Home » , » Χτύπημα "κάτω απ την ζώνη" στον Σαμαρά από δεξιά εφημερίδα

Χτύπημα "κάτω απ την ζώνη" στον Σαμαρά από δεξιά εφημερίδα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 | 2:04 μ.μ.

Xτύπημα και μάλιστα «κάτω απ’ την ζώνη» επιχειρεί σήμερα στον αρχηγό της Ν.Δ η δεξιά εφημερίδα «Δημοκρατία».
Δεν μπορεί να ξέρουμε τι παιχνίδια παίζονται στο εσωτερικό της συντηρητικής παράταξης, αλλά μετά την μεγάλη εκλογική ήττα αρχίζει να  μπαίνει και στο στόχαστρο και ο ίδιος ο Σαμαράς.  Την αρχή έκανε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, που απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής χαρακτηρίζοντας αγνώμων και αχάριστο τον Α. Σαμαρά.

Σήμερα –και παρουσιάζοντας σαν αποκλειστικό το θέμα- η εφημερίδα που αναφέραμε κάνει λόγο ότι ο Χ. Λαζαρίδης καθώς απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του  Σαμαρά και έχει χτίσει προσωπικές σχέσεις στους κόλπους του ΕΛΚ, «είχε την άνεση και τον τρόπο να διαβουλευτεί με την ηγετική ομάδα του ΕΛΚ, ώστε να φέρει το ύφος της ανακοίνωσης στα μέτρα που επιθυμούσε». 
Μιλάμε για το γνωστό κείμενο που επικρίθηκε ακόμα και από βουλευτές της Ν.Δ –Μπακογιάννη, Μιχελάκης κ.α- το οποίο «υπερασπιζόταν το έργο Σαμαρά και ζητούσε απ’ την Ελλάδα να γονατίσει» όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Μιλάμε ότι είναι χτύπημα που ουσιαστικά έχει στόχο τον Α. Σαμαρά γιατί ο  Χρύσανθος Λαζαρίδης ήταν ο άτυπος επιτελάρχης του Μαξίμου, ο επιτελικός σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού, ο επιτελών λεπτές αποστολές, ο «κολλητός» του Σαμαρά. 

Θα παρακολουθήσουμε ακόμα πολλά παρόμοια σκηνικά τώρα που τα στελέχη της Ν.Δ έχασαν την κουτάλα της εξουσίας και όπου να ‘νε θα ξεσπάσει διαμάχη για εκλογή νέου αρχηγού.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger