Home » , » Αποκάλυψη: Με 10 εκατ ευρώ λαδώθηκαν ελληνες πολιτικοί για προμήθεια Γερμανικών αντιεροπορικών - Κράξιμο σε Γεωργιάδη (Βίντεο)

Αποκάλυψη: Με 10 εκατ ευρώ λαδώθηκαν ελληνες πολιτικοί για προμήθεια Γερμανικών αντιεροπορικών - Κράξιμο σε Γεωργιάδη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 | 12:27 π.μ.

Αυτή την φορά ο τηλέμπορας βουλευτής δεν ήταν με τον αδελφό του στις τηλεοπτικές οθόνες να διαλαλεί την σαβουροπραγμάτεια του, και  να παπαγαλίζει μια κασέτα κινδυνολογίας, πατριδοκαπηλίας και αρχαιοκαπηλίας.  Βρισκόμενος στο δελτίο του blu skay δέχτηκε τέτοιο κράξιμο από τους τηλεθεατές που έχασε εντελώς την ψυχραιμία του. Μια χαρακτηριστική τοποθέτηση τηλεθεατή που είπε ανάμεσα στα άλλα: «Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κ. Γεωργιάδη ότι το 1940-44 οι Γερμανοί  τους δοσίλογους και τους σπιούνους και τους προδότες  αφού έκαναν την δουλειά τους,  τους εκτελούσανε. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται».

Αυτό  που επίσης θα θέλαμε να επισημάνουμε είναι ένα γεγονός που δεν ακούσαμε στα δελτία ειδήσεων και αμφιβάλλουμε αν αύριο θα το διαβάσουμε στις εφημερίδες. Σύμφωνα, λοιπόν με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου Γ. Βλάχο «Στην Γερμανία σήμερα έπεσε ένα μεγάλο πρόστιμο. Πιάστηκαν Γερμανοί να δίνουν λάδωμα 10 εκατομμυρίων μίζες σε έλληνες πολιτικούς για να αγοραστούν αντιαεροπορικά .Έλληνας πρωθυπουργός εξαφάνισε το ελληνικό αντιαεροπορικό Αρτεμις για να αγοράσει Γερμανικά». Αν ισχύει αυτή η είδηση, -δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλουμε ότι είναι πραγματική- κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι απ’ τα πρώτα θέματα στα σημερινά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων και φυσικά πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες;

Αν μόνο απ’ αυτή την υπόθεση οι Γερμανοί λάδωσαν με 10 εκατ ευρώ πολιτικούς  και αν σκεφτούμε πόσους άλλους έχουν στο χέρι με την λίστα Χριστοφοράκου, μπορούμε να συμπεράνουμε πολλά πράγματα.   

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

13 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:01 μ.μ.

ο ΣΥΡΙΖΑ κόλλησε στο 27% ... με τις μαλακίες τους...βλεπε βιντεο ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ - ΣΑΜΑΡΑ και μονο ένας ΘΕΟΣ ξέρει τι αλλο θα παίξει....δηλαδη ειναι φοβερό ..ύστερα απ`όλα αυτα, να μην εχουν ρίξει αυτην την ετοιμόρροπη κυβερνηση ....ΠΑΓΙΔΕΎΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΉ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΎ βλεπε ΤΌΞΟ..-(πρώτη στρατηγική νίκη των ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ)- τους απέβαλαν ολους απο τον δρόμο τους, έμειναν μονοι να μιλούν για ΕΛΛΑΔΑ και κατ`αποκλειστικοτητα...άρα εκει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορουν να αναλάβουν..η αντιπολίτευση, ειναι μια χαρά...καρέκλα,διαδηλώσεις ...βολτα...κλπ... η ΝΔ στο 17%...και ερχεται με 16% η χρυση αυγή...που φαινετε ότι το πιστεύει ότι μπορει αλλα ...και οτι το εχει... η ανατροπη...η καθαρση συντελείται...αργά και σταθερά...λειτουργουν πλεον οι '''δυνάμεις έλξεις των σωμάτων...'' πολυ έξυπνη κινηση ο πλήρης διαχωρισμός και το σπάσιμο των δεσμών, με τα απαρχαιωμένα ΜΜΕ..-(δεύτερη στρατηγικη νίκη) των ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ )- που έπεσαν στην παγίδα του διαχωρισμού....κλπ, Τώρα ενα βήμα μονο, ειναι απόσταση απο την εξουσια... άριστα στην τακτική Χρυσής Αυγής..ΌΧΙ Φωνές ..ΌΧΙ Κραυγές...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger