Home » , » "Άντε χάσου Γιούγκερ".

"Άντε χάσου Γιούγκερ".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 | 1:56 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Άντε χάσου Γιούγκερ". Αυτή θα έπρεπε να ήταν η απάντηση όλων ανεξαιρέτως των πολιτικών και των ΜΜΕ της Ελλάδας στην προκλητικότατη παρέμβαση στα εσωτερικά της. Ακόμα και ο σαμαράς θα έπρεπε να είχε καταλάβει πως αυτά που είπε περί "γνωστών πρόσωπων" που θα ήθελε να βγουν μετά τις εκλογές θα γυρίσουν μπούμερανγκ στην κάλπη.

Οι δηλώσεις του τοκογλύφου προέδρου της Κομισιόν, δεξιού πολιτικού και "μεγάλου απατεώνα" σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, δείχνουν μια απίστευτη αλαζονεία. Θυμίζουμε ότι ο Γιούγκερ είναι μπλεγμένος στο σκάνδαλο "LuxLeaks", δηλαδή στη φοροδιαφυγή δισεκατομμυρίων από πολυεθνικούς κολοσσούς σε βάρος άλλων χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας! 

Αντί λοιπόν σε προεκλογική ουσιαστικά περίοδο τα κυβερνητικά ΜΜΕ να αρθρώσουν έστω μια λέξη για το απαράδεκτο ύφος και ήθος των εντολών, κάνουν σημαία τέτοιες εμετικές δηλώσεις! Είναι τόσο ηλίθιοι; Φυσικά είναι. Επιπλέον είναι πάρα πολύ απελπισμένοι, που πιστεύουν ότι μια δήλωση μπορεί να τους βοηθήσει. Αλλά όλοι οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι εξοργιστήκαν με την πρόκληση.

Ένας λαός αποφασίζει μόνος του ποιός θα τον κυβερνήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ (δυστυχώς) έχει πει ότι θα μείνει μέσα στην ΕΕ και το Ευρώ. Στην ουσία, Αλέξη, δε θα διαπραγματευτείς με τους υπαλλήλους της Τρόικας, θα διαπραγματευτείς με τα συμφέροντα που είναι πίσω από αυτούς. Αν οι δούλοι είναι τόσο θρασείς που μόνο εκβιασμό ξέρουν να κάνουν, φαντάσου τι είναι τα αφεντικά. Αλλά αυτό θα λειτουργήσει τελικά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογές.

Δείχνει όμως κάτι άλλο: Ότι μέχρι στιγμής οι κηφήνες φοβούνται να ψηφίσουν αποστασία και ζητάν άλλοθι. Ο Γιούγκερ με αυτές τις βλακείες τους δίνει πρόφαση, έστω κι αν αυτή είναι γελοία. Θυμάστε τι είπαν μερικοί με λερωμένη φωλιά; "Αν υπάρξει εθνικό θέμα" και τέτοιες σαχλαμάρες. Το ξαναλέω "πολλά τα λεφτά Άρη". Αυτή λοιπόν η δήλωση είναι μια απελπισμένη προσπάθεια να κρατηθεί ο σαμαράς στην εξουσία και να συνεχίσουν τη λεηλασία και το ξεπούλημα της χώρας ΧΩΡΙΣ να γίνουν εκλογές. 

Δεν έχει αποδέκτη τον κόσμο, που φυσικά είναι εξοργισμένος και αηδιασμένος. Η ίδια η τακτική του σαμαρά να καταφύγει στον εκβιασμό του 2012 έχει στόχο τους βουλευτές που θέλουν να γλείψουν το μέλι, αλλά δε θέλουν να τους φάνε οι μέλισσες. Γιατί κανείς ψηφοφόρος, ούτε καν τα εναπομείναντα ζωντόβολα της ΝΔ δεν πιστεύουν πραγματικά, αυτά που λέει ο δοσίλογος αρχηγός της ΝΔ. Ο λόγος είναι ότι από το 2012 μέχρι σήμερα, λίγες μέρες πριν το 2015, τα πράγματα χειροτέρεψαν. Το χρέος φτάνει στον ουρανό, χιλιάδες άνθρωποι τρέμουν από το κρύο στα σπίτια τους, οι απολύσεις συνεχίζονται, τα δικαιώματα καταπατήθηκαν με τον πιο χυδαίο τρόπο, η διαφθορά διογκώθηκε, η τσέπη άδειασε, και σαν κερασάκι στη δηλητηριώδη τούρτα, το ενοίκιο για το δικό μας σπίτι, ο εντελώς παράλογος και ανήθικος ΕΝΦΙΑ. Τι να πει πια ο σαμαράς στον κόσμο; Το προσπάθησε στο Ναύπλιο και είδε πόσο "θερμά" τον υποδέχθηκαν.

Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν. Χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ να δοθεί δυναμική αγωνιστική απάντηση στους διεθνείς βρικόλακες. Γιούγκερ δεν ακούμε τι λες, δε μιλάμε τη γλώσσα των φιδιών. .
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

12 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:18 μ.μ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ (δυστυχώς) έχει πει ότι θα μείνει μέσα στην ΕΕ και το Ευρώ και στο ΝΑΤΟ!!

Ανώνυμος
12 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:29 μ.μ.

Μην μασάτε σύντροφοι του ΚΚΕ.
Ο Γιούνγκερ είναι...οπορτουνιστής.

Θέλει να συκοφαντήσει το κώμα.Πρίν απο τον Γιούνγκερ,το κώμα είχε απο το 2012 προειδοποιήσει να αποφύγει η Ελλάδα ''το λάθος''.
Ελεγε απο τότε το κώμα στους Ελληνες.Μην εμπιστεύεσαι το λάθος και διόρθωσε την ψήφο σου.
Δεν το άκουσαν τότε το κώμα οι Ελληνες,και να το αποτέλεσμα.
Να βγαίνει ο κάθε Γιούγκερ και να μας την λέει.

13 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:42 μ.μ.

3:29

Βρε βρωμοΠΑΣοΚΙΑ, οι ΤσιπροΛαφαζανιδες δεν τον ψήφιζαν πριν δυο μήνες;

Τότε ηταν καλός ο εκπρόσωπος του κρατιδίου ξεπλύματος μαύρου χρήματος των πολυεθνικών;

Ποτε χάλασε;

Ειναι παράξενο που η πλουτοκρατια σας ζητάει τα σωβρακα στο χερι πριν σας ευλογήσει;

Ετσι κι αλλιώς οι ΤσιπροΛαφαζανιδες θα χορεύουν τις αγορές στο ταψί με νταούλια ζουρνάδες και πεντοζάλι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger