Home » , , » Μηντιακή 5η φάλαγγα: Τι πραγματικά φοβούνται οι δοσίλογοι;

Μηντιακή 5η φάλαγγα: Τι πραγματικά φοβούνται οι δοσίλογοι;

Από askordoulakos , Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 | 3:22 μ.μ.

  «Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ότι το 1940-44 οι Γερμανοί  τους δοσίλογους και τους σπιούνους και τους προδότες.  αφού έκαναν την δουλειά τους,  τους εκτελούσαν. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται».

 _____________________________________________________________________

Οι απορίες, που δημιουργούνται είναι εύλογες. Αφού πχ η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι έχει κάνει στροφή... στο ρεαλισμό κι αφού έχει αποδεχθεί πλήρως το καθεστώς αποικιοκρατίας, ως προς τα δομικά του χαρακτηριστικά, τότε γιατί  ο Τράγκας φωνάζει ότι  ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την κομμουνιστική ρεβάνς του 1949

Γιατί ο «αντικειμενικός» Χατζηνικολάου ηγείται της σταυροφορίας με στόχο την «εθνική συνεννόηση» με τους δοσιλόγους, οι οποίοι εκχώρησαν -με το αζημίωτο βέβαια- εν μια νυκτί την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της χώρας, σε μια χούφτα μαφιόζων του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος; Ποιος ο λόγος, που ο Χαρδαβέλας προσπαθεί να μας πείσει ότι η χώρα έχει πιο σοβαρά προβλήματα απ’ τις "ανοησίες" του Χαικάλη και του Αποστολόπουλου κι ότι, όσοι (μη κυβερνητικοί) ψηφίσουν το Δήμα θα το κάνουν καθαρά με πολιτικούς, ή ιδεολογικούς όρους; Και είναι φως φανάρι, ότι κάποιοι εκ των παπαγάλων εκβιάζονται και κάποιοι χαρτζηλικώνονται αδρά, αλλά αυτή η διάσταση του ζητήματος δεν είναι της παρούσης.
        
Με λίγα λόγια, αφού η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει  επιδώσει αρκούντως τα διαπιστευτήριά της, γιατί η επικοινωνιακή 5η φάλαγγα του καθεστώτος, απ’ τη μια επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ με τραγικά γελοία προπαγάνδα (Τράγκας) κι απ’ την άλλη προσπαθεί να «ξεπλύνει» τη διεφθαρμένη πολιτική μαφία μέσω συναινετικών απορρυπαντικών (Χατζηνικολάου, Χαρδαβέλας κλπ);  

Οι αποικιοκράτες γνωρίζουν καλά ότι την ηγεσία του ΣΥΡΙΑΖΑ...την έχουν. Επίσημη θέση του κόμματος, αλλωστε, είναι η απαράβατη ιερότητα του ευρώ και της ΕΕ, ήτοι των δομικών στοιχείων του καθεστώτος της δουλοπαροικίας του χρέους.

Αυτό, που πραγματικά φοβούνται λοιπόν, δεν είναι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κι οι επιλογές της. Είναι η λαϊκή βάση (αριστεροί, κεντρώοι και δεξιοί ψηφοφόροι), που θα ψηφίσει το ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αποτελεί απρόβλεπτη και δύσκολη μεταβλητή για τους κατακτητές. Οι εξελίξεις μπορεί να οδηγήσουν αυτή τη λαική βάση ν’ απαιτήσει από το ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστική ρήξη με την ευρωκρατία και το κατοχικό καθεστώς, που έχει επιβάλει στην Ελλάδα και σε τέτοια περίπτωση, η κατάσταση θα είναι μη αντιμετωπίσιμη εκ μέρους των αποικιοκρατών. Διότι, είναι διαφορετικό να έχεις απέναντί σου ηγεσίες, που μπορείς εύκολα να τις βάλεις στο χέρι, από το να έχεις ν’ αντιμετωπίσεις  το λαό.

Ο προβληματισμός τους είναι η δημιουργία κλίματος 1981, όταν παραπάνω από τους μισούς Έλληνες (αριστεροί, κεντρώοι και δεξιοί) είχαν ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα, με την ελπίδα ότι θ’ απαλλαγεί ο τόπος από το καθεστώς της εμφυλιοπολεμικής δεξιάς. Η ουσιαστική διαφορά με τότε, η οποία καθιστά σήμερα το λαικό παράγοντα πιο επικίνδυνο, είναι ότι  οι συνθήκες ήταν «ομαλές» κι έτσι ο Ανδρέας κατάφερε εύκολα να εκμαυλίσει την κοινωνία και τα οράματά της, ενώ σήμερα οι συνθήκες είναι οριακές, με τη χώρα βρίσκεται υπό κατοχή και υπό πλήρη διάλυση κι επομένως υπάρχει περίπτωση ο λαός ν’ αποφασίσει ότι εντός ΕΕ δεν υπάρχει ζωή και ν’ αρχίσει να διεκδικεί τη ζωή του, δηλαδή να επιβάλλει τη θέλησή του.
  
Γι αυτό έβαλαν τον Τράγκα να ξευτιλίζεται κάθε πρωί, σαν αγράμματος χωροφύλακας της δεκαετίας του ’50. Γι αυτό κι ο ανησυχών (μήπως οι μαλάκες μας φέρουν τον Τσίπρα πρόεδρε)  Χατζηνικολάου απαιτεί «εθνική συνεννόηση» κορυφών, με το λαό ραγιά και απελπισμένο στη γωνία. Γι αυτό ο... ογκόλιθος της δημοσιογραφικής σκέψης Χαρδαβέλας νιώθει ικανοποιημένος, διότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στράφηκε προς το «ρεαλισμό» και χαρακτηρίζει απαράδεκτους, όσους θέλουν πρωθυπουργούς και υπουργούς στο Ειδικό Δικαστήριο.  

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του μετώπου! 

askordoulakos
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 11 σχόλια

20 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:32 μ.μ.

«Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ότι το 1940-44 οι Γερμανοί τους δοσίλογους και τους σπιούνους και τους προδότες. αφού έκαναν την δουλειά τους, τους εκτελούσαν. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται».

Άρα όλοι οι ταγματασφαλήτες και ΜΑΥδες που έδρασαν στον εμφύλιο δεν είχαν καμμία σχέση με τους συνεργάτες των γερμανών, αφού αυτοί είχαν προηγουμένως εκτελεστεί από τους ίδιους τους γερμανούς, σύμφωνα με την φασιστική μπαλαφάρα που προβάλει εισαγωγικά ο συνεργάτης σας, και που επιβλήθηκε σαν ακροδεξιός αστικός μύθος ακριβώς για να καλύψει τις σχέσεις των μεταπολεμικών "εθνικοφρόνων" με τους καταχτητές.

Μαζέψτε τον...

Ανώνυμος
20 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:26 μ.μ.

Ρε TRASH τι σας ποτίζουν στον Περισσό και δεν δίνεται και σε μας; Οπως πας θα ξεπεράσεις και τον τρισμέγιστο ΠΑΝ στις παπαριές. Ναι οι Γερμανοί σκότωσαν καμιά 40 ταγματασφαλίτες συνεργατές τους ειδικά στον Πειραιά και στην Θεσσαλονίκη. Σ' αυτούς αναφέρετε το κείμενο. Ηταν δυνατόν να σκοτώσουν 25.000 όσοι υπολογίζεται ότι ήταν στα τάγματα ασφαλείας; Αυτά τα καθάρματα συεργάστηκαν μετα με τις "εθνικές κυβερνήσεις. Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις τα αυτονόητα;

20 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:40 μ.μ.

Ο Τραγκας και οι άλλοι τη δουλεια τους κάνουν.
Εσείς ομως που στηρίζεται τους ξεπουληταδες στα συνδικάτα
Είστε ακόμη πιο επικίνδυνοι, γιατι εσείς βάζετε το χεράκι σας γι αυτό που κατηγορείτε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος
20 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:28 μ.μ.

9.26 Τωρα το διευκρινιζεις και συμφωνουμε. Οπως ειναι γραμμενο επανω εχεται κανει Φαουλ και σωστα το λεει ο TRASH ετσι φαινεται

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:56 π.μ.

9.40 Και εσύ την δουλειά σου κάνεις.Την ίδια δουλειά με τον Τράγκα κάνεις.Τον ίδιο εχθρό έχετε.Τον ίδιο αντίπαλο βρίζετε χυδαία.
Αν και πρέπει να ομολογήσουμε πως πολλές φορές ξεπερνάτε σε χυδαιότητα ακόμα και τον Τράγκα.

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:31 μ.μ.

Ε καλά τώρα τι φοβούνται οι δοσίλογοι.Θέλει και ρώτημα;Το ΚΚΕ φοβούνται οι δοσίλογοι.Φώς φανάρι.
Και οι δοσίλογοι και ο Γιούνκερ και η Μέρκελ και ο Σόιμπλε,όλοι όλοι.Γιατί νομίζεις του κάνουν αυτές τις επιθέσεις;Φοβούνται και τρέμουν το ΚΚΕ.
Οι δοσίλογοι προτιμούν να πάρει τα σπίτια του κοσμάκη ο καπετάν Λαφαζάν όπως λέει και ο Αντωνχχ,παρά να τα πάρει το ΚΚΕ και να τα πουλήσει μετά σε καμμιά κυπριακή οφφσορ.
Δεν είναι κορόιδα οι δοσίλογοι.

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:28 μ.μ.

Δεν υπαρχει ουτε κατοχη ουτε δοσιλογοι. Καπιταλισμο εχουμε στο ιμπεριαλιστικο Σταδιο και υπαρχουνε ενδοκαπιταλιστικες διαφορες αναμεσα σε Ε.Ε και ΗΠΑ και σε τμηματα της αστικης ταξης με ποιο συμμαχο θα πανε. Σε αυτην την αθλιοτητα συμμετεχει Ν.Δ και ανταριζα

21 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:58 μ.μ.

9:56

Αν είσαι βρωμοπασοκος δικαιολογείσαι.
Αν υποστηρίζεις ομως οτι είσαι αριστερός και πιστεύεις οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι σε διατεταγμένη υπηρεσία αφοπλισμού και καναπεδιασματος του λαου, χάνεις πολλά μια πολλά λαδια.
Διαλεξε.

Ανώνυμος
23 Δεκεμβρίου 2014 στις 6:42 μ.μ.

@Αντωννχχχ 1058
Είμαι λαδέμπορας.
Πουλάω λάδι στον ΣΥΡΙΖΑ και μου δίνει καναπέδες για να ξαπλώνει ο λαός.Περιμένω το ΚΚΕ να ξεκανεπεδιάσει τον λαό,αλλά δεν το βρίσκω πουθενά.
Μου είπαν να ψάξω σε κάτι κυπριακές οφσορ που έχουν έδρα στου διαόλου την μάνα.Στις Παρθένες νήσους λέει.
Μπας και γνωρίζεις που διάολο πέφτουν αυτές οι Παρθένες Νήσοι;

Ανώνυμος
24 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:51 μ.μ.

6.42 Το ΚΚΕ ειναι μεσα στον λαο και παλευει καθε μερα για τα προβληματα που δημιουργει ο καπιταλισμος με στοχο την αλλαγη ταξης στην εξουσια που προφανως εσενα δεν σου αρεσει. Οταν εγινε η ψηφιακη τηλεοραση δεν μπορουσε να συνεχισει η λειτουργεια του και πουληθηκε για να πληρωθουνε εργαζομενοι και ασφαλιστικα ταμεια. Αν ενοεις γιατι δεν τον καναμε δωρο στο Ανταριζα εισαι πολυ μακρια νυχτωμενος. Τα χρεη της εφημεριδας πρωτη το 1986 και το δανειο της ΕΑΡ το 1988 για να μην γινει κατασχεση στην κουμουνδουρου ειναι αρκετα. Αυτα πεθανανε το 1991 οσο και να λυσαξεις. Και βεβαια ποτε σε κυβερνηση με τους καπιταλιστες στην εξουσια Και μετα κανε μια βολτα σε ΚΟΜΟ ΤΕΞΑΣ ΣΕΒ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος
26 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:17 π.μ.

4.51
ΠΑΝ πέσε αλεύρι.Ο Παπαδημούλης σε γυρεύει.Θα σας βάλει άγριο χέρι για την οφφσορ με τον 902.
Θα έχουμε πολλά γέλια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger