ΚΚΕ ο πρωην κκες Καζάκης είναι καθαρά στο πλευρό των φοιτητών

Ανώνυμος
7 Νοεμβρίου 2014 στις 7:18 μ.μ.

Δεν χρειάζεται να πεί η Ανταρσύα και ο Συριζα πόσο πουλημένο είναι το κκε.
Ο κόσμος το καταλαβαίνει απο μόνος του.Δεν χρειάζεται το κκε βοήθεια απο κανένα για να αποκαλυφθεί ο βρόμικος ρόλος του.
Το καλύτερο είναι να το αφήσουν ήσυχο να στηρίζει τους Σαμαροβενιζέλους και να ξεφτιλίζεται κάθε μέρα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger