Home » , » Κυβερνητικές εξαγγελίες (Βίντεο) - Δηλώσεις Γ. Δραγασάκης (Βίντεο)

Κυβερνητικές εξαγγελίες (Βίντεο) - Δηλώσεις Γ. Δραγασάκης (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 | 8:23 μ.μ.

Το ότι έπεσαν τα κάγκελα έξω  απ΄ την βουλή και ότι από αύριο, μετά από τέσσερα χρόνια, θα υπάρχει καθημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από κυβερνητικό εκπρόσωπο είναι δυο κινήσεις με έντονο συμβολισμό και σίγουρα κινούνται σε θετική κατεύθυνση. Πέρα απ’ αυτό όμως αν και δεν υπάρχουν ακόμα οι προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, απ’ αυτά που παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε σχηματίζουμε μια πρώτη άποψη για την κατεύθυνση που θα κινηθεί η πολιτική της νέας κυβέρνησης.

Είναι σε επίπεδο εξαγγελιών θα πει κανένας και είναι απολύτως λογικό ένας λαός που έχει υποστεί κοινωνική καταστροφή να επιδοκιμάζει τέτοιες δηλώσεις που του προσφέρουν ελπίδα. Απ’ την άλλη όμως ακούσαμε πάλι από κυβερνητικά στελέχη του Σύριζα να κάνουν λόγο για την συνέχεια του κράτους, για ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, την τήρηση των δεσμεύσεων απέναντι στην Ε.Ε, οπότε σας κρατούμε και μικρό καλάθι για το τι θα υλοποιηθεί από όσα ακούμε.

Κι αυτό γιατί ξανακούσαμε ότι το κόμμα της Κουμουνδούρου είχε πει προεκλογικά. Όμως προς το παρόν όλα αυτά για να ισχύσουν πρέπει να γίνουν νόμοι του κράτους. Κι αυτό που γνωρίζουμε μέχρι τώρα που είμαστε σε μνημόνια όποια νομοθετική παρέμβαση πρέπει να έχει την συγκατάθεση των τοκογλύφων δανειστών.  Και μέχρι τώρα –πέρα απ’ τις μεγαλόστομες διακηρύξεις του τύπου «τέρμα τα μνημόνια»- δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα που θα έχει μια σύγκρουση, αν υπάρξει,  μεταξύ της νέας κυβέρνησης και των δανειστών. Ας αναμένουμε


Ο Γ. Δραγασάκης προσπαθεί να δώσει το στίγμα της κυβερνητικής πολιτικής

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Ιανουαρίου 2015 στις 9:55 μ.μ.

να ενας ανθρωπος που θα γινοταν γγ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger