Home » , » Μαύρες πλερέζες οι γαλάζιοι φοράνε...

Μαύρες πλερέζες οι γαλάζιοι φοράνε...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014 | 10:59 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο Μπουμπούκος πάει να σκάσει. Δυστυχώς δεν έκανε ακόμα "Μπουμ", κρίμα. Είναι στενοχωρημένος με την χαρά των περισσοτέρων σαν γνήσιος δεξιός μικρόψυχος και μικρόνους. Μικρός σαν τα ποσοστά της ΝΔ και σιχαμένος σαν την πολιτικής της. Αλλά δεν είναι ο μόνος που μοιρολογά. Αν προσέξετε, θα ακούσετε από τα γαλάζια γίδια ένα σιγανό μελαγχολικό βέλασμα. Είναι η κλάψα της ήττας, για να μη πω της νίλας, που έπαθαν, όταν υποχώρησαν πανικόβλητοι μπροστά στο Θάρρος και την Αξιοπρέπεια του Ν. Ρωμανού.

Αφού δώσω ένα μπουκάλι ξύδι στο Χατζηνικολάου, που δεν έκρυβε τη στενοχώρια του για την επιστολή του Αναρχικού Νικητή, να μην ξεχάσω να ταχυδρομήσω στον Άδωνη μπόλικη βαζελίνη, για να ανακουφιστεί από τον πόνο και το τσούξιμο. Μπουμπούκι μου! Περαστικά και στην άλλη μου "αγάπη", το Θάνο, για το αυτοκίνητό του. Μήπως το τράκαρε; Έχω αυτή την απορία, γιατί, αν οδηγεί έτσι χάλια, όπως πολιτεύεται, τότε είναι δημόσιος κίνδυνος και αιτία πολλών δυστυχημάτων. "Να καταδικάσω την πράξη"; Φυσικά, καταδικάζω κάθε πράξη του Πλεύρη, του Άδωνη, του σαμαρά οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή...

Τι λέγαμε; Α ναι! Ο Θάνος, ο Άδωνης και μερικοί γαλάζιοι λύκοι αλυχτάνε, διότι ο Ρωμανός θα ζήσει και δε θα φάνε τη σάρκα του. Σε αντίθεση με τη ΝΔ που της βράζουν τα κόλλυβα. Όχι μόνο θα ζήσει, αλλά θριάμβευσε. Δεν ήταν δυνατό να γίνει αλλιώς, αφού κάθε Νίκη, κάθε Πρόοδος στην κοινωνία έγινε με σκληρούς Αγώνες, με Μάρτυρες, με συλλογική Κοινή Προσπάθεια.

Μεταξύ άλλων ανοησιών είπε ο Άδωνης, ότι "το κράτος δεν εκβιάζεται". Αλήθεια; Μια μόνο λέξη: Τρόικα. Τι ακριβώς παραδέχεσθε κι εσείς οι ίδιοι; Ότι από το 2009 υποκύπτετε συνέχεια στους εκβιασμούς τοκογλύφων. Άλλωστε ο σαμαράς κι όχι ο Ρωμανός εκβιάζει. Γιατί εκβιαστής είναι εκείνος που βάζει δίλημμα ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο να πεθάνει ο ίδιος.

"Η (σχεδόν ομόφωνη) απόφαση της Βουλής είναι παράνομη". Άδωνη, κατάλαβες τι είπες; Μια φορά ψήφισαν κάτι λογικό κι είσαι αντίθετος. Γιατί δεν μου κάνει εντύπωση; Ψυχιατρικό το ερώτημα.

Φυσικά πάει να καλοπιάσει τους φασίστες ψηφοφόρους, αλλά δείχνει το πραγματικό ποιόν (ή πύον) της ΝΔ. Έτσι μπράβο, να αηδιάσουν όλοι ακόμα περισσότερο με τη γαλάζια συμμορία. Πέρα από το ότι έχετε ψηφίσει άπειρες φωτογραφικές διατάξεις, όταν πρόκειται για τα ρουσφέτια σας, έχετε κάνει "κουρελού" τους ίδιους τους αστικούς νόμους. Λιάπης, Άκης... δεκάδες τα παράνομα λαμόγια σας.

Για να μην πούμε καν για τα Προεδρικά Διατάγματα και τα Μνημόνια. Αυτά κι αν είναι αντισυνταγματικά! Επίσης, οι Αναρχικοί δεν ψήφισαν κανένα νόμο, δεν είναι "νόμιμοι" ώστε να λεηλατούν συντάξεις ή μισθούς, είναι όμως Ηθικοί σε αντίθεση με τους κηφήνες της ΝΔ.
Διαφωνεί "Διότι ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου", θα δημιουργήσει προηγούμενο. Στο μόνο που συμφωνώ, αλλά όχι όπως το εννοεί. Πράγματι είναι μια σπουδαία εξέλιξη, θετική όμως. Έδειξε, ότι λίγο σπρώξιμο θέλουν τα καθάρματα του μνημονίου, για να πάνε στο διάολο, δηλαδή από κει που ήρθαν. Ο Νίκος έδειξε Ειλικρίνεια και Αυτοθυσία. Έδωσε Ελπίδα με τη νίκη του. Αρκεί να μην επαναπαυτούμε. Θα κάνουμε τους εφιάλτες του σαμαρά πραγματικότητα. Αυτό που τρέμουν, η

Ενότητα και η Αλληλεγγύη, σφυρηλατήθηκε μέσα από την Απεργία Πείνας. Κανένας που αγωνίζεται δεν είναι μόνος. Κάθε Προσπάθεια, κάθε Δράση, κάθε Αντίσταση, μας φέρνει πιο κοντά στην τελική επικράτηση του Δικαίου.

Τέλος μη μιλάν για "υποκρισία και για εγκλήματα" τα χαϊβάνια της ΝΔ, δεν τους παίρνει, ενώ προκαλούν από γέλιο μέχρι οργή. Εμείς πλέον έχουμε το λόγο, εμείς καθορίζουμε τη μοίρα μας, φτάνει να αγωνιστούμε γι αυτή. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
11 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:33 μ.μ.

Παιδιά, φίλος ψυχίατρος , που μου μετέφερε και τη γνώμη συναδέλφων του, μου επιβεβαίωσε οτι ο Άδωνις είναι όντως διαταραγμένος . Δεν είναι βέβαια απαραίτητο να είσαι παλαβός για να υποστηρίξεις τα ίδια που λέει ο Μπουμπούκος, αλλά βοηθάει. Μέχρι κι ο γυιος του ταγματασφαλίτη , ο Υπουργός, φάνηκε κάπως πιο ανθρώπινος μπροστά στον Μπουμπούκο. Κυκλοφορεί αυτό στο διαδίκτυο, που είναι πειστικότατο. Γιατί δεν το αναδημοσιεύετε;

https://aomepol.wordpress.com/

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger