Home » » Από καθαρή τύχη δεν έχασε το μάτι του διαδηλωτής στην Πάτρα όταν δέχτηκε ευθεία βολή χημικού

Από καθαρή τύχη δεν έχασε το μάτι του διαδηλωτής στην Πάτρα όταν δέχτηκε ευθεία βολή χημικού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 | 5:57 μ.μ.

Από καθαρή τύχη δεν έχασε το μάτι του διαδηλωτής στην Πάτρα όταν δέχτηκε ευθεία βολή χημικού στο μέτωπο.

Η δολοφονική αστυνομική βία από τους αφηνιασμένους ένστολους πραιτοριανούς του συστήματος δεν γνωρίζει όρια.  Εχουν το αίσθημα ατιμωρησίας –«είναι το κράτος», όπως είχε πει και ο Μητσοτάκης- και έχουν όλα τα περιθώρια να εκτονώνουν τα κτηνώδη ένστικτά τους –αρκετοί απ αυτούς- ανοίγοντας κεφάλια εργατών και νεολαίων.

Πληροφορίες από indymedia

Την ίδια στιγμή άλλο ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και παρουσιάζει μπάτσους να ξυλοκοπούν έναν διαδηλωτή στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

Ανώνυμος
6 Δεκεμβρίου 2014 στις 6:20 μ.μ.

Η αστυνομία στην Πάτρα προχώρησε σε συλλήψεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ απο ασφαλίτες προβοκάτορες και χαφιέδες με πολιτικά που παρίσταναν τους διαδηλωτές!!.
Σαν αυτόπτης μάρτυρας των συλλήψεων μπορώ να διαβεβαιώσω τους πάντες,πως οι συλλήψεις των συγκεκριμένων,έγιναν απο τους ασφαλιτες με πολιτικά,χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αιτία και αφορμή.
Εγιναν απλά για να δημιουργηθεί ένταση και κλίμα τρομοκρατίας ώστε να μην διαδηλώνει κανείς.
Οι αναίτιες συλλήψεις δημιούργησαν οργή και αγανάκτηση,με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πολλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ,αλλά και πολίτες αλληλέγγυοι έξω απο την Ασφάλεια Πάτρας διαμαρτυρόμενοι έντονα για την στάση της κυβέρνησης που ανήμερα της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου στοχοποιεί και συλλάμβάνει για τρομοκρατία ειρηνικούς διαδηλωτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η στοχοποίηση και η σύλληψη μελών του ΣΥΡΙΖΑ,εντάσσεται στο γενικότερο κλίμα έντασης και τρομοκρατίας που η ετοιμόρροπη συγκυβέρνηση επεξεργάζεται για να παραμείνει όσο μπορεί στην εξουσία.

Ανώνυμος
6 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:01 μ.μ.

Μάλλον δεν τα λέτε όλα!! Γιατί όμως? Το συγκεκριμένο video δείχνει αυτόν τον 'διαδηλωτή", να τον σώζουν κάποιοι με πολιτικά, που μόλις τους είδαν τα ΜΑΤ, στάθηκαν προσοχή μπροστά τους και υπάκουσαν, αφήνοντάς τον ελεύθερο και συνέχισαν την πορεία τους!!! Τυχαίο? Δεν μπορεί να μην είδατε ολόκληρο το video. Γιατί δεν το περιγράψατε ακριβώς? Γιατί αυτός ο λεγόμενος διαδηλωτής, απ ότι φάνηκε, μόνο διαδηλωτής δεν ήταν. Μάλλον σε διατεταγμένη υπηρεσία ήταν. Κι αυτό καταγράφει το διαδίκτυο!!!. Μανώλης

Ανώνυμος
6 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:18 μ.μ.

9.01
Οσοι συνελήφθησαν δεν είχαν καμμιά σχέση με επισόδεια Μανωλάκι.Ηταν ειρηνικοί διαδηλωτές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ.Στις λιτανείες του ΚΚΕ που πάς δεν επεμβαίνουν ούτε τα ΜΑΤ ούτε ασφαλίτες που παριστάνουν τους διαδηλωτές.Απουσιάζουν με άνωθι κυβερνητικές εντολές και του συστήματος.Γιαυτό δεν μπορείς να καταλάβεις.Γιατί ποτέ δεν έζησες ούτε θα ζήσεις τέτοια γεγονότα στους επιτάφιους του ΚΚΕ.
Ασε το βίντεο και τις σαχλαμάρες Μανωλάκι.Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που βεβαιώνει πως ακριβώς έγιναν όλα.Αξιόπιστος όσο δεν φαντάζεσαι.
Το σύστημα δεν το απασχολούν καθόλου οι ανώδυνοι περίπατοι του ΚΚΕ.Γιαυτό και δεν εμφανίζεται η αστυνομία.Αυτό που το ενδιαφέρει είναι να σταματήσουν να διαδηλώνουν οι πολλοί απο τους οποίους κινδυνεύει πραγματικά.
Ακου που δεν τα λέμε όλα στο Μανωλάκι!!.

Ανώνυμος
7 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:56 μ.μ.

εσυ βρε νούμερο σε ποιες πορείες πας που γίνονται 'μαχες' και δεν το ξέρουμε, μαχητή της παραμυθας
τωρα αν έπιασαν έναν συριζαιο που ηταν εκει σε στάση προσοχής για καπελώσει και να μαζέψει ψήφους ,εντάξει δεν θα παθει τίποτα ,ησύχασε-ξυπνά και ξανα πεσε για υπνο να μας πεις και για αλλες κυβερνητικές επιλογές

Ανώνυμος
7 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:01 μ.μ.

Ανώνυμε 10,18
Εγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχουν διαδηλωτές που συνελήφθησαν. Εγώ είπα, ότι το video που παραπέμπει το παραπάνω δημοσίευμα, δεν δείχνει διαδηλωτή, αλλά κάποιον σε διατεταγμένη υπηρεσία με πολιτικά που ειδοποιούν τα ΜΑΤ ότι είναι δικός τους. Και στις πορείες που πάω εγώ, δεν τολμάει και δεν τον παίρνει κάποιον δε διατεταγμένη υπηρεσία, να παριστάνει τον διαδηλωτή. Αν αμφιβάλλεις, κάνε μία βόλτα σήμερα από την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και θα το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι. Το σύστημα ανώνυμε??? δεν κινδυνεύει από κουκουλοφόρους, αγνώστου προελεύσεως, γιατί κάτω από κουκούλες συνήθως κρύβεται το παρακράτος (πολλά- πολλά χρόνια τώρα). Οι εργαζόμενοι αγαπητέ μου δεν έχουν ανάγκη από κουκούλες, ούτε κανέναν λόγο να κρύψουν το πρόσωπό τους. Γιατί οι επαναστάσεις και οι λαικές εξεγέρσεις ποτέ δεν έγιναν με κουκούλες. Γιατί μία λαική εξέγερση, εννοείται ότι έχει και τα κότσια και την δύναμη, να αντιμετωπίσει όλο το κράτος και το παρακράτος κατάφατσα, αλλιώς δεν είναι εξέγερση, είναι παιχνιδάκι αυτού ακριβώς που λέει και η λέξη, των κουκουλοφόρων. π.χ. στην κατοχή, κουκούλες δεν φόραγε ο λαός που αγωνιζόταν, που φυλακιζόταν, που εξοριζόταν, φόραγαν όμως οι δοσίλογοι, κολλητοί των εσ-εσ, ακριβώς γιατί τότε αυτοί ήταν το παρακράτος. Στην επανάσταση αγαπητέ μου, όταν θα είναι τέτοια και θα την κάνει ο λαός, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σπάσει ούτε ένα τζάμι. Γιατί ο λαός θα την κάνει όχι για να ξαναφτιάχνει τα σπασμένα τζάμια και τα καμένα αυτοκίνητα, αλλά ακριβώς για να τα κάνει δική του περιουσία. Και τότε να ξέρεις, δεν θα υπάρχει ούτε πόντος για κουκουλοφόρους, δηλαδή παρακράτος. Μανώλης

ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
7 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:43 μ.μ.

Με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια στο κώμα της εργατικής τάξης,στο τιμημένο κώμα της πρωτοπορίας των οffshore, για την λαική συμμαχία,την επανάσταση,την λαική εξουσία τον σοσιαλισμό και το λουρί της μάνας.Συγχαίρουμε το ΚΚΕ και τις παραφυάδες αυτού,όπως το ηρωικό ΠΑΜΕ με τις χιλιάδες ταξικούς κατάδικους που σαπίζουν στις φυλακές και στα καταναγκαστικά έργα του αστικού καθεστώτος.Δόξα και τιμή στο κώμα μας που έδωσε και τώρα το βροντερό παρών στους αγώνες του λαού και της νεολαίας που οι άτιμοι οπορτουνιστές τους χαιδεύουν τα αυτιά όταν φοράνε κουκούλες.
Κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στο επαναστατικό κώμα μας που οργάνωσε και πρωτοστάτησε στις εκδηλώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου απο το''λάθος τηλεφώνημα''του φονιά Κορκονέα.Εκανε ο μπάτσος Κορκονέας λάθος τηλεφώνημα ώστε να εκτελέσει πάλι κατά λάθος τον δεκαπεντάχρονο Αλέξη,γιατί έμπλεξαν οι γραμμές του γερμανοποιημένου ΟΤΕ της Ντοιτσε Τέλεκομ με τις τηλεφωνικές γραμμές της κυρίας,όχι με τας καμελίας,αλλά της πιστής χριστιανής με τις κατσαρόλες απο την Εκάλη.
Σκατά εταιρείες και απόσκατα υπηρεσίες.Αβέρτα λάθη και συνακροάσεις γαμώ τις κωλοεταιρείες τους.
Συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στους συλληφθέντες και κακοποιηθέντες αγρίως αγωνιστές του ΠΑΜΕ που έλαβαν μέρος στις συγκλονιστικές διαδηλώσεις,συλλαλητήρια και πορείες που διοργάνωσε το κώμα σε όλη την επικράτεια για να τιμήσει την μνήμη του Γρηγορόπουλου,και τους δηλώνουμε πως τους περιμένουμε με ιερή ταξική και συντροφική συγκίνηση για να συμμετέχουν και αυτοί στην απεργία πείνας,δίψας και αποτοξίνωσης απο τις εκπομπές του Πρετεντέρη της Τατιάνας της Νικολούλη και της Μενεγάκη.
Η απεργία αυτή,όπως σημειώναμε σε προηγούμενη επιστολή μας,γίνεται για συμπαράσταση στον αναρχικό Ρωμανό,αφού είναι γνωστή η λατρεία του κώματος προς τον αντιεξουσιαστικό χώρο,και τους αναρχικούς.Απο ανέκαθεν το κώμα διευκόλυνε και βοηθούσε τους αναρχικούς,''δίνοντάς'' τους στην αστυνομία απευθείας το ίδιο το κώμα,απαλλάσοντας έτσι τον αντιεξουσιαστικό χώρο απο την ταλαιπωρία,τις φασαρίες και τα τρεχάματα με τους αληθινούς μπάτσους.
Σύντροφοι Παμίτες-ΚΚΕδες και λοιπά παρακλάδια του κώματος. Συλληφθέντες και βασανισθέντες βάναυσα απο τις δυνάμεις καταστολής του αστικού συστήματος.Μην λυγάτε,μην υποκύπτετε μην προσκυνάτε.Μην σας φοβίζουν τα ΜΑΤ και τα χημικά που η αστυνομία μας ψεκάψει συνεχώς.Μην σας πτοούν οι συλλήψεις και μην σας τρομάζουν τα κρατητήρια,τα λευκά κελιά και τα βασανιστήρια που μας υποβάλλει το καπιταλιστικό σύστημα και οι συνεργάτες του,όπως η Ε.Ε.,το ΔΝΤ,το ΝΑΤΟ ο ΧΑΛΙΦΗΣ,η Ρένα,η Ανταρσύα και τα σαράντα παλληκάρια απο την Λιβαδειά.
Εχετε εμπιστοσύνη στα σοσιαλιστικά ΕΣΠΑ γιατί
όταν τσεπώσουμε τα ΕΣΠΑ
θα σας αγοράσουμε μια βέσπα.

Ανώνυμος
7 Δεκεμβρίου 2014 στις 5:21 μ.μ.

@12.56
Που να ξέρεις ρε φουκαρά κνίτη;
σάμπως ζείς στην πραγματικότητα ρε ΠΑΝιβλακα;
Εσύ έχεις μείνει στο 1956 και ακόμα πιό πίσω.Δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται το 2014.
Τι ψήφους να μαζέψει ρε ούφο;Τράβα εσύ να σε συλλάβουν και μάζεψε μετά ψήφους.
@Μανωλάκι.
Δεν μπορείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα Μανωλάκι.
Οι χτεσινές προβοκάτσιες της κυβέρνησης στις πορείες,είχαν σκοπό την τρομοκρατία και τον εκφοβισμό όσων επιθυμούν την ανατροπή της.
Υπάρχουν δεκάδες βίντεο που το αποδεικνύουν.
Είχαν σκοπό να σπάσουν το μέτωπο αλληλεγγύης στον Ρωμανό και σε όποιον άλλον αντιστέκεται πραγματικά.
Οσοι διαδήλωσαν για τον Ρωμανό δεν έχουν διάθεση να σπάνε τζάμια,αφού τα τζάμια σας έχουν γίνει έμμονη ιδέα απο τότε που το είπε η ανεκδιήγητη Παπαρήγα και το επαναλαμβάνετε σαν σλόγκαν και καραμέλα.
Κάντε εσείς την επανάσταση,και μην σπάτε τζάμια.Στην κατάληξη πάστε αυγά και κάντε ομελέτα.
Ορίστε μόνο την ημερομηνία που θα κάνετε την επανάσταση,να μαζέψουμε μπόλικα αυγά.Κλούβια.
Στις πορείες που πάς εσύ,δεν τις προβοκάρουν χαφιέδες,γιατί οι χαφιέδες δεν έρχονται ποτέ σε κόντρα με συναδέλφους τους.
Να γιατί τον χαφιέ δεν τον ''παίρνει να παριστάνει τον διαδηλωτή''στις μαζώξεις του ΚΚΕ.Γιατί όσοι είναι στις πορείες του ΚΚΕ,παριστάνουν τους διαδηλωτές,ενώ είναι κάτι άλλο.
Βρέστο μόνος σου τι είναι.
Υ.Γ.Για να μην βασανίζεις το μυαλουδάκι σου,τι είναι οι μαζώξεις του ΚΚΕ,θα σε βοηθήσει ο Καρατζαφέρης,ο Γεωργιάδης και όλη η φασισταρία που υμνεί το ΚΚΕ και τις πορείες του.

Ανώνυμος
7 Δεκεμβρίου 2014 στις 7:59 μ.μ.

Η υποβολη σχολιου μου ,χθες , δεν εγινε αποδεκτη απο το blog σας. Μαλλον δεν θελετε να ακουστει η αληθεια για τον κυριο με το καδρονι που χτυπαγε τους ματατζηδες. Δεν πειραζει . Εξαλλου παντου υπαρχουν ψευτες , επαγγελματιες πολιτικοι και παραπολιτικοι , κ.λ.π.
Με λιγα λογια ο εν λογω κυριος ( με το κρανος και το ξυλινο λοσταρι) εχει συλληφθει κανονικα . Τωρα τι λετε ! Μη παραμυθιαζετε τους ανθρωπους.
Δεν ξερω πως να χαρακτηρισω μερικους οι οποιοι γραφουν ( καποιος γραφει ->οσοι συνελήφθησαν δεν είχαν καμμιά σχέση με επισόδεια μανωλάκι) . Αγαπητε ο συγκεκριμενος με το λοσταρι πρεπει ή δεν πρεπει να συλληφθει ? Διαδηλωνει ειρηνικά?
Κάποιος άλλος γράφει (->το video που παραπέμπει το παραπάνω δημοσίευμα, δεν δείχνει διαδηλωτή, αλλά κάποιον σε διατεταγμένη υπηρεσία με πολιτικά που ειδοποιούν τα ΜΑΤ ότι είναι δικός τους).Αγαπητε αυτός που εκανε το σάλτο ήταν αστυνομικός , αυτός που είχε το καδρονι ήταν μη αστυνομικός ( ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ) .
Μάλιστα αυτός που εκανε το σάλτο , φωναζει «αστονε» για να μην τον ακουμπήσει κανένας και τον καλύπτει με το σώμα τους και τα χερια του . Ο «διαδηλωτης» με το καδρονι που έχει πέσει κάτω με τα χερια προσπαθει και τον γδέρνει.Δυστυχως αυτά δεν φαίνονται .Αυτά ή τα ζεις ή τα επινοείς. Άτομα που γράφουν στο συγκεκριμένο μάλλον επινοούν.Θέλω να πιστευω όχι για ψηφαλακια. Γιατί τότε με απογοητευετε και εσείς.
Η μεγαλύτερη δυναμη είναι στη ψηφο. Όχι όμως με ψεματα .Τα ψεματα αργα η γρήγορα φαναιρώνονται. Να εχετε πίστη στη αλήθεια όχι στα ψεματα και στις εικασίες.
Δεν υπάρχει θέμα με συλλήψεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ. Πως λέτε τέτοια πράγματα;Αν υπάρχουν τέτοια πράγματα , κύριοι να τα καταθεσετε στη διακαιοσύνη και εγώ μαζί σας.
Ευχαριστώ και ελπίζω να το αναρτήσετε

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger