Home » , » Ο Φρόυντ θα έλεγε ότι έμειναν κολλημένοι στο "πρωκτικό στάδιο"

Ο Φρόυντ θα έλεγε ότι έμειναν κολλημένοι στο "πρωκτικό στάδιο"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 | 10:21 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

Μπα μανία με τον πισινό τους οι δοσίλογοι! Ο Φρόυντ θα έλεγε ότι έμειναν κολλημένοι στο "πρωκτικό στάδιο". Επιχειρήματα "του πρωκτού" απέμειναν στη ΝΔ. Ορίστε πάλι, η Βλακεία Βούλτεψη, αμόλησε την αρλούμπα της: Με το ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχουμε χαρτί υγείας, επαναλαμβάνοντας τον Άδωνη. Θαυμάστε κηφήνες, δοξάστε κυβερνητικό διπρόσωπο! Να τους χαίρεστε στη ΝΔ.

Καλά δεν πειράζει Σοφάκι. Εκεί στη Νέα Διάρροια (ΝΔ) δεν χρειάζεται να σκουπιστείτε. Έτσι κι αλλιώς σκατά είστε. Όσο για μας, θα σας βάλουμε άσπρα πουκάμισα, ζουρλομανδύες, και θα έχουμε μπόλικο κωλόχαρτο. Το μαλλί πως είναι; Απορροφητικότατο...

Μόνο έτσι, δυστυχώς, μπορείς να απαντήσεις σε τέτοιου είδους "δηλώσεις". Αντί να απολογούνται για την ανθρωπιστική καταστροφή που προκάλεσαν, αντί να ζητάνε συγνώμη για την ανεργία, τη φτώχια, το φασισμό, μας απειλούν και μας λένε, ότι πιο απίθανο, ότι τρέλα τους έρθει στο άδειο τους κεφάλι!

Τι να τους πεις μετά; Πως μπορείς να συζητήσεις σοβαρά με τέτοιους; Μόνο η ειρωνεία ή έστω μια απάντηση, του τύπου "για να έχουμε ανάγκη χαρτιού υγείας πρέπει πρώτα να φάμε" μπορεί να δοθεί.

Η δεξιά τα έκανε και παλιότερα αυτά τα "γραφικά". Πριν θα τους παίρναμε τάχα τις γυναίκες και τα σπίτια τους. Τώρα που τα παιδιά τους είναι άνεργα, πεινάνε οικογενειακώς και τα σπίτια τα παίρνουν οι Τράπεζες, μας λένε ότι θα τους πάρουμε το χαρτί υγείας! Αν είναι δυνατόν να υπάρχει τόση ηλιθιότητα!

Να βγάλει χαρτί υγείας η ΝΔ με τη φάτσα του Σαμαρά, της Βούλτεψη, του Άδωνη και των υπολοίπων, να το μοιράσει. Όποτε αφοδεύει ο ψηφοφόρος, να θυμάται τον "καταλληλότερο". Άμα πια!

Μπορεί να αδιαφορούν για όλα τα άλλα, αλλά τον ποπό μας τον θέλουν καθαρό. Γιατί άραγε; Εντολή της Τρόικας; Στην ΕΕ γιατί μπήκαμε; Για να μπορούμε να βρούμε χαρτί υγείας; Μα και πριν το 1980 θυμάμαι είχαμε. Και χαρτί και χαρτομάντιλα και μαλάκες δεξιούς. Οι τελευταίοι δεν ήταν χρήσιμοι πουθενά, αλλά ταίριαζαν με κάθε απόπατο.

Το χειρότερο δεν είναι ότι ο Άδωνης ή η Σοφία λένε τέτοια "βρώμικα" ανέκδοτα. Πάντα υπάρχουν "περιπτώσεις". Το χειρότερο είναι πως αυτή είναι η επίσημη τακτική ενός κόμματος! Πόσο πιο χαμηλά πια; Πολιτική της τουαλέτας. Μετά γιατί γίναμε βόθρος.

Για να σας φύγει ο καημός νεοδημοκράτες κλείστε τη ΝΔ κι ανοίξτε εργοστάσιο που φτιάχνει είδη υγιεινής. Φυσικά οι άρρωστοι φασίστες δεν έχουν σχέση με την υγιεινή, αλλά σάμπως έχουν σχέση με την πολιτική; Τι να πεις αγαπητέ, που θέλουν να πάρουμε το χαρτί, αφού το χρησιμοποιήσουμε, και να πάμε να τους σκουπίζουμε τη φάτσα τους. Α σιχτίρ πια! .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger