Home » , , » Είναι έγκλημα να είσαι μάνα;

Είναι έγκλημα να είσαι μάνα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 | 9:37 μ.μ.

 ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Είναι έγκλημα να είσαι μάνα ;

Οι μανάδες που κατά την Χιτλερική κατοχή έκρυβαν τους αντάρτες της αντίστασης ήταν τρομοκράτισσες;

Οι μανάδες που άνοιξαν τις πόρτες των σπιτιών τους για να κρύψουν τους κυνηγημένους φοιτητές από τη χούντα στις γειτονιές του Πολυτεχνείου το 1973 ήταν τρομοκράτισσες;

Η απάντηση του σημερινού Ελληνικού Κράτους στα παραπάνω ερωτήματα, που αποφάσισε να προφυλακίσει τη  μάνα του Χρήστου και του Γεράσιμου Τσάκαλου με την κατηγορία της τρομοκρατικής δράσης, είναι: ΝΑΙ.

Η προφυλάκιση μιας αξιοπρεπούς μάνας πολιτικών κρατουμένων με αστείες, αβάσιμες και κατασκευασμένες κατηγορίες, αποτελεί ντροπή για τον πολιτισμό και τις παραδόσεις μας.
Για πρώτη φορά φυλακίζεται μια μάνα που έκανε το αυτονόητο:
ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.

Απευθυνόμαστε στη συνείδηση κάθε ελεύθερα σκεπτόμενου ανθρώπου και ζητάμε να ενώσει τη φωνή του μαζί μας ζητώντας ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ αυτής της παράλογης και εκδικητικής απόφασης των εισαγγελέων.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στα φυλακισμένα παιδιά μας για τα οποία ως μάνες είμαστε υπερήφανες.

Επίσης προειδοποιούμε τους αρμόδιους υπουργούς Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης ότι αν η απεργία πείνας μέχρι θανάτου που ξεκίνησαν τα παιδιά μας από 2 Μαρτίου θα έχει τραγικό για 
τη ζωή τους αποτέλεσμα, εμείς θα τους θεωρούμε αποκλειστικά υπεύθυνους.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΜΗΤΕΡΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ  ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

Σημείωση: Δεν αναφέρουμε τα ονόματά μας επειδή δεν επιδιώκουμε την προσωπική μας προβολή. Άλλωστε είμαστε γνωστές στην Αστυνομία η οποία διατηρεί αρχείο με κάθε μας κίνηση.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2015 στις 12:57 π.μ.

Οχι,εγκλημα,ειναι να μην προστατευεις τα παιδια σου,σαν μανα τους!! Το φωναζω εδω και ποσα χρονια,με ολα αυτα που ζουμε! Θα μου πειτε,ρατσιστικο,μιας και ο ανδρικος πληθυσμος της χωρας,και αυτος βασανιζεται. Ναι,σωστο...ομως δεν υπαρχει νομιζω περιπτωση στο ζωικο βασιλειο,να κανεις κακο σε μικρο ζωακι,και να μη πεσει η μανα να σε κατασπαραξει. Φυσικα,μονο εμεις οι ανθρωποι το ενοχοποιησαμε. Πολυ καιρο λοιπον,ισχυριζομαι,οτι η ελληνιδα μανα,αυτη η ιδια ,που πολεμησε στο Αλβανικο.στον εμφυλιο,κ.λ.π....αυτη επρεπε και πρεπει να σηκωσει το λαβαρο της εξεγερσης.!! Δολοφονουν τα παιδια μας,τους κλεβουν τις ζωες....και εμεις παμε πορεια στο Συνταγμα. Γι αυτες τις καψερες,.που εχουν και παιδια στις φυλακες.....κανενας δεν μιλα!! Για τα δικαοματα αυτων των ανθρωπων,δεν υπαρχει κανεις,επαναστατης να πει μια κουβεντα,να κανει μια πορεια. Δεν με ενδιαφερει,ουτε ειναι δουλεια μου να κρινω,η να δικασω. Δεν ξερω,εκει στην αντιτρομοκρατικη,τι ειδους ηθη επικρατουν....αν οι μαναδες τους,τους καταδιδουν.......οι υπολοιπες παντως,δεν το κανουν αυτο το εγκλημα. Γραφικη καταντησα,να γραφω και να ξαναγραφω......χωρις αποδοση δικαιοσυνης.....σκ....α ανασα θα παρουμε κ.Τσιπρα. Παει ενας μηνας....σας μετραμε....και δεν ξερω.....κατι λειπει;

Ανώνυμος
11 Μαρτίου 2015 στις 3:17 μ.μ.

Από τη σιωπή εκατομμυρίων μανάδων φαίνεται οτι συντασσόμενες στο τρομοκλίμα και την τηλεοπτική προπαγάνδα θα λένε στα παιδιά τους: " Φάε το φαί σου και πρόσεχε τις παρέες σου . Μη γίνεις και εσύ σαν αυτα τα παλιόπαιδα που μπήκαν φυλακή ..."

Και δεν αφορά αυτή η διαπίστωση μόνο τις απλές μάνες της γειτονιάς. Κυρίως αφορά αυτές που καμαρώνουν για τη κοινωνική τους δραστηριότητα και μας κάνουν και μαθήματα ευαισθησίας (ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ) και στις οθόνες της τηλεόρασης....

Ισως βέβαια να θεωρούν οτι η απασχόληση με τον πραγματικό ανθρωπισμό δεν είναι ΣΙΚ !

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger