Home » , » Δολοφονήθηκαν οι 3 Τούρκοι επαναστάτες

Δολοφονήθηκαν οι 3 Τούρκοι επαναστάτες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 | 9:48 μ.μ.


Κι ενώ η Τούρκικη κυβέρνηση έχει επιβάλει απαγόρευση σε όλα τα ΜΜΕ να μεταδίδουν οποιαδήποτε είδηση σχετικά με την ομηρία από ένοπλα μέλη της οργάνωσης DHKP-C του εισαγγελέα της υπόθεσης δολοφονίας του  15χρονου Μπερκίν Ελβάν από τις δυνάμεις καταστολής στην Τουρκία, η εφημερίδα «Εβρενσέλ» αψηφά την απαγόρευση και γράφει στην ιστοσελίδα της ότι σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις επαναστάτες έχουν δολοφονηθεί ενώ ο εισαγγελέας είναι τραυματισμένος.

Μάλιστα η ιστοσελίδα της εφημερίδας μεταδίδει απευθείας τι συμβαίνει έξω από το δικαστικό μέγαρο στην Κωνσταντινούπολη.
Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα –που μας μεταφράζει ο σύντροφος Σεϊτ Αλντογκάν- έχουν ακουστεί πάνω από 100 πυροβολισμοί καθώς και εκρήξεις ενώ πυκνοί καπνοί βγαίνουν απ’ το κτίριο.



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2015 στις 12:23 π.μ.

να λοιπόν που υπάρχουν κάποιοι που τιμούν το κόκκινο λάβαρο.

να λοιπόν που σε ένα πανίσχυρο ακροδεξιό καθεστώς τολμούν να τα βάλουν με γκρίζους λύκους και εθνικιστές.

να λοιπόν που υπάρχουν και κάποιοι που το λέει η ψυχή τους και στρέφουν την κάννη των οπλων αντίστροφα στους ιδιους τους διώκτες τους.

Τιμή σε τρεις πραγματικούς αγωνιστές,τιμή σ' εκείνους που γνωριζουν πραγματικα τι σημαινει να εισαι επαναστατης, που γνωρίζουν πραγματικά τι σημαίνει να είσαι κομμουνιστής.

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2015 στις 1:19 π.μ.

@12:23
ενταξει τα παραλες λιγο, υπαρχουν και αλλου αγωνιστες......και ο Κουτσουμπας κομμουνιστης-επαναστατης δεν ειναι ρε παιδια; .........Η' κανω λαθος;

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2015 στις 1:39 π.μ.

Αρχικα,για κανενα λαβαρο και για τιποτα δεν χαλαλιζουμε ζωες.Ομως,σε ασχημη στιγμη μας βρισκει αυτο το επισοδειο των γειτονων μας!! Αντε μην μας μπουν ιδεες.....γιατι,μεγαλη αληθεια ειναι.......οτι δεν γινει στην ωρα του,και σωστα,...θα το βρουμε μπροστα μας,διπλα επιτακτικο να το λυσουμε!
Αυτο βεβαια,το ξερουν ολες οι πλευρες. Εδω που φτασαν τα πραγματα,δυσκολα θα αποφευχθει η αναμετρηση. Ολη η ανθρωποτητα,χορευει σε τεντωμενο σκοινι! Ας αναλογιστει ο καθενας ,τις ευθυνες του, και ας πρατει χωρις να προκαλει. Ειτε δικαστης ,ειτε πολιτικος. Κυριως,αυτοι εχασαν την τσιπα τους,και εμεις οι υπολοιποι ,την υπομονη μας!!

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2015 στις 1:23 μ.μ.

αν ο Κουτσούμπας είναι κομμουνιστης επαναστάτης, τότε αλίμονο στις επαναστάσεις όλου του κόσμου.

Πέρα από την πλακα, ο Λενιν είχε πει για οτι "Η συμμετοχή του κόμματος στις αστικές εκλογές και η παρουσία στο κοινοβούλιο πρέπει να υπηρετούν την εξωκοινοβουλευτική του δράση". Αρα η "συμμετοχη" στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες αποτελούσε κατά τον Λενιν, τακτική και ΟΧΙ ΣΤΟΧΟ όπως έχει γίνει τώρα για το ΚΚΕ.

Κάποτε η K.E. του ιστορικού κόμματος αποτελούνταν από μέλη που είχαν εξορίες στην πλάτη τους, μάχες και είχαν περάσει όλα τους τα χρονια στην παρανομία. Τώρα, ακόμα και οι χρυσαυγίτες έχουν να λένε ότι πέρασαν από φυλακή και διώξεις, αλλα οι βουλευτές του ΚΚΕ είναι στο απυρόβλητο για ένα πολύ απλό λόγο: είναι πλέον νομοταγείς, νόμιμοι και ακίνδυνοι.

Άντε να κάνουμε μια πορεία κάθε 3 μήνες, κάνα θεωρητικό σεμινάριο για τον μαρξισμό του 1867,καποιο θεωριτικό βιβλίο-αναλυση για την "Unterbau" και τα "προτσές" από την Σ.E.( λες και δεν έχουμε μπουχτίσει στην θεωρία) αντε και καποιο φεστιβαλ με Μποφίλιου που ειναι και έντεχνη.

Εκείνο που με ενοχλεί είναι ότι αν ακόμα υπάρχει κόσμος που εμπνέεται από αυτούς, είναι γιατί κάθονται πάνω στο μύθο του ΕΑΜ, του ΕΔΕΣ,του Άρη, του Μπελογιάννη, δηλαδή γεγονότα που έγιναν πριν 70χρονια.

Όμως ποσο ακόμα θα καταφέρνουν να ξεζουμίζουν τους μύθους για φαίνονται σαν επαναστάτες αυτοι οι αποκλειστικα θεωριτικοι,κομματικοί τεχνοκράτες;

Ανώνυμος
1 Απριλίου 2015 στις 8:19 μ.μ.

@ 1:23
Άτιμη κενωνία, ούτε ένα τρολ της προκοπής δεν μπορείς να βρεις σήμερα. Ο παραπάνω σχολιαστής 1:23 μπέρδεψε τον ΕΛΑΣ με τον ΕΔΕΣ. Μιλάμε για μεγάλο γνώστη της ιστορίας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger