Home » , » Λόγια κι αερολογίες.

Λόγια κι αερολογίες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 | 7:48 μ.μ.

Γράψει ο mitsos175

Όπως κάθε φορά που γίνονται εκλογές ακούμε παραμύθια. Φέτος βέβαια το παράκαναν ειδικά στην κυβέρνηση, όπου πανικόβλητοι καθώς είναι δεν ξέρουν πλέον τι λένε. Ας απολύσουμε μερικά που είπαν σήμερα:

Κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Αναγνώστου: Υπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα ψηφίσουν οι 18άρηδες! Γιατί λέει έγιναν πρόωρα οι εκλογές!
Από αυτό συμπεραίνουμε ότι το γαλάζιο διπρόσωπο πνίγει τον καημό του από την επερχόμενη συντριβή της ΝΔ στο ποτό. Να κάνει ένα ντους παγωμένο να συνέλθει.
Οι 18άρηδες ψηφίζουν βάσει νόμου, δε χρειάζονται καμιά τροπολογία από κανένα κόμμα.

Ο πραγματικός λόγος είναι γνωστός: Οι νέοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία θα καταψηφίσουν τη μνημονιακή πολιτική. Η ΝΔ είναι τρίτο κόμμα σ' αυτούς μετά το ΚΚΕ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τετραπλάσιους ψηφοφόρους από αυτή, που σημαίνει +1% και 3 - 4 βουλευτές παραπάνω, αν ψήφιζαν.
Άλλο "κουλό" είπε ο ποταμίσιος αρχηγός: Εφιάλτης του ΣΥΡΙΖΑ η αυτοδυναμία του! Τότε ρε Σταύρο, ψήφισε το ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον δεν τον συμπαθείς. Όσο και να προσπαθεί το δεκανίκι, η χαρά για τη ΝΔ δεν κρύβεται. Οι δηλώσεις του Σταύρου πάντως είναι συλλεκτικές: Ο ίδιος θα κάνει παρέα στον Κουβέλη, στο Βενιζέλο και το ΓΑΠ κι όλοι μαζί θα βλέπουν βουλή από την τηλεόραση.

Περιμένουν κάποιοι επιθέσεις ισλαμιστών! Μπα. Δε νομίζω, γιατί συνήθως οι φανατικοί χτυπάνε την Ελευθερία του Λόγου. Εδώ δεν υπάρχει τέτοιος στόχος. Οι επιθέσεις φανατικών τραπεζιτών πάλι με ανησυχούν ιδιαίτερα. Η Μέρκελ θέλει να παραταθεί πέραν του 3.000 μ.Χ. το Μνημόνιο, ή να γίνει ένα νέο πιο "βαρβάτο", όπου δε θα δίνεται σύνταξη από τις τράπεζες, αλλά αντίδωρο στην εκκλησία.
"Δε θα μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ λεφτά υπάρχουν". Είπε ο Σαμαράς. Νομίζω, ότι κάποιος άλλος το είπε, κάποιος που τον στήριζε η ΝΔ κι έπειτα τη στήριξε κι ο ίδιος; Γιωργάκη τον λέγανε, αν δεν κάνω λάθος. Λοιπόν Αντώνη, μην ανησυχείς λεφτά δεν υπάρχουν, τα βούτηξες όλα. Αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα. Γι αυτό θα χάσεις. Ο μόνος άλλος λόγος να ψηφίσει κάποιος το ΣΥΡΙΖΑ, είναι επειδή θα αυτοκτονήσει ο Πάγκαλος. Είναι πειρασμός κάτι τέτοιο, αν το σκεφτείς. Πάντως εγώ δεν πιστεύω τον Πάγκαλο. Κατά τα άλλα ούτε εκτός ΕΕ θα βγούμε, τώρα που θα γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το Ευρώ θα αποχωριστούμε. Δυστυχώς, γιατί έτσι ελάχιστα θα αλλάξουν.

Χαρδούβελης: Μεγάλο το κόστος για τη χώρα αν δεν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. Το Μνημόνιο εννοεί. Για ποιόν είπατε το κόστος; Μάλλον για τους τοκογλύφους. Προς το παρόν εμείς δώσαμε τις συντάξεις, τους μισθούς μας, μείναμε άνεργοι, παγωμένοι και πολλοί από εμάς άστεγοι. Επιπλέον πληρώνουμε τον ΕΝΦΙΑ. Όπως παραδέχθηκε κι ο Σαμαράς πριν, δεν υπάρχουν άλλα λεφτά, επομένως δε θα μας στοιχήσει τίποτα. Την ησυχία μας μόνο μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες και να το μετά βουλώσουν οι καταβόθρες τους. Υπομονή 10 μέρες τους μείνανε. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger