Home » , , » Πολιτικοί κρατούμενοι:Η νομική θεμελίωση της κρατικής τρομοκρατίας δεν πέρασε. (Βίντεο)

Πολιτικοί κρατούμενοι:Η νομική θεμελίωση της κρατικής τρομοκρατίας δεν πέρασε. (Βίντεο)

Από κοινωνικα απροσαρμοστος , Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 | 3:49 μ.μ.

Η μεθοδευμένη από καιρό επιχείρηση του κράτους και του διεθνούς παράγοντα να δημιουργήσουν δικαστικό  δεδικασμένο εφαρμόζοντας τον νόμο -έκτρωμα 187Α σε πολιτικούς κρατούμενους από την Τουρκία και το Κουρδιστάν έπεσε στο κενό. 

Το νομικό τερατούργημα με την απόδοση πολλαπλάσιων χρονικά ποινών αλλά και την ποινικοποίηση της ίδιας της αλληλεγγύης, στόχο είχε να δημιουργήσει στην χώρα μας και αύριο σ' όλη την Ευρώπη ακραίες συνθήκες αντιμετώπισης του μαζικού κινήματος με νομικό έρεισμα.
Η ποινικοποίηση βασικών δράσεων όπως συμμετοχή σε διαδηλώσεις ,μοίρασμα έντυπου υλικού κτλ σκοπό έχουν την τοποθέτηση του κινήματος μπροστά στο στόχαστρο του κρατικού δικαιικού αποσπάσματος ανοίγοντας τον δρόμο για ευρύτερα τιμωρητικά μέτρα απέναντι στην κοινωνία που καταπιέζεται.

Ο καπιταλιστικός εγχώριος και διεθνής παράγοντας προετοιμάζεται για μια επικείμενη ανάκτηση των κεκτημένων που χάθηκαν, από τους καταπιεσμένους κλείνοντας αντιδραστικές συμφωνίες σε όλα τα επίπεδα των κρατικών δομών με διακρατικές προεκτάσεις.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες και όσο αφορά στην κοινωνική δικαιοσύνη και απελευθέρωση η εποχή προτάσσει το αίτημα της πλήρης αναστροφής της κατάστασης υπέρ αυτών που έχουν φτάσει στο σημείο της εξαθλίωσης και δεν είναι άλλοι από τους εργαζόμενους,άνεργους και υποαπασχολούμενους. Αυτοί που παράγουν τον κοινωνικό πλούτο για να τον γεύονται άλλοι.

Και αυτή η δικαστική μάχη πρέπει να συγκαταλεχθεί στα διαλεκτικά επιχειρήματα υπέρ μιας αναβαθμισμένης οργάνωσης και δράσης του κινήματος η οποία θα ανατρέψει τα σχέδια του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου για πλήρη υποταγή. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger