Home » , » Γ. Κατρούγκαλος: Ψευδές, συκοφαντικό, κατασκευασμένο και προβοκατόρικο το δημοσίευμα του "Βήματος" (Βίντεο)

Γ. Κατρούγκαλος: Ψευδές, συκοφαντικό, κατασκευασμένο και προβοκατόρικο το δημοσίευμα του "Βήματος" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 | 9:24 μ.μ.

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Βήμα της Κυριακής» σύμφωνα με το οποίο ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος,  έχει υπογράψει ιδιωτικά συμφωνητικά με εκατοντάδες απολυμένους δημόσιους υπαλλήλους, από τους οποίους έπαιρνε προμήθεια 12% επί των αποζημιώσεων που θα λάμβαναν σε περίπτωση επαναπρόσληψης.

Ένα δημοσίευμα που αμέσως υιοθέτησαν Ν.Δ., Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ που ζήτησαν την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού.

Ο τελευταίος σε συνέντευξη που κάλεσε με αφορμή το δημοσίευμα το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο «δεν πρόκειται τελικά για συκοφαντία, πρόκειται για προβοκάτσια και πλαστογραφία» ήταν φορτισμένος και κατηγορηματικός.
Αν ήταν αληθινό το δημοσίευμα «δεν θα υπήρχε θέμα παρέμβασης, θα έπρεπε να φύγω απ’ την χώρα, θα έπρεπε να έχω αυτοκτονήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ σε παρέμβαση του στο δελτίο ειδήσεων του  Mega χαρακτήρισε το δημοσίευμα του «Βήματος», ψευδές, κατασκευασμένο και προβοκατόρικο.

Οι εξηγήσεις που έδωσε το κυβερνητικό στέλεχος θεωρήθηκαν απόλυτα ικανοποιητικές για τον ΣΥΡΙΖΑ που παρέχει πλήρη κάλυψη τον Γ. Κατρούγκαλο με κυβερνητικές πηγές να δηλώνουν ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης πρέπει να είναι πιο προσεκτικά και μην υιοθετούν άκριτα δημοσιεύματα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

22 Μαρτίου 2015 στις 1:43 μ.μ.

...Ξέρετε τι είπε ο "αντιμνημονιακός" κ. Κατρούγκαλος στην Ομοσπονδία συμβασιούχων του δημοσίου; Δεν προβλέπεται νομοθετική ρύθμιση για εσάς, για τη μονιμοποίησή σας, για τη μετατροπή των συμβάσεών σας σε αορίστου χρόνου. Και είπε επίσης ότι το κράτος έχει δικαίωμα και υποχρέωση να προσφεύγει και να κάνει έφεση σε θετικές δικαστικές αποφάσεις απέναντι σε εργαζόμενους. Γιατί τα μεγάλα λόγια είναι καλά, αλλά υπάρχει και ένα δια ταύτα. Εμείς ως κόμμα δεν τοποθετηθήκαμε και δεν έχουμε αυτή την πρεμούρα να παραιτηθεί αυτός ή εκείνος. Είναι συλλογική ευθύνη της κυβέρνησης, έτσι σταθήκαμε και στην προηγούμενη κυβέρνηση έτσι θα σταθούμε και σ’ αυτήν.....

Παρέμβαση του Ν. Σοφιανού στο «Mega» (VIDEO)

http://www.902.gr/eidisi/politiki/63788/paremvasi-toy-n-sofianoy-sto-mega-video

22 Μαρτίου 2015 στις 1:52 μ.μ.

Μετα απ αυτο που ο "αντιμνημονιακός" κ. Κατρούγκαλος ειπε στην Ομοσπονδία συμβασιούχων του δημοσίου
προτεινω στους συμβασιουχους, μετα την παρελαση στο Συνταγμα, να ριξουν ενα καλαματιανο, για να γιορτασουν κ αυτοι
την πρωτη φορα αριστερα.

Και στα κομμουνια προτεινω το χορο του Ζαλογγου, γιατι οπως δειχνουν και οι δημοσκοπησεις 80% διαλεγουν μνημονιο.

Ανώνυμος
22 Μαρτίου 2015 στις 2:51 μ.μ.

Μιλάει για ηθική υπεροχή έναντι των άλλων όταν υπερασπίζεται αυτός και ο ΣΥΡΙΖΑ όλα τα παλαιοκομματικά τερτίπια διορισμού - Δηλαδή σύμβαση από το παράθυρο και μετά μονιμοποίηση μεσω δικαστηρίων. Κάποτε πρέπει να γίνει και κοινωνιολογική ανάλυση του ρουσφετιου και ποιες είναι οι ευνοημένες ομαδες του πλυθησμού. Μόνο ο "λαουτζικός" δεν επωφελείται από αυτούς τους μηχανισμούς και θα είναι διαρκώς παραγκωνισμένος. Και για να μην μιλάει η δεξιά ας μας πούνε οι γαλάζιοι τι μίζες παίρναν απο τους "πελάτες" τους για να διορίσουν τους γόνους τους. Και ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται και λέει όλα καλώς καμωμένα θα σας "δικαιώσουμε". Ας συνεχισουν να υποτιμούν την δυναμική του ζήτήματος "διορισμός στο δημόσιο".

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger