Home » , , , » Μπογιόπουλος - Ακριβοπούλου για την δολοφονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη (Ηχητικό)

Μπογιόπουλος - Ακριβοπούλου για την δολοφονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 | 9:07 μ.μ.

Αυτό το ηχητικό που παραθέτουμε σας προτείνουμε να μην παραλείψετε να ακούσετε. Προέρχεται από την ραδιοφωνική εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου και του Νίκου Μπογιόπουλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm. Οι δυο δημοσιογράφοι τοποθετούνται σχετικά με την δολοφονία –άσχετα αν καταγραφεί ως αυτοκτονία- του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Γιάννενα.

Καίριες και απόλυτα σωστές οι προσεγγίσεις που έκαναν σ’ αυτό το γεγονός και οι δυο δημοσιογράφοι, ειδικά ο Νίκος Μπογιόπουλος που εκτός των άλλων στιγμάτισε  την υποκρισία των ΜΜΕ καυτηριάζοντας παράλληλα το υπάρχον πολιτικό σύστημα που είναι γεννεσιουργός αιτία παρόμοιων καταστάσεων.

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου από την μεριά της επεσήμανε ότι η δολοφονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχει ηθικούς αυτουργούς και ανήθικους συναυτουργούς, ενώ έκλεισε την τοποθέτησή της με ένα κείμενο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και εστιάζεται στα συμπεράσματα που πρέπει να βγουν απ’ αυτό το τραγικό γεγονός.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
17 Μαρτίου 2015 στις 4:45 μ.μ.

Ναι-ναι,ολα αυτα καλα και ωραια! Συμφωνω. Κατοπιν εορτης ομως! Δηλαδη,ας το χωνεψουμε,μπας και διορθωθουμε.Κανενας,επι 38 ημερες,δεν σταθηκε στο γεγονος,οπως επρεπε να σταθει. Οι ανθρωποι δεν ειναι καρφιτσες να χανονται!! Ας κρατησουμε και μια σταλα λογικης,μπας και βρουμε μια ακρη και ενα τελος στα βασανα μας. Τα ιδια ειχαμε και με την περιπτωση του μικρου Αλεξ!! Και θα τα ξαναεχουμε τα δραματα αυτα.Δεν ειναι δυνατον ,να κλεινουν ετσι τετοια θεματα,μεχρι που να τα ξαναβρουμε μπροστα μας. Ευθυνες,αγαπητοι.Να ζητησει ευθυνες η πολιτεια,γιατι οι γονεις τωρα, εχουν την καψα τους!! Και να γνωριζει,και ο καθε διευθυντης σχολειου,και ο καθε διοικητης στρατου,πως αμα χαθει ψυχη,κυριως απο αμελεια και αδιαφορια.........εχει ΕΥΘΥΝΕΣ λεμε!!!! Εμεις ,ως πολιτες,να εχουμε απαιτηση απο την ρημαδοπολιτεια,να πιεσουμε για απαντησεις.Δεν μπορει να υπαρξει υγειης συνεχεια,χωρις δικαιοσυνη. Για ολα τα θεματα.Δεν ειναι αρκετες οι επιθυμιες

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger