Home » , » Π. Καμμένος: Δεκάδες εκατ. ευρώ έχουν πάρει μίζες έλληνες πολιτικοί και στρατιωτικοί για να προμηθευτεί η χώρα μας υπερτιμολογημένους πολεμικούς εξοπλισμούς από την Γερμανία (Βίντεο)

Π. Καμμένος: Δεκάδες εκατ. ευρώ έχουν πάρει μίζες έλληνες πολιτικοί και στρατιωτικοί για να προμηθευτεί η χώρα μας υπερτιμολογημένους πολεμικούς εξοπλισμούς από την Γερμανία (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 | 3:25 π.μ.

Θα ήταν πλεονασμός να επαναλάβουμε την άποψη που έχουμε για τον Πάνο Καμμένο και για του ΑΝΕΛ. Στην προκειμένη περίπτωση όμως ισχύει η ρήση «γάμα τον συγγραφέα και κοίτα το σύγγραμμα» που μεταφράζεται στο ότι άσχετα ποιος μιλάει δώσε βάση στα λεγόμενα του.

Ερέθισμα σ’ αυτή την μικρή εισαγωγή η απάντηση του Π. Κάμμενου όταν κλήθηκε από τον Ν. Χατζηνικολάου να τοποθετηθεί στις απόψεις που έκφρασε πρόσφατα ο πρόεδρος του Μάρτιν Σουλτς. Όπως, πιθανόν γνωρίζεται ο πρόεδρος του  ευρωκοινοβουλίου κάνοντας πρωτοφανή παρέμβαση στα εξωτερικά της χώρας μας –σημειωτέον χωρίς να υπάρξει καμιά αντίδραση από Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ- ζήτησε από τον Α. Τσίπρα να σταματήσει την κυβερνητική συνεργασία με τους ΑΝΕΛ που τους χαρακτήρισε λαϊκιστές και σύμφωνα με τον ίδιο ήταν «λάθος» ο κυβερνητικός συνασπισμός που δημιουργήθηκε.

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Στον ενικό», ο υπουργός Αμυνας είπε κάποια πράγματα που δεν πρέπει να προσπεράσουμε και δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφιβάλουμε για τις προθέσεις του.
Ο επικεφαλής αυτού του σημαντικού υπουργείου, λοιπόν, μας είπε ότι έχει επιλέξει να μην αφήσει στο απυρόβλητο συμβάσεις που έχουν πλήξει σοβαρά την εθνική οικονομία. Εγινε ποιο συγκεκριμένος λέγοντας ότι το ελληνικό κράτος έχει υπογράψει τρεις συμβάσεις με Γερμανικές εταιρείες στις οποίες αποδεδειγμένα υπάρχει δωροδοκία σε έλληνες αξιωματούχους. Δηλαδή με απλά λόγια και σύμφωνα πάντα με τον Πάνο Καμμένο έλληνες στρατιωτικοί, πολιτικοί των προηγούμενων κυβερνήσεων έχουν πάρει μίζες για να προμηθευτεί το ελληνικό κράτος πολεμικούς εξοπλισμούς. 

Οι Γερμανοί πολιτικοί υποστηρίζουν τις Γερμανικές εταιρείες, εκτίμησε ο ίδιος και σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν να αποδειχτεί ποιοι ήταν οι έλληνες στρατιωτικοί και πολιτικοί που έπαιρναν μίζες για να πάνε πρίμα οι μπίζνες τους.

Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ μίζες έχουν δώσει οι Γερμανοί σε έλληνες για να προμηθευτεί η χώρα μας υπερτιμημένο πολεμικό εξοπλισμό από Γερμανικές εταιρείες, μας λέει ο υπουργός Αμυνας, και ο ίδιος δηλώνει αποφασισμένος να φέρει αυτό το θέμα στην ελληνική δικαιοσύνη στην προσπάθεια να αποκαλυφθούν ποιοι έλληνες συμμετείχαν στο πάρτι των πολεμικών εξοπλισμών, στρεφόμενος παράλληλα κατά των γερμανικών εταιρειών που χρησιμοποιούν τέτοια μέσα για να μεγεθύνουν τα κέρδη τους.

Στην στάση του αυτή απέδωσε την επίθεση που δέχεται από Γερμανούς αξιωματούχους, λέγοντας ότι την συγκυβέρνηση που συμμετέχει «δεν την κρατάν από πουθενά», δηλώνοντας αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για να ριχθεί φως σ’ αυτή την ιστορία.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
18 Μαρτίου 2015 στις 11:20 μ.μ.

Ο Καμμένος δεξιός δεξιός αλλά με αυτές τις δηλώσεις, με την επαναλειτουργία της ΜΟΜΑ κτλ.θα κάνει αρκετούς αριστερούς να τρίβουν τα μάτια τους. .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger