Home » , » 15 συλλήψεις γύρω από την κατειλημμένη πρυτανεία

15 συλλήψεις γύρω από την κατειλημμένη πρυτανεία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Απριλίου 2015 | 2:51 μ.μ.

Δεν έχει άδικο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που με ανακοίνωση του κάνει λόγo ότι εδώ και μέρες –με αφορμή την κατάληψη της Πρυτανείας- καλλιεργείται ένα κλίμα γενικευμένης τρομοϋστερίας από τα ΜΜΕ καθώς και την «ακροδεξιά ρητορεία του Σαμαρά».

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές,  που μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του  Mega, χτες η αστυνομία προχώρησε σε 21 προσαγωγές ατόμων που έβγαιναν από το υπό κατάληψη κτήριο. Οι 15 από αυτές μετατράπηκαν σε συλλήψεις  και οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα στο εισαγγελέα για «διατάραξη κοινής ειρήνης».

Κείμενο των συλληφθέντων γύρω από την κατειλημμένη πρυτανεία που αναρτήθηκε στο indymedia αναφέρει:

Τη Δευτέρα 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ευρείας κλίμακας τρομοκρατική επιχείρηση με στόχο την κατειλημμένη πρυτανεία. Στο πλαίσιο αυτής της αστυνομικής επιχείρησης έγιναν αθρόες και αναίτιες συλλήψεις.

Καταγγέλουμε τις συλλήψεις σαν πολιτικές διώξεις. Έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν και να “φρονηματίσουν” τον κόσμο του αγώνα ενάντια στο καθεστώς των τρομονόμων, των φυλακών τύπου Γ, του κουκουλονόμου και την γενικότερη κατασταλτική θωράκιση του κράτους.

Υπεύθυνοι για αυτό το κατασταλτικό πογκρόμ είναι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι γκεμπελίσκοι των ΜΜΕ και η πρυτανική αρχή.

Οι διώξεις δεν μας φοβίζουν, μας ατσαλώνουν.

Νίκη στον αγώνα των απεργών πείνας.

Ο αγώνας ενάντια στο καθεστώς της εκμετάλλευσης και της καταστολής συνεχίζεται.

Συλληφθέντες γύρω από την κατειλημμένη πρυτανεία
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger