Home » , » Ο Οχετός υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

Ο Οχετός υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 | 10:02 μ.μ.

Πηγή: Εκδοχή

Λέγεται και Θανάσης Χειμωνάς. Γαμάει κώλους μανάδων που τραγουδάνε Πάριο, γενικώς εκδικείται με το γαμήσι τις γυναίκες που δεν τις γουστάρει.

Είναι κολλητός του άλλου Οχετού, του Πέτρου Τατσόπουλου, που είχε πηδήξει τη μισή Αθήνα, αλλά αυτή η αχάριστη δεν τον ξανάβγαλε βουλευτή. Είναι φιλαράκι και με τον Βόθρο που ακούει και στο όνομα Γρηγόρης Ψαριανός και τη βρίσκει μυρίζοντας παλτά γυναικών, με τον Υπόνομο που λέγεται και Χρήστος Χωμενίδης, με την κυνηγό 19χρονων τσαμπατζήδων, όπως η Λένα Διβάνη, και γενικώς με όλον τον εσμό της κολωνακιώτικης σαπίλας.

Αυτός να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ! Για να γελάσει κι ο πικραμένος σ” αυτό τον τόπο! Να σταθεί στα πόδια του και ο χειμαζόμενος κλάδος των γιαουρτάδων….
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

21 Μαρτίου 2015 στις 10:07 μ.μ.

Τι εγινε ρε παιδια;
Ξεσπασε εμφιλιος στη βρωμερη σοσιαλδημοκρατια;

Περαστικα σας.

Ανώνυμος
22 Μαρτίου 2015 στις 6:18 π.μ.

Εε...ρε...γλεντια...!! Τι εγινε ρε παιδια; Πως την παθατε ετσι;;; Τι εγινε;; Τι ομορφιες ειναι αυτες;Κανενας καλος,εκει μεσα; Και να σκευτει κανεις,σας ειχαμε και στο σβερκο μας.....ουου ...χρονια τωρα!! Πλακα-πλακα...εμεις πρεπει να ψαχτουμε,τι διαολο γινεται!!

22 Μαρτίου 2015 στις 6:24 μ.μ.

Μπορούν να εκλέξουν τον πιο βόθρο πολύ θα το χαρώ

Ανώνυμος
22 Μαρτίου 2015 στις 8:52 μ.μ.

Ρε κατι λεβεντοπαιδα,που με την ομορφια τους,ξεχνω προς στιγμη να καταδικασω την βια ,απο οπου και αν προερχεται!! Και ειναι και συγραφεας και ποιητης ο νεος; Και βγαζει αυτο τον οχετο απο το στομα του ο νεος; Μωρε μπραβο!! Ομορφα πραγματα!! Και κατι περιεργες φαντασιωσεις που εχουν!!!
Δηλαδη,εκπλητομαι......ζητησαν ποτε ψυχολογικη υποστηριξη τα ατομα αυτα; Τους εχει εξετασει ποτε κανεις χριστιανος,η....κυκλοφορουν αναμεσα μας,με το βλεμμα αυτο της αγελαδας,και οποιον παρει ο χαρος; Τριτοκλασατο ηθοποιο του Χολυγουντ, μου θυμιζει ο ατιμος!!Αχ παναγια μου,δεν μας φτανουν τα προβληματα μας,εχουμε και τους Τζειμς Ντην του Πασοκ να φλερταρουν με την ...δοξα!! Ποσα να αντεξουμε σαν λαος,αντε μην πω και τιποτα χοντρο,και με κοψει το Β.Κ!!! Δεν τα σηκωνει αυτα!!

24 Μαρτίου 2015 στις 5:50 μ.μ.

arrostoi anthropoi------------------------------------------------------------------

Ανώνυμος
24 Μαρτίου 2015 στις 6:27 μ.μ.

Ο Χειμωνάς θέλετε δεν θέλετε θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της Χώρας μας.

Ανώνυμος
24 Μαρτίου 2015 στις 9:03 μ.μ.

Μη βιαζεστε,ο χειμαζομενος κλαδος των γιαουρταδων θα βρει γρηγορα δουλεια εναντιον σας ,Μερκελιστες,γερμανοτσολιαδες,πατριωτες της πλακας.

Ανώνυμος
27 Μαρτίου 2015 στις 5:35 μ.μ.

Ας μας κανει την χαρη το Β.Κ να βγαλει αυτη την εμετικη φατσα απο μπροστα μας! Φυσικα και αντιλαμβανομαι,γιατι κρατατε την αναρτηση. Ομως,ετσι για πιο αναλαφρο υφος ( δεν θα σας πω εγω,τι να κανετε)......η, αυτος ....η, εμεις...! Ουαου.....τι εγραψα ο ανθρωπος!! Ετσι βαζουν τους εκβιασμους αραγε; Μπα....δεν νομιζω! Και εδω,...εξω πεσαμε!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger