Home » , » Γ. Σακελλαρίδης: "Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα" (Βίντεο)

Γ. Σακελλαρίδης: "Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 | 3:18 π.μ.


Διαμετρικά αντίθετες είναι οι εκτιμήσεις κυβέρνησης και κομμάτων της αντιπολίτευσης –εκτός του «Ποταμιού»- σχετικά με την κατ’ αρχήν συμφωνία της Ελλάδας και των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνη που έγινε στην συνεδρίαση του Eurogroup

Στο βίντεο που παραθέτουμε ακούμε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να μην κρύβει την ικανοποίηση για την συμφωνία που έγινε στις Βρυξέλλες.,

Σε παρέμβαση του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΚΟΝΤΡΑ» ο Γ. Σακελλαρίδης εκτός των άλλων δηλώνει ότι με την απόφαση που προέκυψε, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα αφού η κυβέρνηση κατόρθωσε να πετύχει μια συμφωνία που δεν περιέχει μέτρα λιτότητας, δεν περιέχει πολλές από τις δεσμεύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης, δεν περιέχει καθόλου το περίφημο μαιηλ Χαρδούβελη. Στην ουσία τόνισε ο ίδιος είναι ένα σχέδιο που επιτρέπει στην κυβέρνηση να εφαρμόσει το σχέδιο της. Κατορθώσαμε και πετύχαμε σημαντικές νίκες που δεν τις είχαμε δει με τις προηγούμενες κυβερνήσεις τα τελευταία πέντε χρόνια. Γιατί υπήρξε πραγματική διαπραγμάτευση, υπογράμμισε.


Απ’ την πλευρά της η Ν.Δ .μέσω του εκπροσώπου  Τύπου της, Κώστας Καραγκούνης, δηλώνει ότι η «νέα κυβέρνηση επανέρχεται στο σημείο που παρέλαβε από την προηγούμενη, αλλά υπό πολύ χειρότερες συνθήκες» για να εισπράξειτην κυβερνητική απάντηση ότι  «η αντίδραση του εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει την κατανόησή μας. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά το μόνο που κατάφερε επί δυόμιση χρόνια ήταν να εφαρμόζει καταστροφικές πολιτικές της οποίες αποδεχόταν με παθητικότητα;».

Το κόμμα του Σ. Θεοδωράκη «θεωρεί θετικό γεγονός την επίτευξη κατ αρχήν συμφωνίας στο έκτακτο Eurogroup» ενώ στις αιτιάσεις του ΠΑΣΟΚ ότι με την συγκεκριμένη συμφωνία «η χώρα πληρώνει ακριβά -γυρίζοντας πολλά βήματα πίσω, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και οικονομική δυναμική - τις προεκλογικές ψευδολογίες και τις μετεκλογικές τζάμπα μαγκιές», με γραπτή δήλωση του ο Γ. Σακελλαρίδης αναφέρει: «ο άλλος εταίρος, της πάλαι ποτέ μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, αντιγράφει το λεξιλόγιο των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών μιλώντας για ¨τζάμπα μαγκιές¨».

 Η ιστοσελίδα επίσης 902 εκτιμάει ότι βαδίζουμε προς παράταση της δανειακής σύμβασης - μνημονίου για συνέχιση της αντιλαϊκή πολιτικής

Σ’ αυτό το θέμα θα επανέλθουμε αλλά είναι αλήθεια ότι ειδικά η Ν.Δ ευχόταν να υπάρξει ναυάγιο στις συνομιλίες για να υλοποιηθεί η «αριστερή παρένθεση» και μάλιστα τις δυο τελευταίες μέρες υπήρχαν δημοσιογραφικές πληροφορίες που ανέφεραν ότι αν οι διαπραγματεύσεις κατέληγαν σε αδιέξοδο ο Α. Σαμαράς είχε σκοπό να ζητήσει παραίτηση της κυβέρνησης και με πρωτοβουλία του προέδρου της δημοκρατίας συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας από προσωπικότητες.

Μ' αυτή την εξέλιξη μάλλον δεν έπιασαν οι προσευχές του Σαμαρά και Βενιζέλου, όπως σατιρίζει Συριζαίικη παρουσία στο facebook


Υπάρχουν στιγμές που η ιδεολογία πρέπει να μπαίνει πάνω από την χώρα. Η παράταξη πάνω από το εθνικό συμφέρον. Το ατομικό συμφέρον πάνω από όλα!

Για αυτό καλούμε όλους τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, όχι μόνο με την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με το γεγονός πως πηγαίνει ενάντια στις παραδόσεις του τόπου υλοποιώντας όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά και επιμένοντας να μην κάνει την κωλοτούμπα που όλοι περιμέναμε, σε συγκέντρωση και ομαδική προσευχή. Αυτές οι διαπραγματεύσεις πρέπει να αποτύχουν πάσει θυσία!

Θα υπάρχει πάγκος που θα πουλιέται Ιερά Σύνοψις και Βίοι Αγίων από τον Άδωνι Σαμαρά.

Η Χριστίνα Σιδέρη θα φτιάξει άρτους για αρτοκλασία.

Αγιασμό θα φέρει ο Σταύρος Θεοδωράκης με νερό κατευθείαν από το Ποτάμι.

Σουβλάκια θα πουλάει ο Ευάγγελος Βενιζέλος (αν τον βρούμε)

Θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Όσοι ερχόσαστε από επαρχία, τυπώστε αυτή την σελίδα και δείχτε την στα διόδια! Θα έχετε ελεύθερη διέλευση!

Επίσης, το event θα μεταδοθεί live από Mega και Star!

(Με την ευγενική χορηγία ...γενικώς)
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 14 σχόλια

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2015 στις 3:57 π.μ.

O προεδρος της Δημοκρατιας μπορει να ριξει την κυβερνηση;

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:37 π.μ.

3.57 Μόνο το ΚΚΕ μπορεί να την ρίξει.
Θα κάνει αντικυβερνητικές διαδηλώσεις θα γραφτεί όλος ο λαός στο ΠΑΜΕ,και θα πέσει η κυβέρνηση.
Αργεί όμως το ΚΚΕ και ο λαός δεν μπορεί να περιμένει.
Βιάζεται ο λαός να πέσει η κυβέρνηση.

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:58 μ.μ.

Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα... στο ίδιο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ βιβλίο!

ΥΓ: Αν ακούσω "αγανακτισμένο"-κοψοχέρη ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ να παραπονιέται, θα πάρω φόρα και θα χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο.
Μαλάκα πεφτοσυννεφάκη, κάνε λίγο αυτοκριτική πριν ξαναρχίσεις τις κλαψομουνιές! Ίσως βρεις τρόπο να διορθώσεις τα λάθη σου.

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:12 μ.μ.

3:57 κοίτα, αν λοιπόν κρίνεις από το γεγονός ότι σε τηλεπαράθυρο έπεσαν σφαλιάρες παρουσία του κο Πάκη και αυτός ούτε καν μορφασμό δεν άλλαξε, καταλαβαίνεις, και σαν πρόεδρος πόσο μεγάλο και καθοριστικό ρόλο έχει να παίξει..., αν και μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι το ανδρείκελο ήταν ο Παπούλιας ο Παυλόπουλος θα του ρίξει στ' αυτιά

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:54 μ.μ.

Σε κοινή γραμμή και σύγκλιση Ν.Δ.ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ συμπέραναν πρίν ακόμα δούν την συμφωνία πως η συμφωνία της κυβέρνησης αποτελεί νέο μνημόνιο.
Για Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει θέμα.Τέτοιοι προδότες ανδρείκελα και αχυράνθρωποι ξένων και ντόπιων ολογαρχικών συμφερόντων ήταν πάντα.
Για το ΚΚΕ όμως αν πραγματικά πιστεύει πως πρόκειται για νέο μνημόνιο,πρέπει να βγεί και να το πεί καθαρά στον ελληνικό λαό.Η καλύτερη λύση γιαυτό δεν είναι οι δακρύβεχτες ανακοινώσεις του Περισσσού που ούτε τις διαβάζει ούτε τους δίνει κανείς σημασία,αλλά είναι η διοργάνωση συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας για την προδοσία του λαού απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.Μπορεί το ΚΚΕ να καλέσει τον ελληνικό λαό να συμμετέχει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και εκεί μπροστά στο λαό να αποδείξει την προδοσία.
Ας το κάνει για να δείξει τουλάχιστον την ''ταξική συνέπεια''που βαυκαλίζεται πως μόνο αυτό διαθέτει.Ας το κάνει στα πλαίσια ''ανατροπής του καπιταλισμού'',που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κοροιδεύοντας τον λαό μπαίνει εμπόδιο και δεν επιτρέπει στο ΚΚΕ να την πραγματοποιήσει.Ας το κάνει για όποιο λόγο νομίζει αυτό.Αλλά να το κάνει αν μπορεί και αν νομίζει πως οι εξελίξεις το ''δικαίωσαν''.
Ολα τ'άλλα είναι λόγια του αέρα,τουφεκιές στον βρόντο για εσωτερική κατανάλωση και ψοφοδεείς αντιδράσεις μπροστά στα τρομερά αδιέξοδα που έχει περιέλθει το ΚΚΕ.

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2015 στις 2:25 μ.μ.

Ρε σεις ΣΥΡΙΖΑΙοι πείτε μας πόσο όχλο μπορεί να θεωρείτε τον κόσμο;
Ντάξει, είναι δύσκολη η στιγμή που πέφτουν οι μάσκες (άλλωστε κι ο Σαμαράς "αντιμνημονιακός" ήταν πριν γίνει κυβέρνηση), εντάξει όλοι κατάλαβαν ότι η κωλοτούμπα είναι στο DNA σας ("λέμε και καμιά αμετροέπεια", όπως είχε πει κι ο Μητρόπουλος), αλλά να λέτε "Νέα Εποχή χωρίς Μνημόνιο και Τρόικα" όπως λέει το πρωτοσέλιδο της σημερινής ΑΥΓΗανήΣ την ώρα που συμφωνείτε το επόμενο μνημόνιο, τις νέες "μεταρρυθμιίσεις", τα νέα ματωμένα πλεονάσματα και την εποπτεία από την Τρόικα (των Θεσμών- που θα είναι η νέα λαομίσητη έννοια στο εξής) πάει πολύ ρε σεις, δε νομίζετε? Τέτοια υποτίμηση της νοημοσύνης του λαού (για να μην πω των ίδιων των ψηφοφόρων σας) ούτε το ΠΑΣΟΚ... Έχετε σπουδάσει το παπατζηλίκι του, αλλά εσείς το έχετε αναγάγει σε επιστήμη. Κρίμα που όλα αυτά τα κάνετε στο όνομα της "αριστεράς", και διασύρετε και τον κόσμο που νιώθει αριστερός...
Κώστας Β.

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2015 στις 2:59 μ.μ.

Μένω "πάκης" με αυτά που λέει κάθε φορά ο κολοσσός της πολιτικής σκέψης Σακελαρίδης. Μόνο που κ. Σακελαρίδη το γύρισμα μιας σελίδας δεν γίνεται πάντα προς τα μπρος. Γινεται και προς τα πίσω.

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2015 στις 6:11 μ.μ.

Τη γύρισε: Τα ΜΑΤ του Πανούση χτύπησαν διαδηλωτές στην Αμυγδαλέζα (Χημικά και ανάποδα γκλομπ)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%84-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CF%87%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BC%CF%85%CE%B3%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%B6%CE%B1-%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B1-%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CF%80
[Ο τίτλος είναι -εκ του πονηρού -λάθος. Δεν είναι "του Πανούση", είναι της(συν)κυβέρνησης]

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:38 μ.μ.

1.12 Eπρεπε ο Παυλοπουλος να γίνει Ζορρό και να μονομαχήσει με τον ναζιστοσυμμορίτη για να απολαύσει θέαμα το φιλοθεάμον κοινό του ΚΚΕ.
Ρε τι είναι τούτοι;
Ρε δεν πάτε να δείτε κανά φίλμ με καράτε να ξεχαρμανιάσετε.

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:35 μ.μ.

1.54 φιλε μου καινουργιο μνημονιο υπογραψε η κυβερνηση τσυριζα. Καταλαβαινουμε ολοι οτι προσπαθεις να πεισεεις τον ευατο σου. Νεα τραγωδια περιμενει την εργατικη ταξη και τα αλλα λαικα στρωματα. Μη τρως το κουτοχορτο που σου σερβιρουνε. Σας ειχανε πει θα σκισουνε το μνημονιο πραγμα που δεν εγινε. Το ΚΚΕ το πρωτο νομοσχεδιο που θα φερει ειναι η καταργηση των 400 εφαρμοστικων νομων με ενα νομο. και θα ζητησουμε και ονομαστικη ψηφοφορια. Ο Τσυριζα δεν θα το ψηφισει να εισαι σιγουρος. Οποτε αποφασισεις να σηκωθεις εμεις θα ειμαστε εκει να σου δωσουμε το χερι. Ταξικη ενοτητα χρειαζεται για να ανατρεψουμε τον καπιταλισμο. Θαρος χρειαζεται φιλε μου εκανες ενα λαθος ανθρωπινο ειναι χαιρετω

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:10 π.μ.

@10.35
Στην ονομαστική ψηφοφορία θα πάρεις το τρίτο το μακρύτερο.
Το νομοσχέδιο του ντιμημένου θα το ψηφίσουν οι ναζί και οι άλλοι φασίστες σύμμαχοι του ντιμημένου.Απο αλλού δεν κάνεις να λαβαίνεις.Αν δεν σου αρέσει το τρίτο το μακρύτερο κάνε διαδήλωση,κάνε συλλαλητήριο κάνε χαρακίρι κάνε λοβοτομή και πήδα απο την Ακρόπολη. Δώσε το χέρι στους ναζί και ντουγρού για τον γκρεμό.
Θάρρος χρειάζεται,οταν πηδήσεις μετά δεν θα καταλαβαίνεις τίποτα.
Οπως δεν καταλαβαίνεις και τώρα.

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:38 π.μ.

9.38 φιλε μου αθελα σου υποστηριζεις τον Κασιδιαρη προσεξε γιατι πεφτεις σε λουμπα.Βεβαια το λαθος ειναι της ΛΙΑΝΑΣ που σηκωθηκε να υποστηριξει την Οπορτουνιστρια. τετοια λαθη μια φορα γινεται φιλε μου Χαιρετω

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:18 π.μ.

@12:10
Είναι κι εσένα το "θέμα" της ζωής σου το ΚΚΕ, ε?
Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που παρουσιάζει την εξής "ψυχοπαθολογική" συμπεριφορά: "Χαρίζεται" σε όποιους του κάνουν το βίο αβίωτο και μπορεί να τους ψηφίζει για δεκαετίες ολόκληρες με λίγα ψευτοανταλλάγματα, είναι έτοιμος να "καταπιεί" ότι παραμύθι του σερβίρουν εκείνοι που τον παραμυθιάζουν, αλλά, όλα κι όλα, γίνεται θηρίο με τους μόνους που είναι πάντα στο πλευρό του, δεν το αντέχει που δεν του λένε ποτέ ψέματα, θέλει να τους φάει ζωντανούς που τον παρενοχλούν ζητώντας του να αγωνιστεί, να οργανωθεί, να παλέψει να πάρει τον πλούτο που παράγει και την εξουσία στα χέρια του.
Γιατί τον ξεβολεύουν από την "ευκολία" να νομίζει πώς ρίχνοντας μια ψήφο θα ρθει κάποιος (άλλος κάθε φορά) να τον σώσει. Γιατί είναι ΠΟΛΥ πιο εύκολο να είσαι ελληνάρας ξαπλωμένος στον καναπέ και να βρίζεις "τα λαμόγια, τη Μέρκελ και τους προδότες πολιτικούς" στην τηλεόραση παρά να οργανωθείς στο σωματείο σου, να πας στη συνέλευση, να δεις ποιός είναι ο πραγματικός ταξικός σου αντίπαλος πίσω απ' το πολιτικό προσωπικό, να παλέψεις και να δίνεις το χέρι σ' όποιον σηκώνεται. Γιατί τέλος, είναι ΑΠΕΙΡΩΣ πιο εύκολο να επιλέγεις ψεύτικες "λύσεις" από το μενού των διαχειριστών του συστήματος, ΜΕΣΑ στα πλαίσια του συστήματος, παρά να πρέπει να τα ανατρέψεις ΟΛΑ και πρώτα πρώτα τον τρόπο που σκέφτεσαι, τα κριτήρια και τη στάση ζωής που έχεις υιοθετήσει. Γι' αυτό αυτή η κατηγορία μισεί το ΚΚΕ όσο τίποτα άλλο και ευχαρίστως θα επέλεγε τους φασίστες
[ΥΓ. Εσένα ρε μάστορα τι λες, σε συμφέρει η κατάργηση των εφαρμοστικών νόμων που θα προτείνει το ΚΚΕ? Ναι ή ου? Επειδή εικάζω πως ναι, εκτός κι αν είσαι κανας βιομήχανος/ μεγαλέμπορος/ τραπεζίτης/ εφοπλιστής που ξεχαρμανιάζει εδώ πέρα, ξεστραβώσου απ' την τυφλή εμπάθεια που σε δέρνει και προσπάθησε να μην προβοκάρεις ό,τι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ σε στηρίζει και είναι με το μέρος σου και ξαναδές τα πράματα συνολικά]
Κώστας Β.

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:24 π.μ.

@12.10
Έρχεται κάποια στιγμή φίλε μου που δοκιμάζεσαι ιδεολογικά και ταξικά, αν θεωρείς ότι η κίνηση για την ονομαστική ψηφοφορία του ΚΚΕ πάει πακέτο και εξισώνετε με την ΧΑ τότε απορώ τι κάνεις εδώ μέσα, ένα θα πω κάνετε πλάτες άθελά σας στο πολιτικό εξάμβλωμα που λέγεται ΧΑ, αν μετά από μια αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ σε επίπεδο να γίνει πιστευτός στο λαό την ΧΑ θα τη έχετε φέρει στην εξουσία με τις δικές σας αυταπάτες και απραγματοποίητα οράματα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger