Home » , » "Μαύρο" το μέλλον του Ε. Βενιζέλου

"Μαύρο" το μέλλον του Ε. Βενιζέλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015 | 6:55 μ.μ.

Οσο παχύδερμο πολιτικό ον και να είναι ο Ευαγ. Βενιζέλος δεν μπόρεσε να αντέξει την βαριά κατραπακιά που του ήρθε με τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών. Οπότε μιλώντας σήμερα στην κοινοβουλευτική ομάδα και στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος  στο επόμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει τον Μάη.

Αναμενόμενα και τα όσα συμπλήρωσε παρουσιαζόμενος σαν εγγυητής της ενότητας του ΠΑΣΟΚ που «πρέπει να κοιτάξει στο μέλλον» μπλα μπλα.
Βρισκόμενος σε βαθιά θλίψη που ο ίδιος είναι εκτός κυβερνητικής καρέκλας  επιτέθηκε με σφοδρότητα το κυβερνητικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ χαρακτηρίζοντας το  «αξιακή και πολιτική τερατογέννεση».

Εχει πολλούς σκελετούς στην ντουλάπα του ο Ε. Βενιζέλος  και θα βρεθεί σε δύσκολη θέση αν η νέα κυβέρνηση –όπως έχει υποσχεθεί- ανοίξει κάποιους φακέλους –λίστα Λανταρντ,  πολεμικές δαπάνες κλπ- παραπέμποντας τους σε δικαστική διερεύνηση.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2015 στις 11:33 μ.μ.

Παιδια,μην ξεχαστουμε. Καλα εκαναν,και σηκωσαν και τα καγκελα,αλλα και κεφαλι ,απεναντι στους πουλημενους της Ευρωπης!! Μπραβο,και σωστοι.Ομως,περιμενουμε σιγα-σιγα να αρχισει το ανοιγμα και καποιων φεκελων,ακριβως για την αποδοση ευθυνων!! Αυτα θα ειναι τα νεα,και τα ωραια!! Οχι,παλιν να κανουν και αυτοι την παπια,γιατι μετα.....εε μετα δεν εχει!! Θ σημαινει οτι στην ουσια σκοπευουν να κανουν αντιστοιχες λαμογιες,και φυλανε τον δικο τους κ....Στην χωρα αυτη,πρεπει καποια στιγμη να πληρωσουν οι ενοχοι,να γινει μια αρχη,να φιβουνται και λιγο οι επομενοι!! Καλες και οι πρωτες κινησεις,μα αποδειξεις για τις προθεσεις στο θεμα αυτο....δεν μπορουν να αργησουν!!Εδω και τωρα,να βρει και ο λαος δικαιωση. Αν μη τι αλλο......τοσες ψυχες χαθηκαν αδικα!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger