Home » , , » Εκπομπή της "Ελληνοφρένειας" για τον Ν. Ρωμανό (Ηχητικό) - Δράσεις αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας (2 Βίντεο)

Εκπομπή της "Ελληνοφρένειας" για τον Ν. Ρωμανό (Ηχητικό) - Δράσεις αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014 | 8:48 μ.μ.

Αχαρακτήριστη είναι η ανάλγητη στάση της κυβέρνησης στον δίκαιο αγώνα του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού. Κι ενώ κλιμακώνονται και μαζικοποιούνται οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα για τον Νίκο Ρωμανό η κυβέρνηση δείχνει να αδιαφορεί για την ζωή του νεαρού αναρχικού και παρουσιάζει το πραγματικό απάνθρωπο πρόσωπο της.
Πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας θέλουν την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου να είναι απορριπτική στο αίτημα του Ν. Ρωμανού.

Την ίδια στιγμή το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο «Γ. Γενηματάς» με ανακοίνωση του καταγγέλλει την αστυνομοκρατία στους χώρους δουλειάς τους   δημιουργώντας ένα περιβάλλον που θυμίζει «φυλακή και όχι νοσοκομείο». Σημειώνουν επίσης ότι «επιχειρούν με εισαγγελική παραγγελία να υποχρεώσουν τους θεράποντες γιατρούς του να τον σιτίσουν –σ.σ τον Ν. Ρωμανό- παρά τη θέλησή του και να σπάσουν έτσι την απεργία πείνας», κάτι που διεθνώς θεωρείται βασανιστήριο.

Παρακάτω σε ηχητικό η σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή της «Ελληνοφρένειας» που είναι αφιερωμένη στον Ν. Ρωμανό και στην οποία μιλάει και ο πατέρας του.


Για μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων χτες την νύχτα κάνει λόγο το δελτίο ειδήσεων του Star, στο σχετικό του ρεπορτάζ, στο οποίο παρακολουθούμε και τις δηλώσεις που έκανε η μητέρα του Ν. Ρωμανού.


Το σχετικό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Σκάι

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger