Home » , , » Δουλέμποροι και Ε.Ε δολοφονούν μετανάστες (2 Βίντεο)

Δουλέμποροι και Ε.Ε δολοφονούν μετανάστες (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 | 4:11 μ.μ.

Μόλις τώρα τα ξένα ΜΜΕ μεταδίδουν για ένα νέο μεγάλο ναυάγιο στην Μεσόγειο. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Διεθνή οργανισμό μετανάστευσης αυτή την ώρα βυθίζεται ένα πλοίο –δεν αναφέρεται σε ποια περιοχή συγκεκριμένα- στο οποίο επιβαίνουν περίπου 300 μετανάστες και ότι στην ίδια περιοχή της Μεσογείου αυτή την στιγμή υπάρχουν τρία δουλεμπορικά πλοία.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες και οι μαρτυρίες που μας έρχονται από την με τη βύθιση του δουλεμπορικού κοντά στη Λαμπεντούζ. Σύμφωνα με την μαρτυρία ενός μετανάστη, που διασώθηκε, από το Μπαγκλαντές, το πλοίο που βυθίστηκε μετέφερε ως και 950 ανθρώπους ανάμεσα τους 200 γυναίκες και 50 παιδιά.

Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη ότι οι δουλέμποροι είχαν κλειδώσει στα αμπάρια του πλοίου κάποιους μετανάστες, οι οποίοι δεν είχαν καμιά δυνατότητα διαφυγής,


Επίσης αποτροπιασμό προκαλεί η συμπεριφορά που είχαν απέναντι στο «εμπόρευμα» τους οι δουλέμποροι.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Απριλίου 2015 στις 7:34 μ.μ.

Σε συγκέντρωση την Πέμπτη 23 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην Πλατεία Κλαυθμώνος και συλλαλητήριο στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης καλεί το ΠΑΜΕ, τονίζοντας ότι «κανένας δεν πρέπει να μείνει απαθής απέναντι στο συνεχιζόμενο έγκλημα, τους μαζικούς πνιγμούς μεταναστών και προσφύγων στη Μεσόγειο».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Όλοι στο Συλλαλητήριο στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Πέμπτη 23 Απρίλη - Συγκέντρωση 7 μ.μ., πλ. Κλαυθμώνος

Πνίγουν τους Λαούς στη Μεσόγειο

Φονιάδες - ληστές - υποκριτές είναι οι Ευρωπαίοι Ιμπεριαλιστές

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger