Home » , » Η επαγγελματική διαδρομή του Σταύρου Θεοδωράκη

Η επαγγελματική διαδρομή του Σταύρου Θεοδωράκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 | 12:32 π.μ.

 ► Οι πιο παλιοί θα θυμούνται την "Πρώτη". Σε αυτή την εφημερίδα εμφανίζεται ο Σταύρος Θεοδωράκης να επιμελείται μια σελίδα για τα Μέσα Ενημέρωσης. Είναι ήδη γνωστός καθώς έχει κάνει μια συνέντευξη με τον Γιώργο Παπανδρέου στην τότε κρατική ραδιοφωνία, όπου ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου ζητάει την απελευθέρωση των FM και την έναρξη λειτουργίας των ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών.

Στη διαδρομή του ο Σταύρος Θεοδωράκης θα εργαστεί στον Επενδυτή του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη στο περιοδικό Επτάμιση, στη Μεσημβρινή, ως πολιτικός συντάκτης, στο Σκάι 100,4.
Επί εκσυγχρονισμού θα κάνει το μεγάλο άλμα.Έχοντας πολεμήσει έντονα τον Ανδρέα Παπανδρέου, θα βρεθεί με την εκπομπή Πρωταγωνιστές στην ΕΡΤ και με διευθυντική θέση στο Κλικ. Ήταν τότε που υποστήριξε ανοιχτά τους ΝΑΤΟικούς βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία, προκειμένου να... υποστηριχτούν τα «ανθρώπινα δικαιώματα» στο Κόσοβο.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα κάνει ένα σύντομο πέρασμα από το Σταρ και θα καταλήξει στο Μάγκα, έχοντας στο ενδιάμεσο δημιουργήσει το www.protagon.gr και το εσπατόριο Αλάτσι.

Θυμάστε πως, όταν άρχισε να καταρρέει η ΔΗΜΑΡ δημιουργήθηκε η Κίνηση των 58. Αίφνης η Κίνηση των 58 άρχισε να θριαμβεύει στα γκάλοπ, αν και δεν κατάφερε να συγκροτήσει πολιπκή πρόταση, χωρίς να διαθέτει κανένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Ήδη κυοφορούνταν η ιδέα για ένα κόμμα αλά Μπέπε Γκρίλο, με ένα πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής, που στήριζε τη φήμη του στην τηλεόραση...

Εκεί εμφανίστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος είχε δημιουργήσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα του protagon, όπου ο καθένας έγραφε ό,τι ήθελε. Σε τέτοιο σημείο όπου ο ένας εκ των αρθρογράφων του, ο Τάσος Τέλλογλου, που πρότεινε την αναστολή άρθρων του Συντάγματος όσο διαρκεί το Μνημόνιο, ενώ μια άλλη σύζυγος στραηωτικού, η Ντίνα Δαβιλά, ζητούσε ένα αξιοπρεπές πραξικόπημα αλλά από σοβαρούς στρατιωτικούς. Το κείμενό της κατέβηκε από το protagon, η ίδια όμως κέρδισε μια θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Το πλέον εντυπωσιακό είναι η προβολή του. Όπως συνέβη με το ΛΑΟΣ στο παρελθόν, τη Χρυσή Αυγή πριν από τις δολοφονίες και τη ΔΗΜΑΡ, έτσι και το Ποτάμι, λόγω της αναγνωρισιμότητας του Σταύρου προ των ευρωεκλογών απέκτησε άφθονο τηλεοπτικό χρόνο μπαίνοντας στο πολιτικό σκηνικό σαν να υπήρχε από πάντα.

Το έντονο μάρκετινγκ κάλυψε την απορρόφηση της άκρως νεοφιλελεύθερης δράσης, στο εγχείρημα μπήκαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είχαν χαμηλούς τόνους, ενώ το βέβαιο είναι πως ο Σπόρος Λυκούδης, γνώριζε πού πήγε, έχοντας τόσα χρόνια εμπειρίας στο παλαιό πολιτικό σύστημα.

Πηγή: "ΠΡΙΝ"
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2015 στις 5:06 μ.μ.

Αναμφίβολα πρόκειται για αστικό κατασκεύασμα το κόμμα του Θεοδωράκη. Προφανώς και η διόγκωσή του ευνοείται από δημοσιογραφικά συγκροτήματα κλπ. Πόσο επικίνδυνο για την ριζοσπαστικοποίηση του λαού όμως είναι?????. Μάλλον λίγο. Κυρίως απευθύνεται σε τεχνοκράτες και κεντρώα στρώματα. Κυρίως.
Ο Κ. Δελαστίκ όμως του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ, που στοχεύει στον κόσμο με αριστερό πρόσημο, τί @..ες έγραψε πάλι στο Εθνος......δηλαδή στα "δημοσιογραφικά συγκροτήματα"????? Τολμάει να εγκαλεί το ΚΚΕ για την άρνησή του να δώσει ανοχή σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ,δηλαδή σοσιαλδημοκρατία-διαχείρηση-ενσωμάτωση, ?????
Δηλαδή ο υποψήφιος του επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ εννοεί ότι εάν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είχε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, θα στήριζε ΣΥΡΙΖΑ?????
Ξεχνά ο κ. Δελαστικ ότι ο κ. Αλαβάνος, συνυποψήφιός του στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το 1989 ήταν ο θυασώτης της κυβάρνησης Τζανετάκη?????
Ελεος με τα βρωμοπαιχνίδια σας,
Στις 25 Γενάρη ΚΚΕ.
JIM

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2015 στις 8:55 π.μ.

ουτε μια χαμενη ψηφος στο κκε μεγαλε. ο Δελαστίκ σας ειπε οτι αν θεωρει το κκε την ψηφο ανοχης στο συριζα προδοασια αλλο τοσο προδοσια του εργατικου κινηματος εκανε το κκε το 1989-1990 με τζανετακη-ζολωτα. αρα προδοτες του εργατικου κινηματος ηταν και η παπαρηγα και ο γοντικας

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger