Home » , » Ο Τσίπρας πρωθυπουργός

Ο Τσίπρας πρωθυπουργός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015 | 5:31 μ.μ.

Το ότι επέλεξε να δώσει πολιτικό όρκο για να αναλάβει πρωθυπουργός και αμέσως μετά πήγε στο Σκοπευτήριο της  Καισαριανή και κατέθεσε  λουλούδια στο μνημείο των 200 κομμουνιστών εκτελεσμένων από τους Γερμανούς, μόνο στα θετικά μπορείς να τα πιστώσεις στον Α. Τσίπρα.

Ναι είναι επικοινωνιακές κινήσεις θα ισχυριστεί κάποιος, έχουν όμως την σημασία τους.

Να σχολιάσεις το γεγονός ότι ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα που θα έπρεπε να τηρήσει ένας αστός ηγέτης δεν έχει κανένα νόημα. Απλώς έχουμε άλλο ένα δείγμα της προσωπικότητας του πολιτικού ανδρός που τόσα χρόνια παρίστανε τον πρωθυπουργό της χώρας και μας οδήγησε στην κοινωνική καταστροφή.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 15 σχόλια

26 Ιανουαρίου 2015 στις 9:44 μ.μ.

Και ήρθε ο αριστερός εφιάλτης που τιμά ως αφεντικά του τον Ιμπεριαλισμό της δολοφονικής οργάνωσης του ΝΑΤΟ και της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ να τους εκτελέσει δέυτερη φορά ....

26 Ιανουαρίου 2015 στις 9:45 μ.μ.

Μόνο που οι "200 εκτελεσμένοι κομμουνιστές" μετατράπηκαν από θαύμα σε "200 εκτελεσμένους αριστερούς"
http://edoketora.blogspot.com/2015/01/blog-post_91.html

Ούτε τους νεκρούς δεν σέβονται οι άθλιοι...

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2015 στις 11:26 μ.μ.

ΤRASSH
Ρε σκουπίδι οι εκτελεσμένοι ήταν κομμουνιστές.Εσύ μπορείς να μας πείς ρε ξεφτίλα τι είσαι?
Οσο είστε εσείς σήμερα κομμουνιστές,άλλο τόσο είναι ο Αδωνης δημοκράτης.Οσο είναι ο Κουτσούμπας και η Κανέλλη,άλλο τόσο είναι κομμουνιστής και Μπαλτάκος.
Σας πήρε και τα σώβρακα ο Τσίπρας και δεν το καταλάβατε ρε τρισάθλιοι.

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2015 στις 11:33 μ.μ.

Μάλλον εσύ δεν τους σέβεσαι TRA-SS!
Λίγη τσίπα ρε ανθρωπάκια

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2015 στις 11:34 μ.μ.

http://l-sysp-florinas.blogspot.gr/2015/01/blog-post_72.html
Τυμβωρύχοι

Υποταγμένο ΚΚΕ
26 Ιανουαρίου 2015 στις 11:44 μ.μ.

@ 9.44 Και ήρθε το δεκανίκι του Σαμαρά να βρωμίσει ακόμα μια φορά τους μάρτυρες.
Το σταλινικό δεκανίκι του καπιταλιστικού συστήματος με το όνομα κκε δεν μπορεί να μιλάει εξ ονόματος του ΕΑΜ και των ηρώων του.Δεν του έδωσε κανείς το δικαίωμα.Την στιγμή που το σταλινικό μόρφωμα αφού πρόδωσε την Εθνική Αντίσταση και απαξιώνει το ΕΑΜ σαν ''αταξικό'',είναι το τελευταίο που θα μιλήσει για την τιμή των μαρτύρων.Καλύτερα να μιλήσει για τις οφφσορ και τις μπίζνες.Τα καταφέρνει πολύ καλύτερα!

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 12:07 π.μ.

Aπανωτά εγκεφαλικά και καρδιακά επισόδεια είχαμε απο τους κνίτες που είδαν τον Τσίπρα να ορκίζεται πρωθυπουργός και με πολιτικό όρκο μάλιστα.
Η Λιάνα το έριξε στις προσευχές και τους μακριούς σταυρούς για το ανοσιούργημα του άθεου Τσίπρα.Ανάβει λαμπάδες ίσαμε το πάχος της για να ξορκίσει το κακό.
Τον θανατό τους τον περίμεναν,αυτό όμως όχι!Δεν μπορούν να το αντέξουν οι άμοιροι.Δεν μπορούν να χωνέψουν το κακό που τους βρήκε.Σκάνε απο το κακό τους οι σταλινικοί.
Αυτοί που πέφτουν πάντα μέσα στις μαντεψιές τους,προέβλεπαν πρίν λίγα χρόνια την απορόφηση του ΣΥΡΙΖΑ απο το ΠΑΣΟΚ και άλλες μ....κίες,βλέπουν σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ να εξαφανίζει το ΠΑΣΟΚ να διαλύει την Ν.Δ να αποδομεί εντελώς το ΚΚΕ και να γίνεται η ελπίδα ενός ολόκληρου λαού.
Ας πληροφορηθούν οι κνίτες πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για το κώμα τους.
Η αρχή έγινε.

Ντροπή
27 Ιανουαρίου 2015 στις 1:02 π.μ.

Τέτοια χολή σαν κι αυτή που βγάζουν τα μικρόψυχα ανθρωπάκια που αυτοαποκαλούνται κομμουνιστές δεν βγάζουν όλοι οι άλλοι μαζί και των φασιστών συμπεριλαμβανομένων.

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 7:07 π.μ.

Ο Τσίπρας ούτε τυπικά μετά τις εκλογές δεν πρότεινε στην αριστερά να συμμετάσχει στην κυβέρνηση. Πήγε περίπατο λοιπόν η κυβέρνηση της Αριστεράς που μας έλεγε. Και ακόμα δεν άρχισε....
Συριζαιοι σε λίγες μέρες δεν θα ξερετε που να κρυφτείτε.
Είσαστε κυβέρνηση μαζι με την ακροδεξια (καμμενος) και το σημιτη αν δεν το καταλάβατε. Αφήστε λοιπόν την αντικκεδολογια.

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 10:37 π.μ.

Θέλετε να μιλήσουμε και για ουσία οπορτουνιστές; Πώς θα χαρακτηρίζατε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αντιπεριφερειάρχη και υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να υπογράφουν την κατάργηση της Κυριακής Αργίας και να πανηγυρίζουν, δύο μέρες πριν της εκλογές και πέντε αφότου ο ΣΥΡΙΖΑ υποκριτικά διαδήλωνε ενάντια; Θα δώσω τα στοιχεία και ονόματα μετά τον χαρακτηρισμό...

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 12:10 μ.μ.

11.44 Σβωλος Τσιριμωκος Κυρκος Πασαλιδης Μενσεβικος το 1921 στην Γεωργια Σιαντος Παρτσαλιδης. Αυτοι καταστρεψανε το 80% του λαου που πολεμησε. Και ητανε ιδεολογικοι σου Προγονοι. Αυτα τελος οσο και να Σκουζεις Παλιοσκυλο

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 12:12 μ.μ.

Για τις ανάγκες του χτεσινού τηλεοπτικού σόου του νέου πρωθυπουργού της συγκυβέρνησης ΑΝΕΛ - ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα, στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής οι 200 εκτελεσμένοι κομμουνιστές έγιναν «εκτελεσμένοι αριστεροί»(!) σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΝΕΡΙΤ. Ακόμα, όμως, και έτσι οι αριστεροί - και προπαντός οι εκτελεσμένοι - ουδεμία σχέση έχουν με τις διαβεβαιώσεις στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, τις δεσμεύσεις στους επιχειρηματίες. Θα λέγαμε, μάλιστα, αν δεν κινδυνεύαμε να κατηγορηθούμε για κακεντρέχεια - τούτες τις μέρες που ορισμένοι μάς καλούν να το «χαρούμε» - ότι συνιστά προσβολή στη μνήμη όλων αυτών, από τη μια, να κάνεις δηλώσεις πίστης στο κεφάλαιο και τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και, από την άλλη, να λες ότι τιμάς αυτούς που δήλωση μετανοίας στον ιμπεριαλισμό δεν έκαναν ποτέ, πληρώνοντας με τη ζωή τους. Και τα λέμε αυτά γιατί είναι ακόμα αρχή και ποιος ξέρει τι άλλο πρόκειται να δούμε. Αλλωστε, στο παρελθόν το ΠΑΣΟΚ είχε δώσει ρεσιτάλ σε τέτοιες μεθόδους...

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 12:51 μ.μ.

Φόρο τιμής" έδωσε ο νέος πρωθυπουργός στο σκοπευτήριο της Καισαριανής στους αγωνιστές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και του ΚΚΕ που εκτελέστηκαν.

Οι νεκροί, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν μπορούν να μιλήσουν.

Θα μπορούσαν να υπενθυμίσουν πολλά στον κύριο πρωθυπουργό.

Να του θυμίσουν ότι έπεσαν στην μάχη για ελεύθερη και ανεξάρτητη πατρίδα και όχι για την ανακύκλωση και διαπραγμάτευση της ξένης κυριαρχίας.

Ότι η χώρα ανήκει στο... δυτικό πλαίσιο επειδή οι αγωνιστές του ΕΑΜ κατέληξαν στα ξερονήσια, ενώ οι τσολιάδες διοίκησαν και διοικούν ακόμα το κράτος που ανέλαβε να διαχειριστεί. Ότι ανήκουμε στο δυτικό πλαίσιο επειδή οι αγγλοαμερικάνοι ιμπεριαλιστές πήρανε την θέση των ναζί ως νέοι κατακτητές, και παραμένουν κυρίαρχοι μέχρι σήμερα.

Να του θυμίσουν ότι πάλεψαν για μια νέα Ελλάδα, λαοκρατούμενη και σοσιαλιστική. Και όχι για να τους παραδώσει την εξουσία το παλιό, σάπιο κατεστημένο. Να του θυμίσουν ότι υπήρξε και θα υπάρξει ξανά ένας κόσμος έξω από τα πλαίσια και την κυριαρχία του συστήματος.

Να του θυμίσει ότι είναι θύματα του ίδιου "δημοκρατικού καθεστώτος" στο οποίο ορκίστηκε ο κύριος πρωθυπουργός λίγο πριν φέρει τα λουλούδια στο μνημείο. Να του θυμίσουν με πόσο αίμα είναι βαμμένη η "δημοκρατική ομαλή εξέλιξη" του τόπου.

Μένει σε μας, τους ζωντανούς, το χρέος της αλήθειας.

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 2:56 μ.μ.

Ρε παιδια με το μνημονιο τη εγινε αχαχαχα

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2015 στις 5:35 μ.μ.

Ρε παιδια ηρθε κουμουνισμός στην ελλαδα? δεν το πηρα χαμπαρι αμέσως (μην το φωνάζεται μπας και δε το πάρει χαμπάρι και ο μπόμπολας ) ,μπράβο σας , σε μια νυκτα κάνατε την ευρωπαϊκή ένωση αρνάκι γάλακτος και το ΝΑΤΟ φιλανθρωπικό ίδρυμα, βλέπω τώρα που γίνατε κυβέρνηση υπερασπίζεστε τους αληθονούς κουμουνιστές (και ξεσκεπάζετε αυτούς τους βρωμοσταλινικούς κκε), μαζί με τον καμένο που νομιζα και εγώ ότι ήταν δεξίός (πραγματι αυτές ειναι παραλλαγες για να ξεγελάσης τη δεξια , και να ξαναμπεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας), τωρα καταλαβαίνω το σατανικό αυτό σχέδιο σας, γιατι δεν χρειάζσται να βγούμε από ΝΑΤΟ και ΕΕ, γιατι τους κανατε συριζα, πως μπορούσαν άλωστε να αντισταθούν στην φρασεολογία σας , έτσι εξηγείται και γιατι δεν απορόφησε το πασοκ τον συριζα που σα χαζό φώναζε στην αρχή έξω από το ΝΑΤΟ και ΕΟΚ, και το ανάγκασαν να γίνει αριστεροσοσιαλιστικό κόμα . Μπράβο σας κουμουνισταράδες τα καταφέρατε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger