Home » , » Βγήκαν τα μαχαίρια στην Ν.Δ - Για «πολιτική εσχάτη προδοσία» κατηγορεί το antinews όσους κάνουν κριτική στον Α. Σαμαρά.

Βγήκαν τα μαχαίρια στην Ν.Δ - Για «πολιτική εσχάτη προδοσία» κατηγορεί το antinews όσους κάνουν κριτική στον Α. Σαμαρά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 | 12:07 μ.μ.

Με το που έσπασε ο συνδετικός κρίκος της εξουσίας η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται ένα βήμα πριν γίνει σκορποχώρι. Και δεν χρειάζεται να έχει κανείς ιδιαίτερη πολιτική αντίληψη για να το διαπιστώσει αυτό.
Αρκεί να διαβάσει το σαμαρικό antinews και την ιδεολογική τρομοκρατία που ασκεί σε όσους/ες αμφισβητούν τον αρχικό της Ν.Δ. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να γράφει ότι ευθύνονται για «πολιτική εσχάτη προδοσία» τα στελέχη της Ν.Δ που σύμφωνα με την ιστοσελίδα «υπονόμευσαν τις επιλογές της παράταξης, διέσπειραν τη διχόνοια», «τρώνε τις σάρκες της παράταξης», «χωρίς καμία αίσθηση παραταξιακής συνείδησης ή πολιτικής ευθύνης».

Και αυτά τα νεοδημοκρατικά στελέχη έχουν όνομα. Είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης η Γιαννάκου-Κουτσίκου και ο Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με την ανάρτηση της σαμαρικής ιστοσελίδας.
Περίεργο πάντως που ξέφυγαν από την συγκεκριμένη ανάρτηση μια σειρά αλλά νεοδημοκρατικά στελέχη όμως ο Ευαγ. Αντώναρος που με ανάρτησή του  παροτρύνει   «Ολοι στη ΝΔ πρέπει να απαιτήσουν ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ. Για πολίτικο επαναπροσδιορισμό. Για απαλλαγή από ακροδεξιά σαβούρα κ νεοφιλελεύθερες δοξασίες!» ή τον Πάνο Παναγιωτόπουλο που χαρακτηρίζει «Αγνώμων και αχάριστο» τον  Α. Σαμαράς.

Δεν έχουμε σκοπό να ασχοληθούμε με το antinews και το λιβάνισμα που κάνει στον Σαμαρά που κράτησε όρθια την παράταξη, χάνοντας μόνο με 2 μονάδες διαφορά, όπως γράφει.
Νεοδημοκράτες κολλημένοι το διαβάζουν και όταν προσπαθήσεις να τους εξηγήσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιούνη του 2012 βρισκόταν 3 μονάδες πίσω από τη ΝΔ (29,66% η ΝΔ έναντι 26,89% του ΣΥΡΙΖΑ), και στις τελευταίες εκλογές βρίσκετε 8.5% μπροστά δηλαδή σημειώθηκε μια αβυσσαλέα αντιστροφή κατά της ΝΔ, που ξεπερνάει τις... 11 (!) εκατοστιαίες μονάδες, θα χάσεις τα λόγια σου.

Περιμένουμε όμως να δούμε –και να το διασκεδάσουμε- τι «κοσμητικά επίθετα» θα εισπράξουν τα στελέχη που θα κάνουν κριτική στον Σαμαρά στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ την Πέμπτη.   
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
3 Μαρτίου 2015 στις 12:55 μ.μ.

Και μαχαιρια να βγουνε,και τον λαιμο τους να σφαξουνε,και τις φλεβες τους να κοψουν,τα καθαρματα,που εχουν και μουτρα να μιλουν.Ισως ετσι,παρουν και ενα παραδειγμα οι κυριοι του Πασοκ,και σιγα-σιγα γινει η αρχη,να ξεβρωμισει ο τοπος. Ολα αυτα ομως, θελουν φιλοτιμο και οι συγκεκριμενοι δεν το εχουν. Απομενει λοιπον στους Συριζα και ΑνΕλ. να ξεκινησουν την καθαρση. Αυτοι θα χρειαστουν ....ραχοκοκκαλια γερη. Την εχουν;;; Αμφιβολο !!!

Ανώνυμος
3 Μαρτίου 2015 στις 9:26 μ.μ.

12.55 Σιγουρα πρεπει να κανεις πλακα. Σου θυμιζω οτι εχουμε Καπιταλισμο που απο την φυση του ειναι εκμεταλευτικο συστημα.Αρα θα υπαρχει διαφθορα και σκανδαλα Επισης μια απορια. Στελεχη του Πασοκ ειναι μπλεγμενα σε σκανδαλα Σωστο. Τα στελεχη που πηγανε στον Τσυριζα ξεπλυθηκανε πουθενα και δεν το ξερουμε

Ανώνυμος
3 Μαρτίου 2015 στις 11:10 μ.μ.

Τη διαφήμιση της πειραιώς, με ποιά κριτήρια την καρπώνεται αλήθεια το ...δημοκρατικό Antinews που σβήνει μόνιμα τα σχόλια που δεν λιβανίζουν τον αρχηγό και διαγράφει τα προφίλ όσων διαφωνούν με τη ...γραμμή; Καιρός δεν είναι να υπάρξει ένα ξεσκαρτάρισμα όσον αφορά τη χρηματοδότηση των κομματικών παπαγάλων του διαδικτύου; όσον αφορά δε τα σκουλήκια τύπου Δένδια,Μητσοτάκαινας, Στυλιανίδηδων και λοιπών, αργά το σκέφτηκαν να κάνουν κριτική στον Σαμαρά. Όταν βελάζανε ''Ναι σε όλα'' αδιαμαρτύρητα, δεν σκέφτηκαν να εναντιωθούν γιατί ήταν βολεμένοι. Τώρα δεν τους παίρνει κανείς στα σοβαρά. ΝΔ στο 5% να τελειώνουμε διά παντός με τα σκουπίδια που μας κατέστρεψαν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger