Home » , , » Μπογιόπουλος - Ακριβοπούλου για Βαρουφάκη και διαπραγματεύσεις (Ηχητικό)

Μπογιόπουλος - Ακριβοπούλου για Βαρουφάκη και διαπραγματεύσεις (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 | 10:04 μ.μ.

Το θέμα που κυριαρχεί στην σημερινή πολιτική επικαιρότητα είναι η ανασυγκρότηση της ελληνικής κυβερνητικής ομάδας διαπραγμάτευσης με την άποψη που κυριαρχεί να ισχυρίζεται ότι πρόκειται για μια υποβάθμιση του υπουργού Οικονομικών.
Διαφορετική προσέγγιση στο θέμα όμως κάνει ο Νίκος Μπογιόπουλος στην ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με την Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο το σίριαλ που παρακολουθούμε αν απαξιώνεται ή ενισχύεται ο Γ. Βαρουφάκης  είναι ανούσιο και συναγωνίζεται σε πολιτική αφέλεια το προηγούμενο σίριαλ αν ο Βαρουφάκης  έβαζε το πουκάμισο μέσα ή έξω απ’ το παντελόνι του. Όλα αυτά που κάνει ο Βαρουφάκης, εκτίμησε ο Ν. Μπογιόπουλος είναι στο πλαίσιο των συλλογικών αποφάσεων των επιτελικών οργάνων της κυβέρνησης.

Στην πληροφορία που μετάδωσε η Α. Ακριβοπούλου ότι ξένοι αξιωματούχοι ζήτησαν από τον Αλέξη Τσίπρα να απομακρύνει από την θέση του τον υπουργό Οικονομικών, ο Ν. Μπογιόπουλος υπογράμμισε ότι κι αυτό είναι ένα δείγμα για την εικόνα που έχουν σχηματίσει για την χώρα μας οι ξένοι, λόγο της τακτικής που ακολουθούσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, εστιαζόμενος όμως την κριτική του στην σημερινή τακτική που κρατάει στις διαπραγματεύσεις η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Απριλίου 2015 στις 9:22 π.μ.

Ο Μπογιόπουλος έχει απόλυτο δίκιο, δυστυχώς μπορεί να μην ζούμε τις εποχές που οι Αμερικανοί Άγγλοι κλπ κλπ επί Παύλου και Φρειδερίκης έκαναν τα αίσχη στο παλάτι γράφοντας στα παλαιά των υποδημάτων τους την όποια εξουσία, φυσικά με την ανοχή των ανδρείκελων βασιλέων.
Όμως αν πούμε ότι υποβάθμισε τον Βαρουφάκη (που επί τις ουσίας τον υποβάθμισε, πιθανών προετοιμάζοντας το έδαφος για μια έξοδο στο κοντινό μέλλον), δεν είναι θέμα τις όποιας πολιτικής του Βαρουφάκη αλλά του συνόλου τις κυβερνητικής πολιτικής με κορυφαίο τον Τσίπρα, και εδώ φυσικά φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός σταδιακά υποχωρεί στις πιέσεις τις Ευρώπης, τώρα ποιος από τους δυο χορεύει πεντοζάλη καλό είναι αυτό να μας το εξηγήσουν όσοι απλά πείστηκαν και ψήφισαν το Σύριζα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger