Home » , » Αστοχη απόφαση Βαρουφάκη να νοικιάσει την βίλα του με 5.000 ευρώ την βδομάδα

Αστοχη απόφαση Βαρουφάκη να νοικιάσει την βίλα του με 5.000 ευρώ την βδομάδα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 | 8:38 μ.μ.

Κάποτε όταν ο  «μπιφτεκάς της Πάρου» -όπως αποκαλούσαν σκωπτικά τον Γ. Ραγκούση, αρκετοί πρώην συνάδελφοι του- μάθαμε ότι «έχτισε με την δουλειά του» μια υπερπολυτελή βίλα και την οποία όταν από πανίσχυρος υπουργός του ΓΑΠ βρέθηκε στα αζήτητα της πολιτικής ζωής  την νοίκιαζε με αντίτιμο 2.000 ευρώ την μέρα (!!!), είχαμε κάνει μια σκωπτική ανάρτηση.

Και εντάξει, ο Ραγκούσης παροπλισμένος πολιτικάντης ήταν και έκανε αυτή την κίνηση. Την σημερινή απόφαση του υπουργού Οικονομικού να βάλει αγγελία ότι νοικιάζει έναντι 5.000 ευρώ την εβδομάδα τη βίλα του στην Αίγινα πώς να την σχολιάσεις; 

Το ζεύγος Βαρουφάκη – Στράτου οικονομικό πρόβλημα δεν έχει  (Ο Γ. Βαρουφάκης είναι γιος του πρώην προέδρου της Χαλυβουργικής ενώ η γυναίκα του είναι κόρη μεγαλοβιομηχάνου). Την ίδια στιγμή ο έλληνας υπουργός βρίσκεται στο στόχαστρο (άδικα τις περισσότερες φορές) των ξένων ΜΜΕ. Χρειάζεται ιδιαίτερη πολιτική αντίληψη για να καταλάβει ότι αυτή η κίνηση θα προκαλούσε;

Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα του Μιχάλη Ιγνατίου

Με αρκετή δόση ειρωνείας η Daily Mail αφιερώνει δημοσίευμά της στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη με αφορμή μία αγγελία προς ενοικίαση με την οποία διαθέτει ο υπουργός το πολυτελές εξοχικό του στην Αίγινα.

«Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπληρώσετε τα χρέη σας! Ο Έλληνας ”σοσιαλιστής της σαμπάνιας” υπουργός Οικονομικών διαθέτει προς ενοικίαση το πολυτελές εξοχικό του για 5.000 ευρώ την εβδομάδα», αναφέρει καυστικά στον τίτλο του άρθρου της η βρετανική εφημερίδα.

«Ο νέος αριστερός υπουργός Οικονομικών της ελληνικής κυβέρνησης έχει βάλει προς ενοικίαση την πολυτελή εξοχική κατοικία του έναντι 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Με την κληρονόμο σύζυγό του και το πολυτελές δεύτερο σπίτι του ο Γιάνης Βαρουφάκης χλευάστηκε ως ο σοσιαλιστής της σαμπάνιας», σημειώνει.

«Σελέμπριτι φωτογράφιση στο σπίτι τους στην Αθήνα τον δείχνει να παίζει πιάνο στο σαλόνι και να τρώει στο αίθριο με τη σύζυγό του στην ερωτική τους φωλιά στους πρόποδες της Ακρόπολης. Τώρα ο ντροπιασμένος πολιτικός φαίνεται ότι έχει αποφασίσει ότι το αντιμνημονιακό στιλ του είναι κακό όταν πρόκειται για την προσωπική ζωή και έχει βάλει ενοικιαστήριο στη βίλα της Αίγινας», προσθέτει.
Στη συνέχεια επισημαίνει ότι «ο Βαρουφάκης είναι ένας από τους κορυφαίους υπουργούς της αριστερής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει βάλει στα δεινά της Ελλάδας την ταμπέλα της ανθρωπιστικής κρίσης. Αλλά το lifestyle του δεν συνάδει με τη νέα του θέση».

Αναφερόμενη στην βίλα της Αίγινας, η Daily Mail υπογραμμίζει ότι για πολλά χρόνια ο Βαρουφάκης και η σύζυγός του, εικαστικός Δανάη Στράτου περνούσαν τα καλοκαίρια του στην 170 τετραγωνικών μέτρων πετρόκτιση έπαυλη μαζί με τα παιδιά τους και φίλους τους. Η βίλα διαθέτει πισίνα υπερχείλισης και έχει παρουσιαστεί σε διάφορα περιοδικά διακόσμησης. Σε προηγούμενη συνέντευξή του το ζεύγος είχε μιλήσει για το πόσο τους άρεσε να περνούν χρόνο στο σπίτι με την οικογένειά τους και να χαζεύουν τη θέα».

Όσο για την επίμαχη αγγελία, το δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει μπει στο Boutique Athens όπου περιγράφεται ως μια γραφική βίλα που διαθέτει home cinema και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi για τους επισκέπτες που διαμένουν σε πέντε ευρύχωρα υπνοδωμάτια.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

Ανώνυμος
22 Μαρτίου 2015 στις 9:07 μ.μ.

Που είναι το μεμπτό κάποιος να νοικιάζει το σπίτι του; Το πρόβλημα στην υπόθεση Ραγκούση, δεν ήταν η πράξη της ενοικίασης του σπιτιού του. Αλλά το ότι αυτό το σπίτι το είχε πάρει με δάνειο του ΟΕΚ ως τρίτεκνος

Ανώνυμος
22 Μαρτίου 2015 στις 9:08 μ.μ.

Θα το σκευτομουνα βρε παιδι μου,αλλα δεν μου λες απο καμπινεδες πως παμε; Γιατι εχουμε και εμεις παιδια στην οικογενεια αλλα εχουμε και γερους!!Μας αρεσει και εμας η θεα,η πισινα υπερχειλισης,δεν ξερω τι ειναι,αλλα τους λουτροκαμπινεδες,τους χρειαζομαι...καταλαβες;

Ανώνυμος
22 Μαρτίου 2015 στις 10:56 μ.μ.

Στην Ολυμπιαδα κατασπαταληθηκαν πολλα χρηματα και πολλοι λενε οτι βοηθησε αρκετα στην καταρρευση της οικονομιας.

Ως υπουργος οικονομικων αλλα και οι αλλοι του συριζα τι κινησεις θα κανουν για τα κακως κειμενα που υπηρξαν
στο παρτι της Ολυμπιαδας;
Επισης στην Ολυμπιαδα υπηρξαν και νεκροι εργατες.
Ελπιζω η σχεση του πατερα του με τους Αγγελοπουλαιους να μην ειναι αναχωμα για κινησεις.

Ανώνυμος
23 Μαρτίου 2015 στις 2:38 π.μ.

Αυτο,που στην καθε απυθμενη βλακεια και ασυδοσια,προσπαθουμε να βρουμε εμεις το νομιμο και το ηθικο....μπορει να με τρελλανει ρε παιδια!!!

ΔΙΟΝΥΣΗΣ
23 Μαρτίου 2015 στις 12:28 μ.μ.

Ο Βαρουφάκης είναι μεγαλοαστός και τα "προβλήματα" που αντιμετωπίζει είναι ανάλογης υφής και διαφορετικών κριτηρίων και σπουδαιότητας από
εκείνα τα πραγματικά και ανυπέρβλητα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ένας εργαζόμενος ή άνεργος, φτωχός αγρότης ή κακομοίρης αυτοαπασχολούμενος που φυτοζωούν. "Άστοχος" δεν είναι ο ναρκισσιστής Βαρουφάκης που έχει και νοικιάζει βίλλα
προς 5.000 ευρώ την ενδομάδα, άστοχοι είμαστε όλοι εμείς που τον έχουμε υπουργό, και μάλιστα αριστερό, και ας μην τον ψηφήσαμε, ούτε αυτόν ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ. Πόσο μάλλον οι κακομοίρηδες που έχουν την αποκλειστική ευθύνη που τον ψήφισαν και διαδήλωσαν για "αξιοπρέπεια"!

Ανώνυμος
23 Μαρτίου 2015 στις 1:01 μ.μ.

Όλοι αυτοί οι πολεοδόμοι, φιλόσοφοι, οικονομολόγοι, καθηγητές κτλ. που γράφουν, συζητούν, αγορεύουν σε συνέδρια και σε σεμινάρια για τη βαρβαρότητα των πόλεων, τη μαζοποίηση, την αλλοτρίωση, το αδιέξοδο του σύγχρονου τεχνολογικού πολιτισμού, από προοδευτική πάντα σκοπιά, αριστερή και συνήθως άκρως ριζοσπαστική – πόσο βολεμένοι οι ίδιοι σε θέσεις με γερούς μισθούς και επιμίσθια, με παροχές και ταξίδια, πόσο δεμένοι οι ίδιοι με το σύστημα που καταριούνται και , υποτίθεται, αγωνίζονται για την ανατροπή του, πόσο βέβαιοι τελικά πως τίποτα ευτυχώς δεν κινδυνεύει ν’ αλλάξει, τουλάχιστο στο αμέσως προσεχές μέλλον.
«Με προκαλούν», είπες.
Μανόλης Αναγνωστάκης, «Το Περιθώριο ’69-‘69»

Ανώνυμος
23 Μαρτίου 2015 στις 2:49 μ.μ.

Με τετοιους σαν το Βαρουφακη σκοπευει ο Συριζα να βαλει μπροστα την οικοδομηση του σοσιαλισμου στην Ελλαδα Α ρε κουνια

που σας κουναγιe αφιλοτιμοι Α ρε στυλιαρι που σας χρειαζεται ξεδιαντροποι melito

Ανώνυμος
23 Μαρτίου 2015 στις 10:01 μ.μ.

επι του πρακτικου, η ιστορια εξελισεται φυσικοτατα, το νομοσχεδιο με τιτλο ¨ρυθμισεις για την επανεκκινηση της οικονομιας¨ που ουσιαστικα ειναι ο ιδιος νομος που ειχε ψηφισει η νδ &πασοκ, με τη διαφορα οτι στη ρυθμιση εμπαιναν οσοι χρωστουσαν μεχρι 15000 ευρω, ενω τωρα με τετοιους σαν τον βαρουφακη καταφεραν να μπουν στη ρυθμιση και οφειλετες πανω απο 1.000.000 ευρω! οι ληξιπροθεσμες οφειλες προς το δημοσιο ειναι 77 δις ευρω! πανω 6.500 ατομα χρωστουν πανω απο ενα 1.000.000!, να που ειναι το εθνικο και πατριωτικο καθηκον, εμας τους πολλους που μας εχουν ριμαξει στη φορολογια και στις περικοπες μας εξισωνουν με τους μεγαλο οφειλετες και τους δυνεται η ευκαιρια να διαγραψουν μεγαλα ποσα προστιμων και προσαυξησεων παραλληλα με το ζεστο χρημα που θα παρουν απο την ΕΚΤ, που θα τους το δωσει μονο οταν εφαρμοστουν οι μεταρυθμισεις , τα εως τωρα μνημονεια, δηλαδη αυτα που θα χασουμε εμεις, θα πανε για αποπληρωμη αυτων που θα παρουν αυτοι, μα οι βιομηχανοι και μεγαλοοφειλετες του δημοσιου, που θα κανουν ομως επενδυσεις! συμφωνα με το ιδρυμα hans bockler ο κοσμος με χαμηλα και πενιχρα ακομη εισοδηματα αναγκαστηκαν να υποστουν φορολογικα βαρη εως 337% σε σχεση με τοο παρελθον, ενω οι πλουσιοι 9%! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΝΗΣ

Ανώνυμος
25 Μαρτίου 2015 στις 8:52 μ.μ.

προς κκεδες:
αν επρεπε να διαλεξω για τη διεθνοποιηση του ελληνικου οικονομικου προβληματος 2009-2015 αναμεσα σε μαιλη και βαρουφακη θα διαλεγα βαρουφακη!!

Ανώνυμος
25 Μαρτίου 2015 στις 10:35 μ.μ.

Προς κνίτες της επαρχίας.

Ο ΠΑΝ νοικιαζει την Ντάτσιά του για το καλοκαίρι αποκλειστικά σε κνίτες με το συμβολικό ποσό του ενός ευρώ την ημέρα.Η Ντάτσια ΠΑΝ βρίσκεται δίπλα στο κύμα,και τα έσοδα απο το νοίκι θα πάνε στην αγορά καινούργιων κατσαρολικών.
Με την πράξη αυτή ο ΠΑΝ αποδεικνύει ποσο καλός φίλος και κομμουνιστής είναι,σε αντίθεση με τον Βαρουφάκη που είναι μεγαλοαστός και οπορτούνας.
χαιρετώ.

Ανώνυμος
25 Μαρτίου 2015 στις 11:28 μ.μ.

αν έπρεπε να διαλέξω για προδοσία μια νέα Βάρκιζα,θα διάλεγα με κλειστά μάτια Μαίλη.

ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ
26 Μαρτίου 2015 στις 9:02 π.μ.

@2.49 melito
Ρε κνιτόβλακα την οικοδόμηση του σοσιαλισμού την έχουμε αναθέσει στο κώμα.
Μόνο το κώμα οικοδομεί σοσιαλισμούς.
Του παίρνει κάποιους αιώνες του κώματος βέβαια η οικοδόμηση του σοσιαλισμού,αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

Υ.Γ.Με κάτι στυλιάρια σαν εσένα το κώμα δεν πρόκειται να οικοδομήσει σοσιαλισμό ούτε την Δευτέρα Παρουσία.

Ανώνυμος
26 Μαρτίου 2015 στις 8:55 μ.μ.

Ακους melito ο Συριζαιος σε λέγει κνιτοβλακα..Για να καταλάβεις τι τέρατα πολίτικης οξυδέρκειας και ευφυΐας ειναι οι άνθρωποι

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger