Home » , » Α. Γεωργιάδης: «Διαδηλώσεις υπέρ της κυβερνήσεως γίνονται σε καθεστώτα τύπου Λατινικής Αμερικής» (Βίντεο)

Α. Γεωργιάδης: «Διαδηλώσεις υπέρ της κυβερνήσεως γίνονται σε καθεστώτα τύπου Λατινικής Αμερικής» (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 | 10:57 μ.μ.

Είχαμε την αίσθηση ότι όσο παπαρολόγος και να ήταν, όσο βαθμό αρχαιοπληξίας και πατριδοκαπηλίας και να διακατέχει τον βουλευτή τηλέμπορα, Αδωνη Γεωργιάδη η μπουρδολογία του θα είχε και ένα όριο. Διαψευστήκαμε ακούγοντας τον σήμερα στην τηλεόραση «Kontra».
Αυτό που ξεστόμισε ο απίθανος αυτός τύπος που σημειωτέον υπήρξε υπουργός και στις πρόσφατες εκλογές τον ψήφισαν 70.000 συμπολίτες μας, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δεκάδες χιλιάδες κόσμου που διαδήλωσαν σήμερα στους δρόμους των ελληνικών πόλεων ενάντια στην καταστροφική λιτότητα και υπέρ της κυβερνητικής στάσης στις διαπραγματεύσεις στο έκτακτο eurogroup, δικαιολογημένα προκάλεσα υα γέλια των συνδαιτυμόνων του στο τηλεοπτικό πάνελ.

 «Διαδηλώσεις υπέρ της κυβερνήσεως γίνονται μόνο σε καθεστώτα τύπου Λατινικής Αμερικής» μας υπέρ ο νεοδημοκράτης βουλευτής, προκαλώντας φυσικά θυμηδία σε όσους των παρακολουθούσαν.

Αν κάτι τέτοιο το έλεγε κάποιος άλλος αστός πολιτικός, που φυσικά υποτιμάει βάναυσα τους χιλιάδες σημερινούς διαδηλωτές, θα άξιζε να το σχολιάσουμε. Ο Γεωργιάδης όμως έχει το ακαταλόγιστο. (οι πολίτες που τον ψηφίζουν τι έχουν;)   
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

11 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:23 μ.μ.

«Διαδηλώσεις υπέρ της κυβερνήσεως γίνονται μόνο σε καθεστώτα τύπου Λατινικής Αμερικής» μας υπέρ ο νεοδημοκράτης βουλευτής, προκαλώντας φυσικά θυμηδία σε όσους των παρακολουθούσαν.
Το σωστό:
«Διαδηλώσεις υπέρ της κυβερνήσεως γίνονται μόνο σε καθεστώτα τύπου Λατινικής Αμερικής» μας είπε ο νεοδημοκράτης βουλευτής, προκαλώντας φυσικά θυμηδία σε όσους τον παρακολουθούσαν.

11 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:33 μ.μ.

Πράγματι, διαδηλώσεις υπέρ αστικών κυβερνήσεων μόνο σε φασιστικά καθεστώτα έχουν προηγούμενο (εκτός από τις απόπειρες πραξικοπημάτων βέβαια, αλλά εδώ δεν υπάρχει κάποια τέτοια).
Ο Άδωνης μάλλον έχει τσαντιστεί ιδιέταιρα που χάνει στο ίδιο του το γήπεδο από τους πρώην οπορτουνιστές, πρώην σοσιαλδημοκράτες και εκκολαπτόμενους εθνικισταράδες του ΣΥΡΙΖΑ...

Ανώνυμος
12 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:24 π.μ.

Καλα!! Οχι βιβλια δεν μπορει να πουλησει αλλα και γκαζοντενεκεδες να του δωσεις,θα δυσκολευτει!! Γι'αυτο μιλα η ανοησια του!! Νομιζει ,οτι ολος ο κοσμος ειναι Ευγενια!!! Εε οχι κυριε,δεν ειστε Θεος!! Αντιθετα,καταληξατε γραφικος και αντιπαθητικος! Περιορισμος λοιπον ,στι οικειο περιβαλλον που σας υπολογιζουν,και αφηστε τις δηλωσεις. Μην τα κανουμε πιο δυσκολα τα πραγματα.......κρυβε λογια.και λεγε λιγα,.....για το καλο σου!!!

Ανώνυμος
12 Φεβρουαρίου 2015 στις 3:09 μ.μ.

ΨΕΜΜΑ ALERT
Γιατί λέτε οτι πήρε 70.000 ψήφους; Ο ψευταράς ο Αδωνης το διαδίδει αυτό. Στην πραγματικότητα πήρε 25.000 σταυρούς.

http://www.hitandrun.gr/ipourgio-esoterikon-pii-eklegonte-vouleftes/

12 Φεβρουαρίου 2015 στις 7:04 μ.μ.

Ακριβώς!
Άδωνις Γεωργιάδης με 25.838 ψήφους.
Δεν υπάρχει πιο μεγάλη μπούρδα!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger