Home » , » Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ θέλει ο Σόιμπλε;

Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ θέλει ο Σόιμπλε;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 | 9:39 μ.μ.

Μας είναι δύσκολο να αντιληφθούμε το σκεπτικό με το οποίο ο Μιχάλης Ιγνατίου -τον οποίο θεωρούμε ένα σοβαρό δημοσιογράφο- φαίνεται  να υιοθετεί μια πληροφορία που του μετέφερε «σοβαρός αξιωματούχος», όπως αναφέρει,  και με την πρώτη ματιά είναι αδιανόητη.

Γράφει σήμερα ο Μ. Ιγνατίου στην στήλη του στην εφημερίδα «Εθνος»:
«Οι δανειστές δεν θα υποχωρήσουν και αυτή η πληροφορία πρέπει να προβληματίσει και να ξυπνήσει τον πολιτικό κόσμο.
Θα το καταγράψω όσο πιο ωμά το άκουσα από σοβαρό αξιωματούχο: Ο κ. Σόιμπλε έχει θέσει στόχο να υποχρεώσει τον κ. Τσίπρα σε συγκυβέρνηση με τους εχθρούς του. Και όσοι έχουν μελετήσει τον Γερμανό υπουργό, γνωρίζουν πως οι σχεδιασμοί του πάντα υλοποιούνται…».

Λογικά, σήμερα ένα τέτοιο ενδεχόμενο φαίνεται κυριολεκτικά παράλογο. Μπορεί κάποιος να φανταστεί τον ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίζει κυβέρνηση με την Ν. Δ.; Να είναι δηλαδή στο ίδιο υπουργικό συμβούλιο ο Λαφαζάνης με τον Βορίδη; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Οπότε μένουμε με την απορία. Ακόμα και αν είχε μια πληροφορία για τις προθέσεις του Σόιμπλε, ο δημοσιογράφος του «Εθνους», γιατί την μεταφέρει αφού μια τέτοια επιδίωξη –αν υπάρχει- του Γερμανού υπουργού είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 9:55 μ.μ.

Οταν το ΚΚΕ Ελεγε πριν 7 χρονια οτι μπορει να κυβερνησει Ν.Δ ΠΑΣΟΚ μας λεγανε τρελους.Ηρθε η ωρα που εγινε. Ετσι ακριβως θα ερθει η ωρα που θα πανε μαζι ΝΔ τσυριζα. Μπορουμε ανετα να φανταστουμε τον Βοριδη μετον Λαφαζανη. Εχουνε κοινο σημειο οτι και οι δυο αγαπανε τον Καπιταλισμο και οι δυο ειναι ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Τιποτα παραξενο. Παρτε μαζι και τους ΔΕΛΑΣΤΙΚ ΜΠΙΤΣΑΚΗ ΡΟΥΣΗ ΑΛΑΒΑΝΟ

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 10:28 μ.μ.

Επόμενο ότι θα σχολιάσουν "κ"Κουέδες, οι γνωστοί προφήτες, με το κληρονομικό χάρισμα.
Του κόμματος - Λίτσα Πατέρα δηλαδή, που το ψηφίζει ...μισός στους 10 Έλληνες.
Συγκυβέρνηση Κανέλλης-Μπαλτάκου και Σιφωνιού-Κασιδιάρη, δε βλέπεις ρε φυτό 9.55;
πιο πιθανή είναι...

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 10:39 μ.μ.

Ο Σόιμπλε είναι φυσικό να επεξεργάζεται όποια σχέδια γεννάει το ναζιστικό μυαλό του για να κυριαρχήσουν τα τραπεζικά καπιταλιστικά αφεντικά του.Και στην γερμανική κατοχή οι ναζί έκαναν πολλά σχέδια για την παγκόσμια κυριαρχία αλλά στο τέλος νίκησαν οι λαοί.

@9.55 Ρε ΠΑΝηλίθιε δεν μπορείς να μην βρομίσεις ούτε ένα κείμενο του Β.Κ? Πρέπει σε όλα να ξερνάς τον εμετό της βλακείας σου?
Αντε ρε σταλινικό κατακάθι που έχεις μούτρα να μιλήσεις εσύ για τον Μπιτσάκη. Ντροπή σου και μόνο που τον πιάνεις στο στόμα σου.
Αντε ρε και πουθενά αλλού να κοπρίσεις.
Εχεις γεμίσει το μπλόγκ με σκατά.

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 10:48 μ.μ.

Δυστυχώς φίλε μου οι τελευταίοι θα μείνουν στον μουσκιο ως εφεδρεία

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 10:57 μ.μ.

Προφανώς δεν θα είναι ο Λαφζάνης με τον Βορίδη. Ο Λαφαζάνης θα είναι "αριστερή" αντιπολίτευση.
Ο Σταθάκης και ο Βαρουφάκης θα είναι με τον Καραμανλή και τον Σπηλιωτόπουλο. Είναι πιο δεξιοί αυτοί από τον Καμμένο?

Ανώνυμος
2 Μαρτίου 2015 στις 12:01 π.μ.

10.57 Προφανώς πάλι θα ξανασπάσεις τα μούτρα σου με τις προφητείες του κώματος.
Οσες κάνατε προφητείες κάνατε πήγανε στο βρόντο και ξεμείνατε με τον πούλο.
Προτιμότερο να πάτε σε καφετζούδες.Καλύτερες προβλέψεις θα βγάλει το φλυτζάνι απο αυτές που κάνει το ντιμημένο και δικαιωμένο κώμα.

Ανώνυμος
2 Μαρτίου 2015 στις 2:28 π.μ.

Πλακα-πλακα,μεσα στους κολπους της οικογενιας ,κυκλοφορει σαν ανεκδοτο-στοιχημα,οταν σε συζητηση,δηλωσα,οτι δεν θα με εκπληξει,ο γαμος αυτος! Εγιναν οι εκλογες,και ολοι περιμενουν να πληρωσω! Ζητησα μια επεκταση και εγω......ακομα δεν πιστευω,οτι ξεφυγαμε,απο τον κινδυνο του "εθνικου σκοπου". Να φτυνουμε τον κορφο μας,να βγουν ανοησιες οι φοβοι μου. Τοτε θα ειναι μικρο το κακο!! Απλα ευφανταστη! Αν ομως το ζησουμε,εε καλυτερα να αναλογιστουμε,ποιοι θα ειναι οι λογοι,ενος τετοιου γαμου!!

Ανώνυμος
2 Μαρτίου 2015 στις 8:45 π.μ.

12.01 αν για κάτι δικαιώνετε το ΚΚΕ είναι οι σωστές και καίριες επισημάνσεις του, και σε πόσο βάθος χρόνου βλέπει και προβλέπει το κομμουνιστικό κόμμα, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, είναι γελοίο απ' οποιονδήποτε αυτό τουλάχιστον να μην μπορεί να του το αναγνωρίσει.

Ανώνυμος
2 Μαρτίου 2015 στις 9:18 μ.μ.

8.45
βλέπει και προβλέπει το κομμουνιστικό κόμμα! μαλιστα. και οι αναρχικοι προβλεπουν. και προδευτικοι νομπελιστες οικονομολογοι προβλεπουν.
παρακατω. το θεμα ειναι τι ανατρεπει το κκε. μεχρι τωρα 5 χρονια τιποτα. ο κοσμος το χει καταλαβει και σας εχει γραψει

Ανώνυμος
4 Μαρτίου 2015 στις 8:56 μ.μ.

9.18 και εσύ βρήκες παρηγοριά στο Σύριζα, σωστά? αν θες σύντροφε την ανατροπή θα τη βρεις εκτός ΕΕ και ευρώ, είσαι διατεθειμένος? εμ έλα ντε που ο Αλεκακος σας το γύρισε... και τώρα τι?

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 στις 2:00 μ.μ.

8.56
τα περι παρηγοριας στον ψυχιατρο σου μικρε. και δεν ειναι αλλος απο το πολιτικο τσοκαρο που ακουει στο ονομα μαιλης-παπαρηγα

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 στις 4:46 μ.μ.

2.00 Καλε μου φιλε σας πουλησανε. Υπογραψανε καινουργιο μνημονιο σφαγης του λαου. Θα ψηφισετε την προταση του ΚΚΕ για την καταργηση των 400 νομων του μνημονιου. Πρεπει να βρεις το Κουραγιο να δεις την αληθεια καταματα. Εμεις ειμαστε εδω και παντα δινουμε το χερι σε οποιον θελει να σηκωθει. Κουραγιο εχειςτην συμπαθεια μου χαιρετω

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger